Keystone logo
ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Johdanto

122193_180531-poster_presentations-004.jpg

ETH Zürich

Vapaus ja henkilökohtainen vastuu, yrittäjähenki ja ennakkoluulottomuus: ETH Zürich seisoo todellisten sveitsiläisten arvojen kalliolla.

Tiede- ja teknologiayliopistomme juontaa juurensa vuoteen 1855, jolloin nykyajan Sveitsin perustajat loivat sen innovaatio- ja osaamiskeskukseksi.

ETH Zürichissä opiskelijat löytävät ihanteellisen ympäristön itsenäiselle ajattelulle ja tutkivat ilmapiiriä, joka inspiroi huippusuoritukseen. ETH Zürich sijaitsee Euroopan sydämessä, mutta muodostaa yhteyksiä kaikkialle maailmaan.

Muotokuva

Vapaus ja henkilökohtainen vastuu, yrittäjähenki ja ennakkoluulottomuus: ETH Zürich seisoo todellisten sveitsiläisten arvojen kalliolla. Tiede- ja teknologiayliopistomme juontaa juurensa vuoteen 1855, jolloin nykyajan Sveitsin perustajat loivat sen innovaatio- ja osaamiskeskukseksi. ETH Zürichissä opiskelijat löytävät ihanteellisen ympäristön itsenäiselle ajattelulle ja tutkivat ilmapiiriä, joka inspiroi huippusuoritukseen. ETH Zürich sijaitsee Euroopan sydämessä, mutta muodostaa yhteyksiä kaikkialle maailmaan.

122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

Faktat ja luvut

 • 19 800 opiskelijaa, joista 4 000 jatko -opiskelijaa yli 120 maasta
 • 500 professoria
 • 355 spin-offia vuodesta 1996
 • 21 Nobel -palkinnon voittajaa, mukaan lukien Albert Einstein ja Wolfgang Pauli (1 Fields -mitalin voittaja, 2 Pritzker -palkinnon voittajaa)
 • 90 patenttihakemusta ja 200 keksintöraporttia vuosittain
 • 1,8 miljardia CHF, joka koostuu 1,3 miljardin CHF: n perusrahoituksesta liittohallitukselta
 • THE sijoitus 9. (2016)
 • QS -sijoituksen 8. sija (2016)
 • 19. sija ARWU -rankingissa (2016)

Tärkeimmät painopistealueet

Ihmiskunnan suurimpien haasteiden selviytymiseksi tarvitaan usein monialaisten lähestymistapojen yhdistämistä monitieteellisissä ryhmissä tai monialaista lähestymistapaa. Siksi ETH Zürich keskittyy osastojen toiminnan lisäksi useisiin pääkohteisiin. Tutkimus keskittyy yhteiskunnan tarpeisiin - paikallisella, kansallisella tai maailmanlaajuisella tasolla - ja antaa siten arvokkaan panoksen politiikkaan, talouteen ja yhteiskuntaan.

122195_181106-kolloquium-011.jpg

ETH Zürichin painopistealueet ovat seuraavat:

Lääke

Teknisenä ja tieteellisenä yliopistona ETH Zürich on vuosikymmenien ajan antanut merkittävän panoksen lääketieteen kehitykseen perustutkimuksen, ennuste-, diagnostiikka- ja hoitoteknologioiden kehittämisen, spin-off-yritysten perustamisen, koulutus- ja koulutusohjelmien avulla. infrastruktuuria.

Tiedot

ETH Zürichin tutkijat kehittävät uusia lähestymistapoja tietotieteeseen ja koneoppimiseen turvatakseen ja arvioidakseen valtavia tietomääriä.

Kestävyys

Elintarviketurva, energiahuolto ja ilmastonmuutos, elinympäristöjemme kestävä suunnittelu ja luonnonvarojen huolellinen käsittely ovat suurimpia maailmanlaajuisia haasteita. ETH Zürich on tutkinut näitä aiheita intensiivisesti vuosikymmenien ajan ja on tänään johtava energia-, ravitsemus- ja ympäristötutkimus.

Valmistustekniikat

Yrityksen taloudellinen menestys riippuu sen kyvystä kehittää innovatiivisia tuotteita ja varmistaa kustannustehokas tuotanto. ETH Zürichin tutkimus edistää tulevaisuuteen suuntautuvien tuotantoprosessien ja valmistustekniikoiden kehittämistä.

Kriittisen ajattelun aloite

ETH Zürich käynnisti Critical Thinking Initiativen (CTETH) vuonna 2012 tavoitteenaan kouluttaa ETH -opiskelijoita kriittiseen ja itsenäiseen ajatteluun. Tämän aloitteen avulla yliopisto voi tarjota kriittistä ajattelua ja viestintä- ja johtamistaitoja erikoisosaamisen lisäksi.

Zurich
122197_180920-kolloquium-028.jpg

Sijainnit

 • Zürich

  ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy Universitätstrasse 41 8092 Zürich Switzerland , , Zürich

Kysymyksiä