Keystone logo
Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Johdanto

Olemme nykyaikainen ja osallistava kauppakorkeakoulu, jolla on tulevaisuuden näkökulma ja etenemissuunnitelma, jota alueemme vaatii vastaamaan 2000-luvun haasteisiin; Olemme sitoutuneet etsimään jatkuvasti avantgardistisia ideoita niiden toteuttamiseksi käytännössä, ja ajattelutavalla, joka edistää toimintaa ja omaksuu pysyvää muutosta kulttuuristamme jatkuvan ideoiden ja tiedon vaihdon saavuttamiseksi. Olemme ammatillisen muutoksen koulu. Olemme ja olemme tila, jossa ideoita kehitetään.

Korkean tason yrityskoulussa - ENAN - korkeakoulututkinto korkeaan akateemiseen laatuun ja huippuosaamiseen on vasta alku, tähän ja kaikkiin kognitiivisiin prosesseihimme lisäämme todelliset innovaatio- ja luovuuden käsitteet lisäämällä arvoa, joka ehdottaa inertian purkamista yhtenäisten kurssien perinteistinen, ja sen mukaisesti tuottamalla opiskelijoillemme tutkintotodistuksia, opintoja ja sertifikaateja, jotka vastaavat markkinoiden vaatimuksia paitsi paikallisia, myös globaaleja. Emme halua kouluttaa yhtenäisiä ammattilaisia, jotka eivät erotu muista, joissa kilpailu tiedosta on ratkaiseva, haluamme, että globaalit ihmiset, jotka ajattelevat ja toimivat toisin, saavuttavat yhtä innovatiivisia tuloksia.

138075_pexels-photo-1438072.jpeg

tehtävä

Olemme strateginen liittolainen organisaatioille, jotka ehdottavat globaaleja ja dynaamisia ratkaisuja ihmisten koulutukseen ja tuottavat vastuullisen ja positiivisen vaikutuksen maailmaan.

näkymä

Olla enemmän kuin kauppakorkeakoulu, joka kehittyy uusien opinto- ja palvelumallien kanssa kohti uuden teollisen vallankumouksen uutta taloutta, mikä vaikuttaa globaalin yhteiskunnan positiivisiin muutoksiin.

Sijainnit

  • Guatemala City

    10 Ave 4-83 Zona 15 Colonia Lo de Contreras, , Guatemala City

Kysymyksiä