Keystone logo
ESIMODE

ESIMODE

ESIMODE

Johdanto

Koulumme aloitettiin vuonna 1981 Chambre kauppa- ja teollisuusministeriön Toulousessa, ja Vaatteet toimialajärjestö. ESIMODE tarjoaa monipuolisia kursseja muoti opiskelijoille, joka sisältää erikoistunut tutkintotodistukset. Nämä kattavat vaatesuunnittelua, muodin hallinta, tekstiili tekniikat, kaavoitukseen ja couture.

Vaikka Toulouse on tunnettu Euroopan päämaja ilmailuteollisuuden, se tarjoaa myös erittäin onnistunut tekstiiliteollisuus, historiallisesti keskeinen toiminta Midi-Pyrénées, se on myös tärkeä matkailu- ja maatalouden sivusto Ranskassa.

Toulouse velkaa sen dynamiikkaa nuoren väestön joista kolmannes on iältään välillä 18 ja 29. Läsnä noin 100000 opiskelijoiden tekee Toulouse (paikallisesti kutsutaan "Pink City") Ranskan toiseksi suurin yliopisto kaupunki (takana Pariisi) ja arvostettuja sivuston koska sen suuri määrä oppilaitoksissa. Kolme yliopistojen, joka käsittää 14 koulua kaikkiaan yhdessä suuren valikoiman sekä urheilu- ja kulttuuritoimintaa, joka perusteellisesti kutsuva ilmapiiri, varmistaa Toulouse mainetta kukoistava kaupunki.

Kaupungin kaupunkien kangas käsittää 342 kuntaa ja taajama joka on rankattu neljäs tärkein tekstiili keskus Ranskassa. Se on tärkein tuotantolaitos Ranskassa karstattu lanka ja materiaaleja, kuten villaa. Toulouse, tekstiiliteollisuus työllistää noin 4000 ihmistä; tai lähes 7000, jos mukaan vaatteet, nahka ja vaatesuunnittelua aloilla.

MBA muotialan Sai college tai yrityksen tutkinto, ja sinulla on intohimo muoti? Älä etsi enää, tämä Master of Business Administration on sinulle. Tämä kurssi auttaa sinua kehittämään osaamista ja aloittaa toimintansa alan. MBA valmistaa opiskelijoita:

Rakentaa kattavan kuvan eri toimintojen sisällä muotialan luoda siltoja kehittämisen, tuotannon, markkinoinnin ja hallinta. Harjoitella tekniikoita ja menetelmiä, jotta voitaisiin hallita monimutkaisen alan. Kehitetään Yrittäjähenki ja innovaatio. Tämä ohjelma on ainutlaatuinen opetussisältöjen ja edistää kyky integroida muotialalla. Tieteellinen komitea on vastuussa hyväksymisestä ja seurannasta ohjelma perustuu tarpeisiin muotialan.

Taso ja pääsyvaatimuksena: Erinomainen komento ranskan kielen

BACHELOR FASHION DESIGN CREATOR Valmistaa opiskelijaa uran luomisen ja suunnittelun kuluessa muotialalla, aloilla tekstiili luominen, käsitys monenlaisia ​​vaatteita, asusteita ja näyttöön. Hankkia hyvällä tasolla tekninen Englanti, jotta voi käyttää kandidaatin Muotisuunnittelijat (4 vuotta korkeakoulutuksen). Tämä ohjelma keskittyy täydellinen hallintaa tietojen ja taitojen liittyy menetelmän luomisen sisällä muotialalla. Tieto vahvistuu ansiosta 8 viikon ammattilainen harjoittelun yrityksen sisällä.

Kurssin sisältö: Fundamental kentät hallitsemaan - luova lähestymistapa: piirtäminen, tekninen piirtäminen, värit, taidehistoria, muoti suunnittelu, kehittäminen rakenteessa, rakentaminen keräämistä, tekstiili luominen ja tekninen Englanti, tuotanto kauppaan. lisätiedot: kankaat, ammatillinen viestintä, muoti markkinointi, laki ja kulttuuriympäristö.

Taso ja pääsyvaatimuksena: Erinomainen komento ranskan kielen

Collection Manager Tekstiili ja Vaatteet Muoti ja Luxury Industry, pääaineena Fashion Business Management (ylempi taso)

Kurssin kesto: 2 vuotta Hakijan on oltava kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoitu laitos, tai oltava suorittanut vastaavan akateemisen valmisteen määrittää asianmukaisin kampuksen viranomaiset.

Taso ja pääsyvaatimuksena: Erinomainen komento ranskan kielen Tämä 2 vuoden jatko kurssi valmistelee johdon ja myyntitapahtuma tehtäviä muotialalla liiketoimintaa. Jotta täysin kokea ja ymmärtää akateemisen opetuksen jokainen opiskelija täydellinen 2 harjoittelupaikkoja aikana pituus Tietenkin jokainen tapahtuu lukuvuonna ja kestävät välillä 10 ja 12 viikon ajan.

Kurssin sisältö: Johdon ja tuotannon ohjaus, vaatesuunnittelua DAO esine-suuntautunut ohjelmisto, vaatesuunnittelu ja muotoilu, historia ja kulttuuri muodin, johdatus kaavoitus, Sävymuutokset ja teollinen montaasi vaatteiden, tekstiilien, kuitua ja kangas tekniikka, tekninen Englanti, Henkilökohtaiset taidot ja johtamiskäytännöt sisällä ammattimaisessa ympäristössä, muoti ryhmä strategiat (Corporate Law / Varainhoito / talous).

Tekstiilit ja vaatteet, LUKSUSLUOKAN FASHION DESIGN - maisteritason

Kurssin kesto: 4 Vuotta.

Taso ja pääsyvaatimuksena: Erinomainen komento ranskan kielen lopussa kurssin, nuoret suunnittelijat ovat hankkineet taitoja tarvitaan työskentelemään sekä Ranskan ja merentakaisten muotiyhtiöt ja, jos tämä on niiden perimmäinen tavoite, luoda oman vaatemerkki. Kurssin sisältö: Luovaa lähestymistapaa, piirtäminen, suunnittelu kulttuuri, vaatesuunnittelua, tekstiili luominen, tuote asennus, tekninen Englanti, ammatillinen viestintä, laki ja ympäristö, muodin markkinoinnin.

Sijainnit

  • Toulouse

    3547 avenue de la lauragaise 31683 Labège cedex, 31683, Toulouse

    Kysymyksiä