Keystone logo
EU Business School Switzerland Master in Digital Business
EU Business School Switzerland

Master in Digital Business

Geneva, Sveitsi

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

CHF 32 340 / per year

Kampuksella

Johdanto

Digitaalinen muutos ei ole enää tulevaisuuden paradigma, vaan keskeinen todellisuus. Liikemaailma digitalisoituu hämmästyttävää vauhtia, ja yritykset etsivät aktiivisesti digitaalisia visionäärejä hyödyntääkseen asiantuntemustaan ja näkemyksiään kaikissa yrityksissä, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisinä. Tämä ohjelma tutkii teoreettisia ja käytännöllisiä, toteutus- ja liiketoimintamalleja, jotka muodostavat digitaalisen liiketoiminnan. Opiskelija kehittää luovaa, yrittäjähenkistä ajattelutapaa ja kehittää nykypäivän yritysmaailmassa vaadittavia avaintaitoja.

Oppiminen johtajilta

Tapahtumat, jotka tutustuttavat EU: n opiskelijoita maailmanlaajuisesti menestyviin johtajiin, ovat keskeinen osa lähestymistapaa tarjoamaan liike-elämän koulutusta, joka aloittaa urasi.

Kulttuurimatkan toimitusjohtaja Kris Naudts ja Collibran perustaja Stijn Christiaens puhuivat EU: n opiskelijoille matkoistaan, joilla rakennettiin maailmanlaajuisesti menestyviä digitaalisia yrityksiä, ketteryyttä ja nykyisten liiketoimintamallien rajojen ylittämistä.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä