Keystone logo
© Kees Stuip
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Johdanto

Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat mukana tutkimuksessa ja opetuksessa. Tämä mahdollistaa koulun menestymisen. Erasmus-kauppakorkeakoululla on viisi perustutkintaohjelmaa ja 18 jatko-ohjelmaa, jotka pyrkivät saavuttamaan huippuosaamistaan ​​(taloustiede, taloustieteet ja ekonometria) ja pyrkivät saavuttamaan huippuosaamisen sekä sen tutkimuksessa että opetuksessa. Tämä voidaan mitata sen suorituskyvyn rankingissa.

Erasmus-kauppakorkeakouluilla on strategisesti selkeä painopiste taloustieteessä. Aivan kuten he olivat 100 vuotta sitten, kun koulu perustettiin vuonna 1913, taloustieteilijät ovat Erasmus-yliopiston Rotterdamin sydän. Paras Erasmus-tutkinnon suorittaneet ovat antaneet erinomaisen panoksensa tiede-, hallinto- ja yritystoimintaan.

Erasmus-kauppakorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu instituutti, joka edesauttaa tieteellistä tietoa tulevista talouskysymyksistä ja pyrkii vastaamaan nykyisin tärkeisiin kysymyksiin, jotka ovat huolissaan hallituksille ja yrityksille. Koulun painopiste on tieteellisen tiedon luomisesta, levittämisestä ja soveltamisesta, kaikki taloudellisesta näkökulmasta. Erasmus-kauppakorkeakoulu tukeutuu viimeisimpiin kurinalaisiin oivalluksiin. Se tekee yhteistyötä kansainvälisten tiedekumppanien kanssa ja sillä on paikallisia asioita liiketoimissa, jotka liittyvät Rotterdamin kaupungin ainutlaatuiseen asemaan liikenteen ja teollisuuden keskuksena.

Kampuksen ominaisuudet

Rotterdamin Erasmus-yliopiston keskus on Woudestein-kampuksellamme, joka on kätevän 15 minuutin pyörämatkan päässä Rotterdamin keskustasta, mukaan lukien tyylikäs uusi Rotterdam Centraal -rautatieasema (jolta pääset myös raitiovaunulla tai metrolla EUR:lle.) Tuntiajan ulkopuolella, opiskelijat opiskelevat valoisassa uudessa Polak-rakennuksessa tai huippumodernissa yliopistokirjastossamme, nappaavat kahvia Erasmus Food Plazassa tai osallistuvat tapahtumaan de Smitsen teatterissa tai Caféssa. Kampuksella sijaitseva urheilukeskus tarjoaa kuntoilua, tanssia, spinningiä, squashia ja tennistä monien muiden luokkien ohella.

  Apurahat ja rahoitus

  Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisille opiskelijoille meillä on tarjolla useita apurahoja, kuten Erasmus University Holland -stipendi, Philip Hans Franses -stipendi ja Erasmus School of Economics -vapautus erinomaisille nykyisille ESE-kandidaattiopiskelijoille ETA:n ulkopuolisista maista. Lisätietoja saat vierailemalla verkkosivuillamme tai ottamalla meihin yhteyttä.

  Alumnitilastot

  Rankingit

  Erasmus-kauppakorkeakoulu pyrkii parantamaan tieteenalojensa (taloustiede, ekonometria) ja pyrkii saavuttamaan huippuosaamista sekä sen tutkimuksessa että opetuksessa. Tämä voidaan mitata sen suorituskyvyn rankingissa.

  Erasmus School of Economics -yliopiston mukana on useita kansainvälisiä yliopistojen luokituksia, joita pidetään vaikutusvaltaisimpina. QS World University Ranking, Times Higher Education Ranking ja Academic Ranking of World Universities. Suurin osa sijoituksista on keskittynyt tutkimukseen, mutta osa niistä on tullut moniulotteisiksi viime vuosina.

  Edellä mainitut vaikutusvaltaiset sijoitukset ovat osoittaneet, että kysyntää on tasapainoisemmalle, tutkimuksen ohella useampaan indikaattoriin perustuvalle rankingjärjestelmälle. Siten he ovat mukauttaneet metodologiaansa ottamalla mukaan enemmän indikaattoreita, jotka antavat ehdottomasti tasapainoisemman ja tarkemman kuvan yliopistosta.

  QS World University Rankings

  • 2. Hollannissa
  • 14. Euroopassa
  • 44:s maailmassa

  QS Ranking

  QS World University Rankings on yksi monitahoisista sijoituksista, jossa Erasmus School of Economics sijoittuu erityisen hyvin taloustieteen/ekonometiikan osalta.

  Tutkimus kattaa tällä hetkellä yli 2000 yliopistoa ja sijoittuu yli 700:aan.

  Kampuksen elämä ja tilat

  • Gym
  • Library
  • Study places
  • Opintoneuvojat
  • Student Services

  Kun muutat Rotterdamiin, haluat tietää, minne mennä uutena opiskelijana uudessa kaupungissa. Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja opiskelijaelämästä.

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Rotterdam

   Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

  Chat with students

  Kysymyksiä