Keystone logo
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences Maisteri organisaatiodynamiikassa digitaalisessa yhteiskunnassa
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Maisteri organisaatiodynamiikassa digitaalisessa yhteiskunnassa

Rotterdam, Alankomaat

1 Years

Englanti

Täysaikainen

15 Jun 2024

Sep 2024

EUR 15 700 / per year

Kampuksella

Johdanto

Tekniikan nopea kehitys, kuten tekoäly, robotiikka ja algoritmit, muuttaa työn organisointia. Tämä herättää kysymyksiä yksilön, organisaation ja yhteiskunnan tasolla. Esimerkiksi:

 • Miten tekoäly muuttaa työntekijöiden välistä yhteistyötä ja viestintää?
 • Muuttuvatko työhön liittyvät hierarkkiset suhteet robotisaation avulla?
 • Vaikuttaako lava-asema käsitykseemme itsenäisistä ammatinharjoittajista?

Ohjelma tarjoaa sinulle useita näkökulmia ja työkaluja digitaalisten teknologioiden opiskeluun muuttuvassa työmaailmassa (psykologian, sosiologian ja julkishallinnon näkemysten pohjalta).

Miksi opiskella maisteria organisaatiodynamiikassa digitaalisessa yhteiskunnassa?

Jos olet kiinnostunut siitä, miten algoritmit (uudelleen) muokkaavat toimintatapojamme, kuinka robotisaatio muuttaa ihmisten välisiä suhteita tai miten platformointi vaikuttaa käsityksiinmme organisaatiosta ja organisaatioista, tämä master -ohjelma on sinua varten. Se käsittelee tekniikoita, jotka ovat olleet suosittujen ja akateemisten mielikuvitusten eturintamassa, kuten tekoäly, robotiikka ja algoritmit.

Ohjelma käsittelee kysymyksiä, kuten työn tyyppi, johon nämä tekniikat vaikuttavat ja miten, millaisia näkökulmia ja (epätasa -arvoa) tämä aiheuttaa ja kenelle, eettiset ja yksityisyyden suojaan liittyvät ongelmat ja miten voimme toimia näiden teknologioiden seurauksista yksilö-, organisaatio- ja yhteiskunnallisella tasolla. Se tarjoaa työkaluja, joilla voit navigoida näissä asioissa, kehittää omaa ymmärrystäsi ja pystyä edistämään teknisiä toimenpiteitä tai puuttumaan niihin.

Miksi valita tämä ohjelma?

Tämä ohjelma:

 • Tarjoaa useita näkökulmia ja työkaluja digitaalisten tekniikoiden opiskeluun muuttuvassa työmaailmassa (korostaen psykologian, sosiologian ja julkishallinnon näkemyksiä).
 • Opettaa sinulle muun muassa digitaalista työtä, alusta -asemaa, robotisaatiota, kestävää työllistettävyyttä ja virtuaalitiimejä.
 • Tarjoaa ammattitaidon kehittämistä työskennellä organisaatioympäristöissä, joissa on teknologisia innovaatioita.
 • Hän on omistanut professoreita psykologian, sosiologian ja julkishallinnon aloilta yhdessä opettamaan eri näkökulmia.
 • Järjestää kenttämatkoja organisaatioille saadakseen perusteellisen käsityksen alan nykyisestä kehityksestä.
 • Tarjoaa kaiken taustan opiskelijoille ymmärryksen ja taidot, joita tarvitaan luottavaisesti panostamaan työn tulevaisuuteen.
 • Erasmus -yliopiston julkishallinnon tutkimus sijoittui Shanghain rankingissa 2020 viidenneksi.

Miksi opiskella tätä ohjelmaa Rotterdamissa?

 • Ohjelman tavoitteena on toteuttaa viimeisimpiä tieteellisiä näkemyksiä oikeuslääketieteen psykologiasta (eli näyttöön perustuva käytäntö), jossa kappale keskittyy kliiniseen rikostekniseen (neuro) psykologiaan ja yksi oikeudelliseen psykologiaan.
 • Ohjelma käyttää erilaisia koulutusmenetelmiä luennoista ongelmakohtaisiin oppimistekniikoihin.
 • Tämä ohjelma on ainutlaatuinen yhdistettynä oikeuslääketieteelliseen (neuro) psykologiaan ja oikeudelliseen psykologiaan yhden vuoden ohjelmassa.

Miksi opiskella Rotterdamissa?

Tervetuloa arvostetulle Erasmus University Rotterdam (EUR) -tutkimusyliopistolle, joka sijaitsee Rotterdamissa, Alankomaissa. EUR tarjoaa 13 valikoitua kandidaatin ohjelmaa ja yli 50 huippu -maisteriohjelmaa, joita opetetaan englanniksi.

Erasmus -yliopisto juontaa juurensa vuoteen 1913. Yliopistosta on tullut kansainvälisesti tunnustettu sen selkeästä sosiaalisesta suuntautumisesta koulutuksessa ja tutkimuksessa. Yli 30 000 opiskelijaamme tulee yli 100 maasta ympäri maailmaa.

Rotterdamin Erasmus -yliopisto. Anna sen tapahtua.

Opetussuunnitelma

Ihanteelliset opiskelijat

Uramahdollisuudet

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä