Keystone logo
© Masterstudio Industrial Design - NAZA
Fachhochschule Nordwestschweiz FHNW

Fachhochschule Nordwestschweiz FHNW

Fachhochschule Nordwestschweiz FHNW

Johdanto

Opiskelu Masterstudio Designissa

Institute Contemporary Design Practicesin (ICDP) Masterstudio Design koostuu kolmesta studiosta: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Jokaisessa studiossa on kurinalaisuus. Lisäksi ICDP:n tutkimusdiskurssi keskittyy digitaaliseen integraatioon, muotoilukulttuureihin ja kiertosuunnitteluun ja heijastuu ja viestitään moniulotteisesti.

Sovellettavan tutkimuksen ja projektityömme perustana on suunnittelutermi "Advanced Design". Nykyisen taloudellisen maksimointikäytännön sijaan omaksumme opetuksessa ja suunnittelussa ulkopuolisen roolin, joka tarkoittaa yhteistyötä ja systeemistä toimintaa: Ajankohtaisia globaaleja kriisejä, ilmastonmuutosta ja sosiaalista eriarvoisuutta käsitellään ja kehitetään edelleen. Kestävä kehitys ja ekologia, inkluusio ja teknologia, vuorovaikutus ja olennaisuus ovat aloja, joilla muotoilun roolia kyseenalaistetaan ja määritellään uusia visioita ihmisten rinnakkaiselosta ja taloudellisesta toiminnasta.

Masterstudio Design tarjoaa syvällistä koulutusta ammattimaiseen, tulevaisuuteen suuntautuvaan suunnittelukäytäntöön ja soveltavaan tutkimukseen. Olennaiset tutkimuskysymykset tunnistetaan ja määritellään, suunnitellaan tarkoituksenmukaisia ja monimutkaisia suunnitteluprosesseja, kehitetään ja toteutetaan projekteja.

Viestintä, projektinhallinta, poikkitieteellinen ja tutkimuslähtöinen ryhmätyö ovat osa koulutusta.

Hae 15.3.2023 mennessä! Lisätietoja löydät täältä.

Tutustu Instagramiimme tästä .

Sijainnit

  • Basel

    Basel, Sveitsi

Ohjelmat

Kysymyksiä