Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Johdanto

132755_02_LOGOS.jpg

Innovaatiot liiketalouden koulutuksessa

Oppiminen reaaliaikaiselle liiketoiminnalle

ESEI tarjoaa kansainvälistä liiketoimintakoulutusta, joka vastaa globaalien yritysten vaatimuksia. Vuodesta 1989 alkaen olemme perustaneet intohimoa sellaisten liikeohjelmien tarjoamiseksi, jotka tarjoavat asiaankuuluvia taitoja ja ammatillista koulutusta opiskelijoiden uranäkymien parantamiseksi ja valmistautumista menestykseen kansainvälisessä työympäristössä.

Kansainvälinen tunnustaminen huippuosaamisesta

Yhdistyneen kuningaskunnan ja Espanjan akkreditoinnit

ESEI on tunnustettu kansainvälinen korkeakoulu Espanjassa. ESEI-kandidaattiohjelmat ovat virallisia tutkintoja, jotka ovat saaneet Yhdistyneen kuningaskunnan parhaat yliopistot. ESEI-maisteriohjelmat ovat yksityisiä tutkintoja, jotka myöntävät suoraan ESEI ja Universidad Católica de Murcia (UCAM) - yksi Euroopan arvostetuimmista korkeakouluista ja jolla on erinomainen maine liiketalouden koulutuksessa.

ESEI Barcelonan kampus - paras kaupunki kansainvälisille opiskelijoille

Top 5 eurooppalainen käynnistyskeskus

ESEI sijaitsee Espanjan Barcelonassa, joka on kansainvälinen liike- ja innovaatiokeskus. Tapahtumat, kuten Mobile World Congress, joka houkuttelee yli 100 000 ihmistä vuosittain, tekevät kaupungista yhden parhaista verkostoitumispaikoista Euroopassa. Potentiaalisilla tutkinnon suorittaneillamme on mahdollisuus verkostoitua yrittäjien ja sijoittajien kanssa ja luoda elinikäisiä yhteyksiä luokkatovereiden, ohjaajien ja tiedekunnan kanssa.

Kansainvälinen tiedekunta ja liike-elämän asiantuntijat

Oppiminen kokeneista ammattilaisista

ESEI:n kansainvälinen tiedekunta tutkii, inspiroi ja tuottaa opiskelijoiden tarpeisiin sopivaa tietoa. He ehdottavat kollektiivista lähestymistapaa monimutkaisiin ongelmiin samalla kun he kehittävät yksilöllisiä kykyjä akateemisesti ja ammatillisesti. ESEI:n tiedekunnat ovat kaikkialta maailmasta ja tarjoavat ESEI-opiskelijoille aidosti globaalin liiketoiminnan näkökulman.

198137_HOME_en2.jpg

Valmennus huippuosaamiseen

Tiedekuntamme ovat aktiivisia ammatillisesti: he ovat toimitusjohtaja, yritysomistajat, yrittäjät, markkinointipäälliköt tai muut yritysten ylemmän tason työntekijät. ESEI on askel opiskelijoille haluamallesi uralle ja tiedekuntamme voivat auttaa heitä pääsemään sinne!

132760_01_portada.jpg

Käytännön liiketoimintamenetelmät

Projektipohjainen oppiminen (PBL)

ESEI: ssä tärkein prioriteetti on tarjota opiskelijoille paras mahdollinen oppimiskokemus. Projektipohjainen oppiminen yhdistää opiskelijat todelliseen maailmaan. Opiskelijoille annetaan autonomia, joustavuus ja vastuu yhteistyöstä projekteissa, jotka voivat olla tapaustutkimus, kirjallinen raportti, video, roolipelitoiminta, verkkosivusto jne. Opettajamme rooli on lähinnä ohjaaja . He luovat projektin alushousut ja valvovat tiimien edistymistä viikosta toiseen säännöllisin lähtöselvityspistein - aivan kuten työpaikalla.

Opiskelijakeskeinen oppiminen

Henkilökohtainen huomio pienryhmissä

ESEI-opiskelijat hyötyvät kansainvälisen koulutuksen johtamisen ammattilaisten henkilökohtaisesta mentoroinnista ja neuvonnasta. Luokkakoot ovat pieniä rohkaisemaan ja luomaan kulttuuria ESEI-opiskelijayhteisön lahjakkuuden vaalimiseksi ja vahvistamiseksi.

