Keystone logo
© Carrianna Field
ENAE Business School

ENAE Business School

ENAE Business School

Johdanto

Johtava kauppakorkeakoulu

Me ENAE Business School uskomme koulutuksen voimaan muuttaa elämää ja edistää kehitystä. Murciaan Espanjaan perustetulla oppilaitoksellamme on rikas historia korkealaatuisen yrityskoulutuksen tarjoamisesta opiskelijoille kaikilta elämänaloilta.

Toimintatapamme yrityskoulutuksessa on innovatiivinen ja eteenpäin katsova. Pyrimme pysymään alan kärjessä sisällyttämällä uusimmat tutkimukset ja tekniikat opetussuunnitelmaamme. Omistautuneen tiedekunnan jäsenemme ovat oman alansa asiantuntijoita ja ovat sitoutuneet tarjoamaan vertaansa vailla olevan oppimiskokemuksen.

Olemme ylpeitä ENAE:n monipuolisesta ja eloisasta yhteisöstä. Opiskelijamme tulevat eri puolilta maailmaa ja tuovat mukanaan runsaasti erilaisia näkökulmia ja kokemuksia. Tämä monimuotoisuus rikastuttaa oppimiskokemusta ja auttaa opiskelijoitamme kehittämään globaalia ajattelutapaa.

121733_camera-coffee-composition-1509428.jpg

Tehtävä

ENAE Business School missiona on tarjota korkealaatuista yrityskoulutusta, joka antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden menestyä nykypäivän kilpailukykyisillä globaaleilla markkinoilla. Olemme sitoutuneet auttamaan opiskelijoitamme saavuttamaan täyden potentiaalinsa, ja pyrimme edistämään dynaamista oppimisympäristöä, joka kannustaa innovatiivisuuteen, luovuuteen ja kriittiseen ajatteluun.

Ohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille taidot ja tiedot, joita he tarvitsevat menestyäkseen valitsemillaan aloilla, kun taas monipuolinen ja osallistava yhteisömme edistää globaalia kansalaisuutta ja kulttuurista ymmärrystä. Huippuluokan ohjelmiemme ja omistautuneen tiedekunnan avulla pyrimme auttamaan opiskelijoitamme saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja tulemaan alansa johtajiksi.

ENAE:ssä tarjoamme laajan valikoiman tutkinto-ohjelmia jatko-opiskelijaohjelmista johtamisohjelmiin sekä lukuisia ammatillisia kehittymismahdollisuuksia. Ohjelmamme on suunniteltu auttamaan opiskelijoita kehittämään taitoja ja tietoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä.

Suora kommunikointi yritysten, opiskelijoiden ja professorien välillä helpottaa yrittäjyyteen ja liiketoiminnan suunnitteluun keskittyvän tiedon kehittämistä organisaatiomme toimintaympäristön taloudellisen, kulttuurisen ja sosiaalisen kontekstin mukaisesti.

arvot

Kaikessa toiminnassamme meitä ohjaa sitoutumisemme huippuosaamiseen ja ydinarvomme, kuten vastuullisuus, yrittäjähenkinen ajattelutapa ja osallisuus. Olemme ylpeitä voidessamme olla johtava laitos liiketalouden koulutuksen alalla ja odotamme jatkossakin tarjoavamme opiskelijoillemme tiedot ja taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen urallaan.

vastuu

ENAE uskoo, että on tärkeää täyttää velvollisuutemme oikein sekä toimia oikein sosiaalisen ja markkinavastuumme mukaisesti. ENAE pitää vastuullisuutta hyveenä, joka on juurrutettava johtajiin ja ammattilaisiin henkilökohtaisen ja sosiaalisesti kestävän kehityksen saavuttamiseksi. Sosiaalinen ja yksilöllinen vastuu johtaa henkilökohtaiseen koskemattomuuteen niille, jotka suorittavat ahkerasti velvollisuutensa. ENAE uskoo johdonmukaisuuteen, emmekä opeta sitä, mikä ei toimi siinä, mihin emme usko.

Yrittäjähenkinen ajattelutapa
ENAE tukee ja edistää voimakkaasti yrittäjyyttä. Tämä henki on innovaation, vaihtoehtoisen ajattelun ja arvonluontia etsivän päätöksenteon ytimessä. Tämä arvonluonnin ja riskien hyväksymisen etsintä on osa kauppakorkeakoulumme rakennetta.


Erinomaisuus
Koulutuksemme vaatimukset ja ankaruus eivät vastusta avoimuutta ja joustavuutta uusille metodologisille lähestymistavoille. ENAE Business School vuorovaikutuksessa olevat yhdistävät myös koulutuksen huippuosaamisen immateriaalioikeuksien kunnioittamiseen ja vastuulliseen tiedon käyttöön.

osallisuutta

Kulttuurisen ja henkilökohtaisen monimuotoisuuden hyväksyminen ja ymmärtäminen on erittäin myönteinen piirre ja vahvuus, lisäksi tässä kasvavassa integroituneessa maailmassa, jossa ihmisten, maiden ja kulttuurien välinen liitettävyys lisääntyy.

121734_adult-beautiful-beauty-826349.jpg

Meidän kampuksemme

ENAE Business School sijaitsee Murciassa, Espanjassa, Välimeren rannikon sydämessä. Kampuksemme sijaitsee eloisassa ja dynaamisessa kaupungissa, joka tarjoaa opiskelijoillemme rikkaan kulttuurisen ja sosiaalisen kokemuksen.

