Keystone logo
exMedia

exMedia

exMedia

Johdanto

exMedia on akateeminen ryhmä, joka jakaa vakuuttunut siitä, että - kokeelliset esteettinen projekteja ja sosiotekninen tutkimus johtaa - laajentaminen tieteellisen ja luovuuttasi ei tehokkaasti käsitellä - eksistentiaalinen ihmisen olosuhteet in the 21st Century.

Kohteena ryhmä exMedia integroi tieteenalojen suunnittelu, koodaus, avaruus, ääntä ja animaatiota. Kriittistä pohdintaa ja koekäytännöllä yhdistyvät projektityön. Lähtökohdat ovat yksittäisiä kysymyksiä opiskelijoiden, sosiaalisen kehityksen ja riippumatonta tutkimusta. Aktiivisuus alueet kohteena ryhmästä ovat Maker Culture, Hybrid Space, kognitiivinen ja transformaatio muotoilu, äänen tutkimus, kokeellinen tietojenkäsittelytiede, politiikan verkkojen ja laitteiden, animaatioita ja pelejä.

Jatko-ohjelma on suunnattu hakijoille eri ammattialoilla kuten arkkitehtuuri, urbanismin muotoilu, äänen, tietotekniikan, taiteen, teoriaa ja aktivismia. Ekonomistit odottavat kykyä työskennellä monimutkaisia ​​aiheita itsenäisenä määräytyy hankkeen tutkimuksessa. Kohteena ryhmä exMedia kannustaa opiskelijoita kehittämään uusia profiileja sijaan odotukset nykyisen toimenkuvat ja nykyisessä markkinatilanteessa tavata. Tulevat toimet mahdollisuuksia valmistuneiden vaihtelevat riippumattomuuden toiminnasta virastojen ja yritysten kautta tutkimukseen.

Ainutlaatuinen tutkimus listaus aiheen ryhmä käyttää vapaa tilat taidekouluun, esittämättä rajoitteista taidemaailman. Erityisesti kysymyksiä ja editointi muotoja edistetään jotka eivät vielä tiedä paikkaansa alusta alkaen. Hankkeet ovat Tutkiva ja muotoilu suuntautunut nykyisten työkalujen kehittynyt elektroninen mikro, laser leikkurit, CNC-jyrsijä malli, 3D skannerit / tulostimet. Jako toimii laboratorioita äänen tutkimukseen ja viihde.

Sijainnit

  • Cologne

    Peter-Welter-Platz 2 , D-50676, Cologne

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä