Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Johdanto

Fanshawe College on suuri, julkisesti rahoitettu korkeakoulu, joka sijaitsee Lontoossa Ontariossa, Kanadassa – noin kahden tunnin ajomatkan päässä Torontosta ja Niagaran putouksista. Siellä on 21 000 kokopäiväistä opiskelijaa, joista yli 7 500 kansainvälistä opiskelijaa yli 100 maasta.

Lontoo, Ontario, Kanada

Lontoon kaupungissa on noin 400 000 asukasta ja pääkaupunkiseudulla yli 500 000 asukasta. Se on sekä Fanshawe College :n että Western Universityn koti. Lontoossa on uskomattomia taiteita, markkinoita, teattereita ja yöelämää. Se tunnetaan nimellä "Metsäkaupunki", jossa on yli 200 puistoa ja se sijaitsee alueella, jota ympäröivät maailman suurimmat makean veden järvet. Lontoossa on kansainvälinen lentokenttä, ja sinne pääsee myös autolla, Greyhound Busilla tai VIA-junalla. Kanadan UNESCOn komissio nimesi Lontoon Unescon musiikkikaupungiksi.

Ohjelmat

Fanshawe tarjoaa yli 200 akateemista ohjelmaa, jotka vaihtelevat kahden vuoden tutkinto- ja kolmivuotisista jatkotutkinnoista jatko-ohjelmiin (yksi vuosi) ja kandidaatintutkintoihin (neljä vuotta).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – Englanti akateemisiin tarkoituksiin

Opiskelijoille, jotka haluavat ensin opiskella englantia, Fanshawe tarjoaa EAP-ohjelman (englanti akateemisiin tarkoituksiin). EAP-ohjelmassa on kymmenen tasoa, jotka kestävät kahdeksan viikkoa kerrallaan. Saatavilla on ilmainen harjoitustesti, joten opiskelijat voivat arvioida, mikä taso on järkevin.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads saa työpaikkoja

Viimeisimmän KPI (Key Performance Indicators) -tutkimuksen tulosten mukaan Fanshawen valmistuneiden työllisyysaste 87,6 % ylittää maakunnan keskiarvon kahdella prosentilla. Kun kyselyyn osallistui kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen, 80,2 % Fanshawen alumneista ilmoitti olevansa tyytyväisiä korkeakoulukoulutukseensa – ja 94,2 % työnantajista on tyytyväisiä Fanshawesta valmistuneiden taitoihin ja panokseen.

Ekstrat

Kaikki Lontoon Oxford Streetin kampuksen kokopäiväiset opiskelijat saavat kokopäiväisen LTC-bussipassin, jäsenyyden Student Wellness Centreen sekä terveys- ja hammaslääketieteen kattavuuden Morcaren kautta. Fanshawella on monia klubeja ja urheilujoukkueita – pelaajille ja faneille!

Pääsymaksut

Tutustu pääsyvaatimuksiimme täällä: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Fanshawe välittää

Fanshawe tarjoaa kaikille uusille kansainvälisille opiskelijoille Fanshawe Cares -nimisen saapumispalvelupaketin. Fanshawe Cares sisältää:

 • Lentokentän tervehdyspalvelu, jota johtavat opiskelijalähettiläät;
 • Kuljetuskuljetus Pearsonin lentokentältä Torontossa Lontooseen, Ontarioon;
 • Kahden yön majoitus (tarvittaessa);
 • Apua asunnon etsinnässä ja pankkitilin avaamisessa (tarvittaessa).

Lisäksi osana Fanshawe Cares -ohjelmaa International Center isännöi joka lukukausi tervetuliaisistunnon, jossa tutustut korkeakouluun ja sen palveluihin sekä yhdistää sinut muihin kansainvälisiin opiskelijoihin.

Apurahat ja rahoitus

Fanshawe tarjoaa 5 miljoonan dollarin stipendejä, palkintoja ja apurahoja vuosittain. Vain kansainvälisille opiskelijoille on tarjolla mahdollisuuksia, kuten sisäänpääsystipendejä.

href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • London

  London Campus 1001 Fanshawe College Blvd. London, ON N5Y 5R6 Canada, , London

 • Simcoe

  Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

  • Woodstock

   Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

   • Clinton

    169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

    • Kincardine

     Kincardine, Kanada

     • Saint Thomas

      Saint Thomas, Kanada

      • Toronto

       Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

       Kysymyksiä