Kampuksemme on moderni ja hyvin varusteltu, 2200 neliömetrin oppimistila tarjoaa opiskelijoille kaiken, mitä he tarvitsevat menestyäkseen opinnoissaan. 10 luokkahuoneemme ja 3 työhuoneemme ovat tilavia ja viihtyisiä, ja meillä on laaja valikoima huippuluokan tiloja, kuten tietokonelaboratorio, jossa on 31 kehittynyttä tietokonetyöasemaa, kirjasto ja dokumentaatiohuone.

Erinomaisten tilojemme lisäksi kampustamme ympäröi kaunis luonto. Murcia tunnetaan leudosta ilmastostaan ja upeista maisemistaan, ja kampuksellamme on vain lyhyt matka Välimerelle ja läheisille vuorille. Tämä tarjoaa opiskelijoillemme runsaasti mahdollisuuksia nauttia ulkoilmasta ja kokea alueen kauneutta.

Kaiken kaikkiaan kampuksellamme on loistava paikka opiskella ja asua, ja se tarjoaa opiskelijoillemme kaiken, mitä he tarvitsevat menestyäkseen opinnoissaan ja nauttiakseen monipuolisesta yliopistokokemuksesta.

121735_businessmen-businesspeople-businesswomen-1249158.jpg

Miksi ENAE?

Vahvistaa seuraavan sukupolven yritysjohtajia

ENAE Business School on johtava yksityinen oppilaitos, joka edistää liiketoiminnan kehittämistä kansainvälisesti.

Käyttämällä tapaustutkimuksia ja innovatiivista yrityssimulaattoriamme, joka kannustaa tiimityöhön ja tutustuttaa osallistujat liiketoiminnan haasteisiin, takaamme opiskelijoillemme laadukkaan, dynaamisen ja innovatiivisen jatkokoulutuksen.

Lahjakkaita tiedekunnan jäseniä

ENAE Business School olemme ylpeitä yli 250 omistautuneesta ja lahjakkaasta tiedekunnan jäsenestämme, jotka muodostavat opetustiimimme. Professorimme ovat omien alojensa asiantuntijoita ja ovat sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoillemme vertaansa vailla olevan oppimiskokemuksen.

Professorimme ovat peräisin erilaisista akateemisista ja ammatillisista taustoista ja tuovat mukanaan runsaasti tietoa ja kokemusta erilaisista kulttuuri- ja yritysympäristöistä. Tämä tiedekuntamme monimuotoisuus auttaa tarjoamaan opiskelijoillemme todella globaalin näkökulman yrityskoulutukseen.

Ammatillisen kehittymismahdollisuuksien rakentaminen


ENAE Business School olemme ylpeitä vahvoista yhteyksistämme yritysmaailmaan. Yli 350 tytäryhtiötä ja 500 yritysrekrytoijaa luottavat siihen, että voimme tarjota korkealaatuista yrityskoulutusta työntekijöilleen.

Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä yli 300 yrityksen ja muun asiaankuuluvan laitoksen kanssa. Tämä yhteistyö auttaa meitä kehittämään innovatiivista ja eteenpäin suuntautuvaa lähestymistapaa yrityskoulutukseen.

Tarjoamme myös erilaisia tukipalveluita, jotka auttavat opiskelijoitamme menestymään. Urakehitystoimistomme tarjoaa opastusta ja tukea auttaaksemme opiskelijoitamme löytämään harjoittelupaikkoja ja työkokemusta, ja meillä on korkea työllisyysaste, sillä 98 % opiskelijoistamme löytää työtä 12 kuukauden sisällä valmistumisesta.

Kansainvälinen läsnäolo

ENAE Business School olemme ylpeitä vahvasta kansainvälisestä läsnäolostamme ja monipuolisesta opiskelijoiden ja tiedekunnan yhteisöstä, jonka se on auttanut meitä rakentamaan. Oppilaitoksemme sijaitsee Murciassa, Espanjassa, mutta toimintamme ulottuu kauas kampusrajojen ulkopuolelle, erityisesti Yhdysvaltoihin, Eurooppaan ja Latinalaiseen Amerikkaan.

Kansainvälinen läsnäolomme heijastuu opiskelijakuntamme monimuotoisuuteen. Meillä on opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka tuovat mukanaan runsaasti erilaisia näkökulmia ja kokemuksia. Tämä monimuotoisuus rikastuttaa oppimiskokemusta ja auttaa opiskelijoitamme kehittämään globaalia ajattelutapaa.

Monipuolisen opiskelijakuntamme lisäksi olemme solmineet kumppanuuksia ja yhteistyötä oppilaitosten ja organisaatioiden kanssa ympäri maailmaa. Nämä kumppanuudet tarjoavat opiskelijoillemme pääsyn laajaan valikoimaan opiskelumahdollisuuksia ulkomailla ja kansainvälisiä harjoittelupaikkoja, mikä auttaa heitä saamaan arvokasta kokemusta ja laajentamaan ammatillisia verkostojaan.

ENAE Business School on loistava valinta kaikille, jotka haluavat opiskella liiketoimintaa. Tarjoamme dynaamisen ja haastavan oppimisympäristön, joka auttaa opiskelijoitamme kehittämään taitoja ja tietoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän kilpailluilla globaaleilla markkinoilla.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Murcia

   Edificio Enae Nº 13. Campus Universitario de Espinardo, Murcia, Spain, 30100, Murcia

   Kysymyksiä