Keystone logo
ESPI

ESPI

ESPI

Johdanto

Ryhmä ESPI : 50 vuoden historia, asiantuntemus ja osaaminen kiinteistöalalla!

Suurten kiinteistöalan toimijoiden vuonna 1972 perustama ESPI Group – joka perustettiin assosiatiivisena (laki 1901) – on yksityinen korkeakoulu, jonka pätevyyden tunnustavat valtion tasot 6 (Bac+ 3) ja tasot 7 (Bac+). 5) tai koulun tutkintotodistukset ja rekisteröity National Directory of Professional Certifications (RNCP), jossa on kandidaatin sykli ja ammattimaisterijakso (6 erikoisalaa). 50 vuoden olemassaolo on mahdollistanut konsernin juurtumisen kaikkeen kiinteistöliiketoimintaan. Nykyään opiskelijamme ovat hajallaan Pariisin, Nantesin, Marseillen, Bordeaux'n, Lyonin ja Montpellierin kampuksilla.

Perustamisestaan lähtien ESPI -ryhmä on osoittanut eronsa: sen sidosryhmät – ammattilaiset tai opettajat-tutkijat – kaikki alansa asiantuntijat sekä koulutusohjelmien relevanssi ja johdonmukaisuus ovat avaimia laadukkaaseen ja ammattimaiseen koulutukseen. Sen voimakas verkosto kasvaa edelleen: yli 9 000 entistä opiskelijaa työskentelee vastuullisissa tehtävissä, mukaan lukien suuri määrä johtajia. Sen 600 kumppania, yritystä ja ammattiliittoa sekä 250 puhujaa tekevät kaikkensa tukeakseen opiskelijoita heidän ammateissaan. Harjoitteluprosentti kuvaa parhaiten koulun akateemista laatua ja ammattitaitoa: 97 % opiskelijoista on työelämässä koulutuksen päätyttyä.

Koulutustehtävä

Kouluta akateemisen huippuosaamisemme kautta operatiivisia, vastuullisia ja innovatiivisia ammattilaisia kaikilla kiinteistöalan aloilla kansallisesti ja kansainvälisesti.

Innovoinnin ja tutkimuksen missio

Osallistu tieteellisten tuotantojemme ja asiantuntemuksemme kautta kansallisen ja kansainvälisen kiinteistöekosysteemin muutoksiin ja innovaatioihin.

Tilastot

 • Vuodesta 1972
 • 8 kampusta
 • 250 opetushenkilökuntaa
 • 3900 opiskelijaa
 • 11 800 diplomia
 • 30 kansainvälistä yhteistyökumppania

  Kampuksen ominaisuudet

  Pariisi

  Tämä uusi kampus on nyt asennettu moderniin rakennukseen, joka sijaitsee Levallois-Perretin kaupungin sydämessä, Pariisin porteilla. Se on varustettu uusimmalla tekniikalla, ja huoneet on varustettu interaktiivisilla tauluilla ja oppimislaboratorioita, jotka sijaitsevat 5 kerroksessa. Oppimishuone toivottaa opiskelijat ja vierailijat tervetulleiksi kahvitauolle.

  Uudet tilat mahdollistavat entistä enemmän ammattitapahtumien ja työpajojen järjestämisen yhteistyössä kiinteistöalan yritysten kanssa.

  Tämä uusi sijainti on käännekohta koululle tarjoamalla sille nykyaikaisen arkkitehtonisen ympäristön ja innovatiivisia koulutuslaitteita, joiden avulla kampus voi säilyttää johtavan asemansa Pariisin markkinoilla.

  Nantes

  Säännöllisesti Ranskan houkuttelevimmaksi kaupungiksi ja Euroopan innovatiivisimpien kaupunkien joukkoon luokitellulla Nantesilla on todella paljon omaisuutta.

  Luova metropoli, joka korostaa innovaatiota ja liiketoiminnan kehittämistä, kaupunki tietää, kuinka edistää rikasta osaamista tuoreena alueellaan olevista monista koulutuskeskuksista.

  Tietysti myös kiinteistöalalla on tehtävänsä Atlantin metropolissa. Monet Nantesin pääkaupunkiseudun taloudellista dynaamisuutta tukemaan käynnistetyt kaupunkiuudistushankkeet ovat todellakin mahtavia mahdollisuuksia kaikille alan ammattilaisille.

  Osallistuakseen tähän kehitykseen ESPI Group avasi toisen kampuksensa Nantesiin vuonna 2003 osoitteessa 285 rue Louis de Broglie, Rivièren yrityspuistoon.

  Marseille

  Ranskan toiseksi suurin kaupunki Marseille on tällä hetkellä taloudellisen kehityksen syklissä, joka perustuu monipuolisiin sektoreihin, vahvaan teollisuuteen sekä korkea-asteen koulutuksen ja tutkimuksen huippuyksiköihin. Tämän taloudellisen kehityksen keskiössä on Euroméditerranée-hanke. Tämän kaupunkien rakenneuudistusoperaation, joka on kaikkien aikojen suurin koko Euroopan unionissa, tavoitteena on tarjota kansainvälistä ulottuvuutta Provencen metropolille.

  Tietenkin tällainen kehitys yhdistää kaikki kiinteistöalan ammattilaisten profiilit. ESPI ryhmä avasi Marseillaisin kampuksensa vuonna 2012, jotta opiskelijat voisivat integroida tämän kehitysdynamiikan. Sen jälkeen toimitilamme on siirretty 10 Place de La Jolietteen La Jolietten alueelle, uuteen talousalueeseen. Marseillen keskusta, joka sijaitsee vanhan sataman pohjoispuolella, kaupunkien rakenneuudistushankkeen ytimessä.

