Keystone logo
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Johdanto

Tervetuloa Erasmus-yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden oppilaitoksiin (ESSB)

ESSB: ssä on runsaasti erilaisia opinto-ohjelmia ja tieteellisiä aloja: julkishallinto, pedagogiset tieteet, psykologia ja sosiologia. Lisäksi tiedekuntaan liittyy Erasmus Yliopisto, IHS ja kaksi tutkimuslaitosta RISBO ja DRIFT. Koulutuksemme ovat pienimuotoisia ja perustuvat ongelmiin perustuvaan oppimiseen (PBL). Liittyminen ammattikenttiin on toinen ominaispiirre opinto-ohjelmistamme.

dekaani

Lopullinen vastuu Erasmus-yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden korkeakoulun (ESSB) tiedekunnan hallituksesta ja johtamisesta on dekaanilla. Dekaania tukee hänen henkilöstönsä, joka koostuu dekaanista, opiskelijajäsenestä, tiedekunnan johtajan sekä koulutus- ja tutkimusneuvojien sekä liike-elämän ohjaajasta.

Tiedekuntaneuvosto

Jos tiedekunnassa on tärkeitä asioita, ota yhteys dekaaniin tiedekunnan neuvoston kanssa. Tiedekuntaneuvosto toimii myös yhteispäätöselimenä tiedekuntatasolla. Tiedekuntaneuvostoon kuuluu 50% ESSB: n opiskelijoista ja 50% työntekijöistä. Professori Victor Bekkers on tällä hetkellä ESSB: n dekaani.

Organisaatiokomponentit

Tiedekunnalla on seuraavat kapasiteettiryhmät, joissa akateemisen henkilöstön ja tuki- ja johtohenkilöstön kotipaikka on:

 • Julkishallinnon ja sosiologian laitos.
 • Psykologian, kasvatuksen ja lastentutkimuksen laitos.
 • Erasmus University College.

Koulutus- ja tutkimusjohtajat

Julkishallinnon, psykologian, sosiologian ja pedagogisten tieteiden koulutus ja tutkimus sijaitsevat ohjelmissa. Näiden ohjelmien hallinta kuuluu koulutus- ja tutkimusjohtajille.

Tiedekunnan toimisto

Kaikki tuki- ja johtohenkilökunta, jotka eivät toimi erikseen tieteen alalla, sijaitsevat tiedekuntatoimistossa. Tiedekunnan toimistoa johtaa tiedekunnan johtaja: mw.dr. AMPH. de Jong.

Yhteinen päätöksenteko

Yhteinen päätöksenteko tarkoittaa, että eri sidosryhmät voivat osallistua keskusteluihin tärkeistä aiheista. ESSB: ssä opiskelijat voivat joko ryhmässä tai erikseen osallistua keskusteluihin Erasmus-yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden koulun professoreiden ja työntekijöiden kanssa edustamaan opiskelijoita ja heidän mielipiteitään. Opiskelijat osallistuvat aktiivisesti yhteisiin päätöksentekoprosesseihin eri tasoilla ja välittävät siten ideoitaan ja valituksiaan.

Tämä osa verkkosivuista antaa tietoa eri mahdollisuuksista osallistua ESSB: n yhteiseen päätöksentekoon, miten se järjestetään ja mihin mennä, jos kantelu koskee koulutusta.

EJRK: lla on useita yhteisiä päätöksentekoelimiä ja sidosryhmiä:

 • Koulutuskomiteat
 • Tiedekuntaneuvosto
 • Yliopiston neuvosto
 • Hallintoneuvoston jäsenten jäsenet
 • Johtoryhmän jäsen

Cedo Nulli

"Cedo Nulli", joka tarkoittaa "en anna periksi mitään tai ketään", on aikansa vaikutusvaltaisimman humanistin motto: Desiderius Erasmus. Tämä motto on myös nimi Rotterdamin Erasmus-yliopiston yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden opiskelijayhdistykselle. Cedo Nulli edustaa julkishallinnon virkamiehiä, sosiologeja, pedagogeja ja psykologeja tarjoamalla lisätoimintoja ja -tiloja, jotka vaihtelevat eri opinto-ohjelmien, luentojen, työpajojen ja opintomatkojen symposiumeista.

Sijainnit

 • Rotterdam

  Erasmus University Rotterdam Institute For Housing and Urban Development Studies P.O. Box 1935,

  • Rotterdam

   Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam, , Rotterdam

  Kysymyksiä