Keystone logo
ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

Johdanto

Vuonna 1819 perustettu ESCP Business School on tuottanut sukupolvia johtajia ja yrittäjiä. Kuuden kaupunkikampuksensa kanssa Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa ESCP:n aidosti eurooppalainen identiteetti mahdollistaa sen, että se tarjoaa ainutlaatuisen monikulttuurisen koulutustyylin liike-elämän alalla ja globaalin näkemyksen kansainvälisen johtamisen kysymyksiin. Joka vuosi ESCP toivottaa tervetulleeksi yli 9 000 opiskelijaa ja 5 000 johtajaa yli 130 eri maasta tarjoten heille kattavan tarjouksen johtamiskursseista ja erikoisohjelmista (kandidaatti, maisteri, Executive MBA, Ph.D ja Executive Education). ESCP Business School on moniakkreditoitu: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 eurooppalaista Higher Ed -standardia.

ESCP Business School - Torino

Vuonna 2004 perustettu Torinon kampus on nuori kampus, joka koki nopean kasvun. Startup-yrityksen innostuksella se uskoo vakaasti yrittäjyyteen ja onnistuneiden aloitteiden vahvaan kehittämiseen.

Kampus palvelee sekä maisteriohjelmia suorittavia opiskelijoita - 750:tä 60 eri maasta - että liike-elämää tarjoamalla täydellisen johtamiskoulutuksen, soveltavan tutkimuksen ja yrittäjyyspalvelut.

Torinon kampuksella on vahvat suhteet useisiin kansallisiin ja kansainvälisiin yrityksiin, jotka edistävät sen hallintaa.

ESCP Italian pääkonttorista tuli alusta lähtien kauppakorkeakoulullemme tärkeä tilaisuus siirtyä edelleen Italian alueella sijaitseviin yrityksiin, jotka löysivät ESCP Torinon kampukselta arvokkaan kumppanin kykyjensä kouluttamiseen.

Nämä vahvat yhteydet elinkeinoelämään ovat yksi Italian kampuksen keskeisistä piirteistä: yli puolet sen toiminnasta on yritysmaailman kanssa.

Tilastot

ESCP toivottaa vuosittain tervetulleeksi:

 • 6500 opiskelijaa ja
 • 5000 johtajaa
 • yli 120 eri maassa

  Kampuksen ominaisuudet

  Torinon kampuksen lisäksi on viisi muuta kaupunkikampusta:

  • Berliini
  • Lontoo
  • Madrid
  • Pariisi
  • Varsova

  Koe avoin innovaatiokulttuuri

  Torino on dynaaminen ja houkutteleva kaupunki, joka osaa uudistua ja katsoa tulevaisuuteen. Siitä on tullut tuore, älykäs, moderni ja ennakkoluuloton kaiken eurooppalaisen keskus. Kaupungissa on yli 100 000 opiskelijaa, joista monet ovat kansainvälisiä ja joita houkuttelevat laaja valikoima korkeakoulumahdollisuuksia, kouluja ja yliopistoja maailman arvostetuimpien joukossa.

  Liikekeskus

  Alue on monien tärkeiden italialaisten yritysten kehto. Accenture, Avio, Caffarel, Comau, Ferrero, Intesa Sanpaolo, Lavazza, Martini & Rossi, Reply, Robe di Kappa, Unicredit, jotka kaikki (monien muiden joukossa) ovat käytettävissä rekrytoimaan oppilaitamme.

  Italian elämäntapa

  Torinossa on paljon jännittäviä vierailukohteita, ja siellä järjestetään paljon tapahtumia ja kansainvälisiä elokuva-, taide- ja musiikkifestivaaleja. Kaupunki on tunnettu palatseistaan, taidegallerioistaan, ravintoloista, kirkoista, teattereista, kirjastoista, aukioista, puutarhoista, museoista ja muista paikoista. Torino on monien puistojen vuoksi yksi italialaisten vihreimmistä kaupungeista. Se on rikas kulttuuri ja historia ja se isännöi paljon kulttuuritapahtumia.

   Akkreditoinnit

   EFMD Equis ‑akkreditoituAACSB-akkreditoitu

   Sijainnit

   • Turin

    Corso Unione Sovietica, 218 bis, 10134, Turin

   Kysymyksiä