  Bordeaux

  Epäilemättä yksi maan viehättävimmistä kaupungeista, Bordeaux on ennen kaikkea inhimillisen mittakaavan metropoli. Sen dynaaminen paikallinen ekosysteemi ja siellä kehittyvien innovatiivisten yritysten suuri määrä tekevät siitä erittäin houkuttelevan alueen kaikille profiileille. Kiinteistöala ei ole poikkeus, ja kaikki alan tärkeimmät toimijat toimivat tällä alueella.

  Bordeaux'n kaupungissa vuodesta 2019 lähtien toiminut kampuksemme sijaitsee Bastide-alueen sydämessä, kaupungin keskustassa, vastapäätä "Jardin Botanique" -raitiovaunupysäkkiä osoitteessa 73 avenue Thiers. Asumista, kauppoja, kulttuuripaikkoja ja viheralueita yhdistävässä ympäristössä kampuksemme tarjoaa ihanteellisen työympäristön 140 opiskelijalleen.

  Lyon

  Auvergne-Rhône-Alpes-alue on yksi Ranskan dynaamisimmista. Kiinteistöala ei ole poikkeus, ja kaikki alan suuret toimijat toimivat alueellamme. ESPI on toiminut Lyonissa vuodesta 2017 lähtien ja muutti uusiin tiloihinsa lukuvuoden 2018 alussa. Uudet 950m2 tilat tarjoavat poikkeuksellisen työympäristön. Luokkahuoneet on varustettu uusimmalla kosketusnäyttötekniikalla. Alaryhmä "työkopit" mahdollistaa projektipohjaisen oppimisen monille kursseille. Break-out-tilat ja kahvilat antavat opiskelijoille mahdollisuuden nauttia opiskelusta täysillä. Kaikki kampuksella on suunniteltu niin, että opiskelijat ja kiinteistöalan ammattilaiset voivat tavata ja vaihtaa ajatuksia optimaalisissa olosuhteissa.

  Montpellier

  Lukuvuoden 2018 alusta lähtien Montpellierin kampus on toivottanut opiskelijat tervetulleiksi kouluttamaan heitä kiinteistöalan ammateissa, alalla, jonka dynaamisuutta ja potentiaalia on havaittu pitkään ja jonka tulevaisuus näyttää kiistattomalta.

  Montpellierin kampus takaa laadukkaat harjoitteluolosuhteet ja sulkee ihmisen tuen yhdistäen korkeat standardit ja ystävällisyyden.

  Lille

  Kampus toivottaa sinut tervetulleeksi Lillen "kaupungin" strategiselle alueelle, lähellä Euralillea ja rautatieasemaa. Poikkeuksellisen arkkitehtonisen perinnön rikkaana ja lähellä Lontoota, Amsterdamia, Brysseliä ja Pariisia, ja se on varustettu Euratechnologiesin ansiosta Ranskan ensimmäisellä hautomolla ja startup-kiihdyttimellä, Lillen houkuttelevuutta ei enää tarvitse todistaa!

  Uudelleen löydetyn gastronomian ja kukoistavan kulttuuritarjonnan välissä kaupunki tarjoaa kaikki ainekset unohtumattoman opiskelijakokemuksen elämiseen.

  Lillen kampuksen koulutustarjonta vastaa täydellisesti kiinteistömarkkinoiden dynaamisuuteen ja tarjoaa kumppaneilleen, alan merkittäville toimijoille, lahjakkaan sukupolven työntekijöitä nykypäivänä ja huomenna.

  Montreal

  Montreal on poikkeuksellinen kaupunki monella tapaa. Ensinnäkin, vaikka se onkin maailman toiseksi suurin ranskankielinen kaupunki, on helppoa harjoitella englantia monissa paikallisissa englanninkielisissä yhteisöissä tai matkustamalla Yhdysvaltoihin, jonka raja on noin 45 minuutin päässä.

  Elämänlaatu täällä on erinomaista, sillä siellä on monia julkisia palveluita, korkea turvallisuustaso ja alhaisemmat elinkustannukset kuin useimmissa suurissa Pohjois-Amerikan kaupungeissa.Kaikki nämä tekijät ja monet muut tekevät siitä yliopiston suosiman kohteen.Montréal viihtyy innovaatio, täynnä mahdollisuuksia ja antaa jokaiselle mahdollisuuden saavuttaa täyden potentiaalinsa.

  Tässä Quebecille tyypillisessä suorituskyvyn ja välittämisen hengessä Montrealin kampus avaa ovensa sinulle. Kaikkien pätevyyden ja ammatillisen verkostoitumisen etujen lisäksi se on rikastuttava inhimillinen kokemus, joka odottaa opiskelijoita. Kansainvälisen liikkuvuuden valinta tarkoittaa oppia pääsemään pois mukavuusalueeltasi, kehittämään ihmissuhdetaitoja ja avautumaan erilaisille kulttuurisille käytännöille. Tämä on huomattava etu maailmassa, jossa rajat hämärtyvät yhä enemmän.

   Sijainnit

   • Paris

    12 rue Belgrand LEVALLOIS-PERRET, 92300, Paris

    • Montreal

     507 Place d'Armes #260,, H2Y 2W8, Montreal

     • Nantes

      Nantes, Ranska

      • Marseille

       Marseille, Ranska

       • Bordeaux

        Bordeaux, Ranska

        • Lyon

         Lyon, Ranska

         • Montpellier

          Montpellier, Ranska

          • Lille

           Lille, Ranska

           Kysymyksiä