Keystone logo
Federal University Of Santa Catarina

Federal University Of Santa Catarina

Federal University Of Santa Catarina

Johdanto

Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC) pääkampus sijaitsee Florianópolisissa, Santa Catarinan osavaltion pääkaupungissa Brasiliassa. 18. joulukuuta 1960 perustettu opetuksen, tutkimuksen ja tiedottamisen edistämiseksi perustettu UFSC tarjoaa ilmaista ja julkista koulutusta, ja se kuuluu Brasilian ja Latinalaisen Amerikan parhaiden yliopistojen joukkoon.

UFSC: n tehtävänä on tuottaa, järjestelmällisesti ja sosiaalistaa filosofista, tieteellistä, taiteellista ja teknologista tietoa, laajentamalla ja syventämällä opiskelijoiden koulutusta ammatilliseen käytäntöön, kriittiseen ajatteluun sekä kansalliseen ja kansainväliseen solidaarisuuteen oikeudenmukaisen ja demokraattisen yhteiskunnan rakentamiseksi ja myös elämänlaadun takaaminen.

Neljän muun kampuksen kautta Araranguá, Blumenau, Curitibanos ja Joinville, UFSC-yhteisöön kuuluu noin 50000 ihmistä, mukaan lukien noin 6000 tiedekunnan ja henkilökunnan jäsentä. Yliopistossa on lähes 30000 perustutkintoa opiskelijaa yli 100 kampuksella ja 10 etäopiskeluohjelmassa. Jatko-opinnoissa UFSC tarjoaa noin 9000 paikkaa yli 60 akateemisessa maisteriohjelmassa, 15 ammatillisessa maisteriohjelmassa ja 50 tohtoriohjelmassa lukuisien kampuksella tai etäopiskeluna tarjottavien jatko-opiskelijaohjelmien lisäksi.

UFSC: n saavutuksia pidetään referenssinä Brasiliassa ja ulkomailla, ja sen kansainvälistymisprosessi sisältää yhteistyösopimukset oppilaitosten kanssa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä maailmanlaajuisesti on yli 300 kumppanuutta maiden kanssa.

Sijainnit

Sijainnit
  • Trindade

    Rua Engenheiro Agronômico Andrei Cristian Ferreira,s/n, 88040-900, