Keystone logo
ESADE Business School

ESADE Business School

ESADE Business School

Johdanto

Esade on maailmanlaajuinen laitos, joka on rakennettu Business Schooliksi, Law Schooliksi ja Executive Education -alueeksi.

Esade on maailmanlaajuinen akateeminen laitos, joka tunnetaan koulutuksensa laadusta, kansainvälisistä näkymistä ja keskittymisestä kokonaisvaltaiseen henkilökohtaiseen kehitykseen. Esadella on vahvat siteet yritysmaailmaan.

Tehdä hyvää. Tee paremmin.

Tehdä hyvää. Tee paremmin. Tämä kattaa meidän olemassaolomme syyn ja tarkoituksemme. Lupauksemme on tuoda mielekästä muutosta keskittymällä innovointiin ja sosiaaliseen sitoutumiseen.

Esaden akateeminen toiminta kattaa kolme pääaluetta:

koulutus

Esade soveltaa ainutlaatuista ja innovatiivista oppimismallia, joka perustuu arvojen sisällyttämiseen sekä ammatillisten ja johtotehtävien kehittämiseen.

tutkimus

Esade tuottaa uutta tietoa, joka auttaa parantamaan organisaatioiden, yritysten dynamiikkaa ja lakia.

Sosiaalinen keskustelu

Esade on foorumi, jossa ihmiset voivat kokoontua ja keskustella tärkeistä asioista yhteiskunnan parantamiseksi.

Tehtävän eläminen: Syy olla

Missiomme ja arvomme toimivat pylväinä kokonaisvaltaiselle koulutukselle, jota tarjoamme opiskelijoille ja ammattilaisille. Koulutus, johon olemme täysin sitoutuneet.

Missiomme: Koulutus ja tutkimus

Ihmiset

Tarjoa kokonaisvaltainen koulutus yksilöille, jotta heistä tulee päteviä ja sosiaalisesti vastuullisia ammattilaisia.

tuntemus

Luo tietoa auttaaksesi organisaatioita ja yhteiskuntaa parantamaan.

Keskustelu

Osallistu sosiaaliseen keskusteluun ja auta rakentamaan vapaita, vauraita, oikeudenmukaisempia ja sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestäviä yhteiskuntia.

Esadessa suoritamme tämän humanististen ja kristillisten perinteiden innoittaman tehtävän kulttuurienvälisen vuoropuhelun puitteissa.

Arvojen ilmoittaminen

(Fundació Esaden valtuuston hyväksymä 24. tammikuuta 2008)

Esade -yhteisö on sitoutunut edistämään arvokokonaisuutta, joka on yhdenmukainen ihmisen laadun sekä akateemisen ja ammatillisen huippuosaamisen kanssa, arvoja paikallisen ja maailmanlaajuisen yhteiskunnan palveluksessa, johon olemme upotetut. Nämä arvot ovat:

eheys

Lisää rehellisyyttä kaikkeen akateemiseen ja ammatilliseen toimintaamme. Tämä tarkoittaa käyttäytymistä sitoutumalla perusarvoihin, kuten kurinalaisuuteen ja ahkeraan työhön, rehellisyyteen, kriittiseen henkeen, tasapuolisuuteen ja vastuuntuntoon myös vaikeissa olosuhteissa.

Herkkyys

Kunnioita työtovereita ja ihmisiä, myös itseämme, ja ole herkkä muiden konkreettisille olosuhteille. Tämä edellyttää jokaisen ihmisarvon kunnioittamista ja kykyä tukea ja auttaa muita silloin, kun he sitä tarvitsevat, ja tehdä yhteistyötä oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman rakentamiseksi.

monimuotoisuus

Arvosta positiivisesti monimuotoisuutta ja opi ihmisten, ideoiden ja tilanteiden välisistä eroista. Tämä tarkoittaa ymmärrystä siitä, että sukupuoleen, etniseen alkuperään, kieleen, kulttuuriin, seksuaaliseen suuntautumiseen, uskontoon, fyysisiin piirteisiin tai muihin eroihin perustuvat erot ovat mahdollisuuksia oppia ja rikastuttaa itseämme erilaisilla näkemyksillä ihmisistä, maailmasta ja itsestämme.

Osallistu yhteiseen hyvään

Etsi, jaa ja edistä yhteistä hyvää. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme tietoisia siitä, ettemme voi saada omaamme hyväksi erillään koko yhteisön hyvästä ja että tämän on siksi heijastuttava asenteisiin, jotka perustuvat kunnioitukseen ja vastuuseen yhteisöä kohtaan.

