Keystone logo
ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

Johdanto

ESCAC-säätiön historia

Katalonian elokuvateatteri ja audiovisuaalinen korkeakoulu perustettiin vuonna 1993 Calassanç-keskuksen kuvan ja äänen ammatillisen muodostuksen tutkimuksista.

ESCAC on jäsen CILECT-järjestön (CILECT) kansainvälisen keskusryhmän kanssa, joka kokoaa 120 erikoistumiskoulutusta audiovisuaalisen alan luomisen alalla ja on perustamassa Groupement Européen des Écoles de Cinéé et Télévisionin ( GEECT) ja Latinalaisen Amerikan kuva- ja äänikoulujen liitto (FEISAL).

ESCACissa luodaan ammatillinen perheesi

Tiesitkö, että Javier Ruiz Caldera jatkaa elokuviensa tekemistä muiden ESCACin jäsenten kanssa? Sama kuin Juan Antonio Bayona, Mar Coll, Kike Maíllo, Patricia Font ... Koska ESCAC ei pääty, kun olet päättänyt opinnoista, yhteisö jatkaa ammattialalla.

Ensimmäisiltä kouluvuodelta lähtien olet tottunut työskentelemään projekteissa ja luomalla työryhmiä, jotka useimmissa tapauksissa vievät sinut koko urasi ajan.

Jos haluat, voit.

ESCAC-yhteisö on tapa kehittää ja ymmärtää elokuvia

Koulussa kannustetaan projektien työtä, tiimeissä ja teknisellä tarkkuudella.

Opiskelijat työskentelevät tiiminä yhteistyössä toistensa kanssa ja näin ollen osallistuvat yhteiseen projektiin. Kehittää kykyä tehdä yhteistyötä monitieteisten tiimien ja monikulttuuristen ryhmien kanssa. Kaikki tämä antaa sinulle mahdollisuuden kehittää lahjakkuutesi ympäristöön, jossa edistetään luovien tilojen ja vuorovaikutusta eri kampanjoiden välillä.

Opiskelijan tuki

Opiskelija-tukipalvelu, joka on suunnattu sekä tuleville opiskelijoille että opiskelijoille, muodostaa opintojen koordinaattorit ja pyrkii neuvomaan ja opastamaan opiskelijoita koko koulutusjaksolla haastatteluilla ja yksilöllisellä olosuhteista, tarpeista ja ominaisuuksista.

Opiskelijan puolustaja

Jos on epäselvyyttä, valitusta tai kyselyä keskuksen akateeminen-hallinnollisesta toiminnasta, opiskelija voi pyytää haastatella opiskelijaasiamieheltä. Jos henkilö ei pysty osallistumaan asiaan tai ratkaisemaan asian, hän viittaa tapaukseen opintopäällikölle, jolla on valtuudet nostaa se ennen keskuksen sisäisten sääntöjen nojalla perustettuja toimivaltaisia ​​elimiä.

Opettajan puolustaja: Juanjo Caballero ext. 108. Sijainti: pohjakerrosrakennus 2

ESCACin opiskelijat, joiden tavoitteena on huolehtia heidän eduistaan ​​ja sisäisten sääntöjensä mukaisesti, ovat asianmukaisesti edustettuina seuraavissa neljässä organisaatiossa:

  • ESCACin akateeminen johtokunta
  • Opiskelijakokous
  • Kurinpitolautakunta
  • Laatu

Niiden toimivalta, tehtävät ja tehtävät voidaan myös kuulla sisäisen hallintojärjestelmän asetuksessa ja seurantakeskuksen laadukkaan komission seurannassa.

Sijainnit

  • Barcelona

    Plaça de la Farinera, 9, , Barcelona

Kysymyksiä