Keystone logo
Federal University Of Ouro Preto - Universidade Federal de Ouro Preto

Federal University Of Ouro Preto - Universidade Federal de Ouro Preto

Federal University Of Ouro Preto - Universidade Federal de Ouro Preto

Johdanto

Ouro Preton liittovaltion yliopisto (UFOP) perustettiin 21. elokuuta 1969 satavuotisjuhlan ja perinteisen Escola de Farmácian ja Escola de Minasin risteyksessä. Vuosien mittaan se on kasvanut ja laajentanut fyysistä tilaansa saamalla uusia kursseja, opettajia ja yhteistyökumppaneita.

Farmasian koulu perustettiin vuonna 1839. Sisäänrakennettu entinen maakunnan kokouksen päämaja, jossa vannottiin Minas Gerais'n 1. republikaaninen perustuslaki, koulu oli valtion ensimmäinen tiedekunta ja on Latinalaisen Amerikan vanhin lääkealalla. ala. Tällä hetkellä sen hallinnonalat, kollegiaaliset yksiköt ja hallitukset sijaitsevat Morro do Cruzeiron kampuksella Ouro Pretossa. Laboratoriot ja luokkahuoneet toimivat koulun päämajassa, keskustassa ja kampuksella.

UFOP pyrkii tuomaan 21. vuosisadan kaupunkiin, joka on yli 300 vuotta vanha. Samalla säilyttämistä koskeva ehdotus vahvistetaan sellaisten hankkeiden kautta kuin Oficina de Cantaria, joka palauttaa tärkeät historialliset muistomerkit, ja Taide-foorumi, joka edistää taiteiden ja kulttuuriperinnön pohdintaa. Tieteen ja tekniikan museo, Pharmácian museo ja Tähtitieteellinen observatorio ovat tärkeitä muistin ja kulttuurin säilyttämiskeskuksia, jotka säilyttävät tiedon perinnön yhteiskunnalle.

Sijainnit

  • Bauxita

    Rua Professor Paulo Magalhães Gomes,122, 35400-000, Bauxita

    Kysymyksiä