Keystone logo
© Euroaula Barcelona
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Johdanto

banner_quienes_somos_011

EUROAULA University College on vuonna 1987 perustettu matkailualan koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Vuodesta 1997 EUROAULA on ollut sidoksissa Gironan yliopistoon, ja se tarjoaa matkailun tutkinnon, matkailun kaksoistutkinnon ja kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun johtamisen sekä maisterin- ja jatkotutkinnot. Siksi nuo yliopisto-opinnot ovat täysin virallisia ja tunnustettuja.

Samoin Euroaula on Katalonian Generalitatin Department d´Ensenyamentin tunnustama keskus, joka opettaa ammatillisen koulutuksen korkea-asteen opintoja virallisesti hyväksytyllä todistuksella DOGC ENS/2116/2002/ 8. heinäkuuta.

Olemme matkailuun erikoistunut oppilaitos, jolla on pedagoginen innovaatiotyö . EUROAULAssa koulutamme matkailualan tulevaisuuden ammattilaisia teoreettisen tiedon ja todellisten tapausten tutkimisen avulla.

Laaja opetuskokemuksemme akkreditoi meidät ammatillisen koulutuksen johtajiksi, ja se antaa opiskelijoidemme käyttöön työkalut, joita he tarvitsevat koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen tarvittavan tiedon hankkimiseen, valmistaen heitä kilpailukykyisille ja jatkuvassa muutoksessa oleville työmarkkinoille.

Lisäksi olemme osa Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme , kansainvälistä järjestöä, jonka tavoitteena on edistää eurooppalaisia hotelleja ja matkailukouluja.

46207_logo_aeht.jpg

UNE-EN ISO 9001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee johtamisjärjestelmän koulutuksen laatuvaatimukset Yliopiston Matkailun korkeakoulun Euroaulassa. Päätavoitteena on jatkuvasti parantaa opetussuunnitelmamme ja koulutusohjelmiemme laatua.

Siksi koulutusohjelmamme on sertifioitu vuodesta 2007 lähtien, ja Euroaula voittaa vuosi vuodelta menestyksekkäästi Bureau Veritaksen tekemän katsauksen.

Euroaula104

Sijainnit

  • Barcelona

    EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

    Kysymyksiä