Keystone logo
European University of Post-Industrial Cities (UNIC) Jälkiteollisen kaupungin uudelleensuunnittelu (MSc)
European University of Post-Industrial Cities (UNIC)

Jälkiteollisen kaupungin uudelleensuunnittelu (MSc)

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

01 Sep 2024

EUR 9 000 / per year *

Sekoitettu, Kampuksella

* 9.000 EUR* (EU: n ja Turkin opiskelijat), 18.000 EUR (EU: n ulkopuoliset opiskelijat) koko ohjelman kestoon *EU: n opiskelijat; 18 000 € – EU:n ulkopuoliset opiskelijat

Erasmus Mundus -stipendejä on saatavana

Johdanto

Kutsumme tulevaisuuden kaupunkiajattelijoita, jotka ovat uteliaita ja kiinnostuneita siitä, miten voimme elvyttää jälkiteollisia kaupunkeja! Tämä jännittävä ja ainutlaatuinen maisteriohjelma haluaa luoda koulutuskokemuksen, joka tunnistaa ja vastaa kriittisesti kaupunkien kysymyksiin post-teollisen siirtymän eri muodoissa ja vaiheissa ja kouluttaa seuraavan sukupolven asiantuntijoita, joilla on 21. vuosisadan taidot ja tiedot, joita tarvitaan vastaamaan kaupunkien haasteisiin ja mahdollisuuksiin siirtymävaiheessa ja monimuotoisissa yhteiskunnissa. Se on ihanteellinen ohjelma kaupungin suunnitteluun, suunnitteluun, johtamiseen tai arviointiin osallistuville ammattilaisille, jotka haluavat liittyä elinvoimaiseen osaamis- ja innovaatioyhteisöön, joka on sitoutunut kestävämpien kaupunkien tulevaisuuksien uudelleenarviointiin. RePIC edistää muuttuvia opetus-, tutkimus- ja oppimismuotoja - vastaamalla jälkiteollisten kaupunkien erityisiin haasteisiin ja ominaisuuksiin.

RePIC-yhteinen maisteriohjelma koostuu 4 lukukaudesta ja toimitetaan 2 vuoden aikana, yhteensä 120 opintopistettä. Näiden kahden vuoden aikana kohtaat erilaisia kulttuureja, kieliä ja erilaisia oppimisympäristöjä ja hyödyt kunkin kahdeksan yliopiston huippuosaamisesta. Ohjelma tarjotaan vuosittain ja alkaa syyslukukaudella ja yleinen opetuskieli on englanti.

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä