Keystone logo
© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Johdanto

© Fotoatelier Karl Scheuring

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School - Todella kansainvälinen.

Kansainvälisessä oppimisympäristössä koulutamme tulevaisuuden johtajia, jotka muokkaavat vastuullisesti globaalia talouttamme ja yhteiskuntaamme. ESB Business School on osa julkista, valtion rahoittamaa Reutlingenin yliopistoa, ja se on asettanut standardeja nuorten johtajien koulutukselle kansainvälisessä liiketaloudessa ja liiketoimintasuunnittelussa neljänkymmenen vuoden ajan. ESB Business School sijaitsee lähellä Stuttgartia vauraalla alueella, jossa asuu monia globaaleja toimijoita, esimerkiksi auto- tai koneenrakennusalalla.

Elämme kansainvälisyyttä

Yli 2 100 opiskelijaa noin 70 maasta asuu ja opiskelee yhdessä kosmopoliittisella kampuksellamme. ESB:n mottomme "Todella kansainvälinen" tarkoittaa myös lukuisia maailmanlaajuisesti suuntautuneita koulutusohjelmia, opintoihin integroituja harjoittelupaikkoja ja lukukausia ulkomailla sekä maailmanlaajuista yli 120 kumppaniyliopiston verkostoa 40 maassa. Kansainvälisellä kokemuksellaan 60 hengen käytännön kokemusta omaavien professorien tiimi sekä monet vierailevat luennoitsijat ja henkilökunta tuovat entistä monipuolisempaa monimuotoisuutta eloisalle yliopistokampuksellemme.

ESB Business School valmistuneet ovat erittäin haluttuja HR-rekrytoijien keskuudessa kotimaassa ja ulkomailla. Myös kansalliset ja kansainväliset yliopistosijoitukset arvioivat ESB Business School opetuskonseptin poikkeuksellisen hyväksi. Vuodesta 2019 lähtien ESB Business School on myös ollut maailman suurimman akkreditointiorganisaation AACSB Internationalin (Association to Advance Collegiate Schools of Business) akkreditoima ja kuuluu siten kauppakorkeakoulujen huippuliigaan maailmanlaajuisesti.

Opiskelu ESB Spiritin kanssa!

Pyöräily hyvän asian puolesta, yritysten neuvonta tai matkustaminen Yhdistyneisiin kansakuntiin New Yorkissa: ESB Business School opiskelijaaloitteilla on paljon tarjottavaa. Niin erilaisia kuin ne ovatkin: Ne kaikki ilmentävät ESB-henkeä, parantavat tärkeitä koulun ulkopuolisia taitoja – ja on sanomattakin selvää, että ne ovat hauskoja!

Sijainnit

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Kysymyksiä