Keystone logo
Eszterháyz Károly Catholic University

Eszterháyz Károly Catholic University

Eszterháyz Károly Catholic University

Johdanto

Vuonna 1774 perustettu Eszterházy Károlyn katolinen yliopisto on johtava ja dynaamisesti kehittyvä korkeakoulu Egerissä ja Jászberényissä. Oppilaitoksen pääprofiili on vuosikymmenien perinteensä pohjalta opettajankoulutus. Yliopiston nimi on liitetty Complex Basic Programme -ohjelmaan, jonka tarkoituksena on toteuttaa Unkarin julkisen koulutuksen metodologista uudistamista sekä erittäin käytännönläheisen Eszterházyn pedagogisen koulutusmallin toteuttamista. Lähes 6 500 opiskelijan ja 250 yliopistonlehtoajan laitos on sidottu perinteisiinsä, vaalii perintöään ja kiinnittää huomiota yhteiskunnallisiin prosesseihin. Yliopistossa toimivat kansainvälisesti arvostetut tietokeskukset ja tutkimusryhmät, joissa tutkijamme tekevät soveltavaa tutkimusta alueen taloudellisten toimijoiden kanssa sekä kotimaisten ja kansainvälisten hankkeiden tuella.

Kansainvälisesti tunnustettu viininviljelyn ja viininvalmistuksen tutkimus palvelee tehokkaasti kestävää viljelyä koko Karpaattien alueella. Yliopisto osallistuu ainoana kotimaisena korkeakouluna Energiaministeriön 9-vuotiseen LIFE-integraatiohankkeeseen, jonka tavoitteena on tukea kansallisen energia- ja ilmastosuunnitelman toteutumista. Toimielimessä toimii koordinoinnista ja asenteenmuodostuksesta vastaava hiilikomission sihteeristö. Erinomaisin tuloksin EKCU on yksi Unkarin parhaista urheiluyliopistoista.

Tilastot

 • Kansainväliset opiskelijat:

  2%

 • 0
 • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde:

  18 1

Kampuksen ominaisuudet

Eger (pääkampus)

Eger on monella tapaa onnenkaupunki: sen luonto on erinomaista, sen viinit ovat ansaitusti kuuluisia, sen historia on äärimmäisen rikas ja siinä on niin upeita arkkitehtonisia aarteita kuin esimerkiksi Lyseum.

Jászberény

Jászságin pääkaupunki Jászberény, joka ei ole suuri, mutta ei pieni, tarjoaa tieteen, taiteen ja kulttuurin aiheiden lisäksi mahdollisuuksia viihteeseen, rentoutumiseen ja kävelyyn Zagyva-joen varrella. Sen urheiluhalli ja sisäjäähalli tarjoavat lukemattomia ohjelmaa urheilusta kiinnostuneille.

  Pääsymaksut

  Tervetuloa kansainväliset opiskelijat!

  Eszterházy Károly Catholic University tarjoaa 12-asteen ohjelmia ja ei-tutkinto-ohjelmia englanniksi kahdella kampuksella. Jos et ole vielä päättänyt, vieraile opinto-ohjelmaluettelossamme, joka sisältää kaikki tällä hetkellä tarjoamamme ohjelmamme. Myös Admission-tiimi on täällä opastamassa sinua yliopiston pääsyprosessin läpi. Lue alla olevat tiedot huolellisesti ja jos sinulla on kysyttävää pääsystä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

  Hakumenettelyt omarahoitusopiskelijoille

  Oletko tehnyt päätöksen hakea johonkin Eszterházy Károly Catholic Universityn tarjoamista ohjelmista? Admissions Team on täällä opastamassa sinua hakuprosessin läpi. Tarkista myös verkkosivumme huolellisesti, mutta jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa Näytä sähköpostiosoite, ota meihin yhteyttä!

  Hakuaika omarahoitusopiskelijoille

  • Hakuaika syyskuussa alkaville kursseille päättyy sen kalenterivuoden 30. kesäkuuta , jolloin kurssi alkaa.

  Apurahat ja rahoitus

  Stipendium Hungaricum -stipendi

  Yleistä tietoa tuleville opiskelijoille

  Unkarin hallituksen tarjoama Stipendium Hungaricum -stipendiohjelma

  Stipendium Hungaricum -stipendiohjelma käynnistettiin vuonna 2013 ulkomaalaisille opiskelijoille sen jälkeen, kun Unkarin hallitus ilmoitti "Global Opening" -politiikasta. Ohjelman tavoitteena on edistää kulttuurista ymmärrystä sekä taloudellisia ja poliittisia suhteita Unkarin ja muiden maiden välillä. Apurahat oikeuttavat opiskelijat päätoimiseen opiskeluun Unkarin korkeakouluissa, jotka ovat osa ohjelmaa.

  Unkarin diasporan stipendi

  Unkarilaisen diasporan stipendiohjelman (jäljempänä: ohjelma) päätavoitteena on tukea ulkomaisia unkarilaisidentiteettiä omaavia opiskelijoita jatkamaan opintojaan Unkarin korkeakouluissa.

  Ohjelman järjestää ulko- ja kauppaministeriö ja sitä hallinnoi Tempus-säätiö.

  Ohjelmassa on mukana unkarilaisten diasporayhteisöjen jäseniä kaikissa maailman maissa paitsi Euroopan unionin jäsenvaltioissa, Serbian tasavallassa ja Ukrainan Zakarpatska Oblastissa.

  Ohjelman haku julkaistaan ensimmäisen kerran vuoden 2020 loppuun mennessä, jotta voidaan hakea pääsyä lukuvuodelle 2021/2022.

  Kristillisten nuorten stipendi

  Yleistä tietoa SCYP tuleville opiskelijoille

  Unkari tarjoaa korkealaatuista koulutusta Euroopan sydämessä. Nykyään kansainvälisten opiskelijoiden tarve opiskella Unkarissa on kasvava. Koulutuksen laadun ja kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella tunnustettujen tutkintojen lisäksi opiskelijoita houkuttelevat kohtuuhintaiset asumiskustannukset erittäin edullisella hinta-laatusuhteella, turvallinen ja ystävällinen asuinympäristö hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella sekä maan keskeinen sijainti. Eurooppa ja koskemattomat luonnonkauneudet yhdistettynä 2000 vuotta vanhaan, rikkaaseen Unkarin historiaan ja useisiin Unescon maailmanperintökohteisiin. Unkari on myös yksi kärkimaista, jossa on eniten tieteellisiä Nobel-palkinnon saajia asukasta kohden ja lukuisia tieteellisiä keksintöjä C-vitamiinista Rubikin kuutioon ja niin edelleen.

  Sijainnit

  • Eger

   Eszterházy tér,1, 3300, Eger

  Kysymyksiä