Reilumpi ja kestävämpi yhteiskunta

Ota vastuuta ja sitoumuksia oikeudenmukaisemman ja kestävämmän yhteiskunnan saavuttamiseksi. Tämä merkitsee todellisuuden näkemistä paitsi "sellaisena kuin se on", vaan myös "sellaisena kuin sen pitäisi olla", oikeudenmukaisuuden ja ympäristön kestävyyden perusarvojen mukaisesti.

Oppilaitoksena olemme vakuuttuneita siitä, että henkilöstömme, opiskelijoidemme ja osallistujiemme sisällyttäminen näihin arvoihin on erittäin tehokasta ja auttaa meitä voittamaan sosiaaliset, kulttuuriset ja ympäristöhaasteet, joita kohtaamme koko elämämme ajan.

Jeesuksen yhteiskunta

Alkuperä

Fundació Esade perustettiin yrittäjäryhmän aloitteen ansiosta, joka pyysi Jeesuksen yhteiskuntaa vuonna 1958 kouluttamaan ammattilaisia johtamaan sosiaalista ja taloudellista muutosta, joka saavutti suurimman loistonsa 1960 -luvulla.

tavoitteet

Jesuiittojen pitkäaikaiset perinteet ja koulutusalan kokemus pyrkivät kehittämään ihmisiä täysin ja tarjoamaan heille koulutusta, jossa keskitytään selkeästi "palvelemiseen muita".

pedagogiikka

Tämä koulutusperinne muuttuu pedagogiseksi painopisteeksi, joka perustuu ajattelun ja oppimisen opettamiseen syvän sosiaalisen sitoutumisen perusteella. Jeesuksen seuran toiminta -alueisiin kuuluvat paitsi koulut, myös yliopistot ja kauppakorkeakoulut ympäri maailmaa.

Kampuksen ominaisuudet

Esade urat

Me Esadessa uskomme, että rakentaaksemme paremman maailman meidän on kehitettävä parempia johtajia. Inspiroimme ja valtuutamme lahjakkaita opiskelijoita kehittymään innovatiivisiksi, sosiaalisesti vastuullisiksi ammattilaisiksi, jotka voivat ohjata muutosta.

Esade Careersilla on keskeinen rooli ja se on maailmanlaajuinen vertailukohta kansainvälisten kykyjen rekrytoinnissa. Työskentelet tiiviissä Employer Engagement -tiimimme asiantuntijan kanssa, joka suunnittelee kanssasi optimaalisen rekrytointi- ja työnantajabrändäysstrategian, joka parantaa läsnäoloasi kampuksella ja takaa tehokkaan ja onnistuneen rekrytoinnin.

Esade kirjasto

Voit löytää:

 • Taloustiedot
  Taseet, tuloslaskelmat, rahoitusmarkkinoiden tiedot
 • Yrityksen tiedot
  Yritysraportteja, SWOT-analyysejä, uutisia
 • Markkina- ja teollisuustiedot
  Markkinatutkimus, kulutustottumukset, ennusteet, markkinaosuudet
 • Oikeudelliset resurssit
  Lainsäädäntö, oikeuskäytäntö, oppi, lomakkeet
 • Liiketoiminta yhteiskunnassa
  Kestävän kehityksen lähteitä analysoimaan kysymyksiä, yrityksiä ja toimialoja
 • Maatiedot
  Maaprofiilit, makrotaloudelliset tiedot, kilpailukyky, uutiset

Opintoalueita on jokaisella kampuksella.

Palvelut

 • Lainat, uusimiset, varaukset
  Lainaa asiakirjoja, uusi nykyiset lainat ja varaa sinua kiinnostavia kohteita
 • Konsortiolainaus (PUC)
  Lainaa asiakirjoja muista Katalonian yliopistokirjastoista ilmaiseksi
 • Helpdesk verkossa
  Olemme käytettävissä verkossa vastaamaan kysymyksiin kirjaston resursseista ja niiden käytöstä
 • Koulutus
  Tutustu käytettävissäsi oleviin kirjaston resursseihin ja palveluihin
 • Asiakirjojen toimitus
  Pyydä asiakirjoja, jotka eivät ole saatavilla kirjastossa
 • Pääsy kampuksen ulkopuolelle
  Käytä kirjaston digitaalisia resursseja, kun olet poissa kampuksesta
 • Palvelut
  Huoneet ryhmätyöskentelyyn, Wi-Fi, tietokoneet, lukuhuoneet ja yksittäiset työasemat

Kielikeskus

Esade on perustamisestaan lähtien ymmärtänyt, että hyvän ammattilaisen tulee olla erittäin taitava useilla kielillä. Varmistaakseen tämän toteutumisen Esade perusti oman kielikoulun, jota nykyään kutsutaan nimellä "Esade Language Center" (ELC). Vahvistuimme nopeasti kieltenopiskelijoiden hyvämaineiseksi johtajaksi paitsi Barcelonassa myös kaikkialla Euroopassa.

