Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Johdanto

Embry-Riddle Aeronautical Universityn innovatiivinen lähestymistapa etäopiskeluun on tehnyt laadukkaasta koulutuksesta opiskelijoiden saataville ympäri maailmaa yli 25 vuoden ajan. Ota selville, kuinka Embry-Riddle-tutkinto voi rikastuttaa tulevaisuuttasi tänään!

Perustettu online-kouluttaja: US News & World Report on sijoittanut Embry-Riddle Aeronautical University No. 2: n online-kandidaattiohjelmiinsa. Sijoituksen perustamisen jälkeen vuonna 2013 Embry-Riddle on sijoittunut Top 5: een enemmän kuin mikään muu yliopisto, joka vahvistaa asemaamme verkko-oppimisen viranomaisena.

Joustava aikataulu: Opiskelijat oppivat omasta aikataulustaan. Online-tutkinto-ohjelmissa on useita aloituspäiviä ympäri vuoden, 12 perustutkintoa ja 10 jatko-opiskeluaikaa. Istunnot vaihtelevat yhdeksästä 12 viikkoon.

Henkilökohtainen kokemus: Tekniikan avulla Embry-Riddle-opiskelijat muodostavat yhteyden luokkatovereiden ja ohjaajien maailmanlaajuiseen verkostoon. Neuvonantajat tarjoavat henkilökohtaista apua, joka sisältää yksilöllisten tarpeiden ja olosuhteiden mukaisen tutkinnon suunnittelun. Tekninen tuki on saatavilla myös ympäri vuorokauden.

Sijainnit

  • Fairfield

    Fairfield, Yhdysvallat

    Ohjelmat

      Kysymyksiä