Vilkas opiskelijaelämä

Monipuolinen yhteisö 150 oppilasta yli 40 maasta

ESEI tarjoaa todella globaalin kokemuksen kansainvälisten opiskelijoiden kanssa eri taustoista. ESEI-opiskelijayhteisö koostuu nuorista uramielisistä ihmisistä, jotka ovat intohimoisia liiketoiminnasta. Kuuluisien arkkitehtonisten rakennusten, upeiden hiekkarantojen, hämmästyttävän Välimeren ilmaston, jännittävän yöelämän, upean keittiön sekä lukuisten kulttuuri- ja urheilutoimintojen takia Barcelona takaa opiskelijoille unohtumattoman kokemuksen kohtuullisella budjetilla.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Uramahdollisuudet

ESEI yhdistää Talent with Business

ESEI tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada ammattikokemusta Barcelonassa. ESEI-opiskelijat voivat harjoittaa harjoittelua ja saada kansainvälistä työkokemusta Barcelonassa sijaitsevilla kansallisilla ja kansainvälisillä yrityksillä.

7 lyhyttä kurssia taitojesi parantamiseksi ESEI: ssä

ESEI tarjoaa sarjan lyhyitä kursseja (3 tuntia viikossa 6 viikon ajan) kaikille kiinnostuneille. Olitpa sitten oppimassa köysiä tai olet jo kokenut ammattilainen, nämä uudet kurssit tarjoavat kaikille mahdollisuuden hankkia uusia taitoja tai parantaa olemassa olevia taitoja sitoutumatta kokonaiseen ohjelmaan.

Lyhyitä kurssejamme voidaan suorittaa kampuksella tai etänä. Ja he ovat tällä hetkellä tarjolla!

Lue lisää saadaksesi selville, mitä lyhyitä kursseja on tarjolla tällä lukukaudella, ja rekisteröidy tänään .

 1. Projektinhallinta ja Lean-hallinta
  Tämä lyhyt kurssi ottaa järjestelmällisen lähestymistavan projektinhallinnan tutkimukseen. Sen tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat välineet tehokkaan johtamisen toteuttamiseksi projektinhallinnan instituutin (PMI) määrittelemällä tavalla.
 2. Digitaalisen markkinoinnin strategiat ja tekniikat
  Kuuma aihe 2000-luvun työelämälle, digitaalinen markkinointi ja sen tekniikat ovat yleistymässä.
  Tämä lyhyt kurssi tutkii, kuinka brändit voivat vaikuttaa sitoutumiseen digitaalisten alustojen avulla. Se auttaa opiskelijoita siirtymään monenlaisiin digitaalisiin markkinointitekniikoihin ja selittää, miten niitä voidaan käyttää strategisesti yrityksen pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi.
 3. Liiketoimintasuunnitelma: luominen ja kehittäminen
  Huomio, pyrkivät startup-perustajat! Tämä lyhyt kurssi on hyödyllinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan oman yrityksensä ja oppimaan, miten luoda liiketoimintasuunnitelma.
 4. Hakukone markkinointi
  Hakukonemarkkinointi (SEM) keskittyy verkkosivustojen mainostamiseen lisäämällä niiden näkyvyyttä hakukoneiden hakutulossivuilla. Kun yhä useammat ihmiset ostavat tuotteita ja palveluita verkossa, SEM ei ole koskaan ollut niin tärkeä.
 5. Mobiilimarkkinointi
  Mobiilimarkkinointi on monikanavainen online-markkinointitekniikka. Se keskittyy yleisön tavoittamiseen älypuhelimien, tablettien tai vastaavien laitteiden kautta. Se käyttää verkkosivustoja, sähköpostia, tekstiviestejä, sosiaalista mediaa ja mobiilisovelluksia yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa.
 6. Urheilumarkkinointi
  Urheilumarkkinointi keskittyy urheilutapahtumien ja joukkueiden sekä muiden urheiluteollisuuden tuotteiden ja palveluiden markkinointiin.
 7. Urheiluetiikka ja sosiaalinen vastuu
  Jaettu kahteen osaan, tämä lyhyt kurssi keskittyy sekä urheilun etiikkaan että urheilualan sosiaaliseen vastuuseen.

Sijainnit

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Kysymyksiä