Autamme opiskelijoitamme kehittämään koko potentiaaliaan voidakseen kommunikoida eri kielillä rajojen ja kulttuurien ulkopuolella.

Hyvä kielikoulutus ei rajoitu pelkästään tiedon välittämiseen. Missiomme kouluttajina keskittyy opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen kehittymiseen tehokkaina kommunikaattorina, kulttuurienvälisenä puhujana ja ammattilaisena, mutta erityisesti sitoutuneina ja vastuullisina ihmisinä. Esade-kielikeskuksen tavoitteena on tarjota opiskelijoille kaikki mahdolliset vaihtoehdot osallistua aktiivisesti motivoivaan, merkitykselliseen ja tehokkaaseen oppimisprosessiin sekä korvaamattoman henkilökohtaisen arvioinnin avulla.

Keitä me olemme?

Olemme 33 professorin tiimi eri maista ja eri taustoista, joita yhdistää intohimomme opettaa kielemme. Siksi meistä on tullut pedagogisia ja kieltenopetuksen asiantuntijoita. Rakastamme innovoida ja testata uusia menetelmiä ja luokkadynamiikkaa auttaaksemme opiskelijoitamme onnistuneesti oppimaan kieliä ja kehittämään taitojaan kommunikoida tehokkaasti.

Prioriteettimme on, että opiskelijat oppivat, kehittävät osaamistaan ja saavuttavat tavoitteensa.

Mitä me teemme?

Tarjoamme kokemuksemme ja ainutlaatuisen menetelmämme kaikille Esade-opiskelijoille perustutkinto-ohjelmista kokopäiväiseen MBA-ohjelmaan. Autamme heitä ottamaan merkittävän harppauksen eteenpäin vain lyhyessä ajassa luomalla relevanttia sisältöä jokaiseen opiskelijaprofiiliin ja ohjelmaan.

Kirjaajan toimisto

Kirjaamo on opiskelijarekisterin hoitaja. Jos tarvitset todistetun kopion opintosuoritusotteesta tai ilmoittautumistodistuksen, älä epäröi pyytää sitä EOffice-sovelluksemme kautta. Löydät kaikki tiedot erityyppisistä sertifikaateista palveluistamme.

  Rankingit

  Johtaja maailman arvostetuimmissa rankingissa koulutuskokemuksen, yrittäjyyden, ammatillisen kehityksen, ohjelman laadun ja monimuotoisuuden osalta.

  Financial Times

  • Huippu 360 asteen oppimiskokemus, johtajien koulutus
  • #4 Kansainvälinen liikkuvuus, rahoituksen maisteri
  • #5 Palkankorotus, MBA
  • #7 MBA Euroopassa
  • #14 Kansainvälisen johtamisen maisteri + CEMS maailmanlaajuisesti

  QS

  • 5* Opetuksen ja opiskelijoiden laatu, työllistettävyys, tutkimus ja tilat
  • 5* Verkko- ja hybridi-oppiminen
  • #3 Teknologian uran erikoistuminen
  • #4 Johtamisen MSc ja markkinoinnin johtamisen maisteri maailmanlaajuisesti
  • #8 MSc Business Analyticsissa maailmanlaajuisesti
  • #14 Executive MBA maailmanlaajuisesti

  Työviikko

  • #2 Yrittäjyyden ajattelutapa
  • #11 MBA Euroopassa

  Taloustieteilijä

  • #8 Master CEMS - Master in Management del Worldwide
  • #9 Koulutuskokemus maailmanlaajuisesti

  Muut kansainväliset sijoitukset

  • #1 Eduniversal, julkishallinnon maisteri
  • #1 Runoilijat & Quants, Entrepreneurial Mindset Euroopassa
  • #5 Forbes, International (muu kuin Yhdysvallat), MBA-ohjelmat (sijoitetun pääoman tuotto)
  • #5 América Economía, MBA de Europa

  El Mundo

  • #1 Oikeustieteen kandidaatti Espanjassa (yksityiset yliopistot)
  • #1 Liiketalouden kandidaatti Espanjassa (yksityiset yliopistot)
  • #2 Maisteri kansainvälisessä liikejuridiikassa Espanjassa
  • #2 Master veroneuvonnassa ja -hallinnossa Espanjassa
  • #2 Oikeustieteen maisteri ICT:stä, sosiaalisista verkostoista ja henkisestä omaisuudesta

  Muut kansalliset sijoitukset

  • #1 El Economista, Innovatiivinen koulutus
  • #2 FSO-Emagister, Online Masters

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Barcelona

   Avinguda d'Esplugues,92, 08034, Barcelona

  • Madrid

   Calle Mateo Inurria,25, 28036, Madrid

  • Barcelona

   Avinguda de Pedralbes,60, 08034, Barcelona

  Kysymyksiä