Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Johdanto

ESDESIGN on ensimmäinen online-suunnittelukoulu, kohtaamispaikka, jossa kilometreillä, päivillä tai tunneilla ei ole väliä. Se on koulu ilman ovia, jolla on tuhat ikkunaa maailmaan, joka yhdistää henkilökohtaisen impulssin maailmanlaajuiseen ja sosiaaliseen sitoutumiseen. Se on suuntausten tuntemista ja ideoiden ja projektien muuttamista todellisiksi. ESDESIGN kokee muotoilumaailman 360-visiosta.

Täysin joustavien verkkomestareiden avulla didaktinen ehdotuksemme yhdistää yhteistyötyön opetukseen online-videoneuvottelujen avulla reaaliajassa ja viivästyneissä viestintätiloissa.

Unohtamatta koskaan liiketoiminnan visiota, projektin alusta loppuun, uppoutumme luomisprosessiin ymmärtämällä suunnittelua työkaluna, joka tarjoaa ratkaisun todelliseen ja nykyiseen ongelmaan.

Tämän vision avulla olemme valinneet seitsemän suunnittelumestarin alueen luomisen: viestintä, Spaces, graafinen ja toimituksellinen, vuorovaikutus, hallinta, muoti ja tuote. Vuosittain yli 1000 opiskelijaa päättää kouluttaa ESDESIGNin kanssa.

ESDESIGN on osa Planeta Formación y Universidadesia, Grupo Planetan koulutusosastoa. Kansainvälinen korkeakoulujen verkosto, jolla on 25 oppilaitosta Espanjassa, Andorrassa, Ranskassa, Italiassa, Pohjois-Afrikassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa. Joka vuosi kauppakorkeakoulujen, yliopistojen, erikoistuneiden korkeakoulujen sekä ammatillisten ja täydennyskoulutuskeskusten kautta koulutetaan yli 100 000 opiskelijaa 114 eri kansallisuudesta.

Tilastot

Joka vuosi yli 100 000 opiskelijaa 114 eri kansallisuudesta koulutetaan sen kauppakorkeakoulujen, yliopistojen, korkeakoulujen sekä ammatillisten ja jatkokoulutuskeskusten kautta.

    Sijainnit

    • Barcelona

      Barcelona, Espanja

      Kysymyksiä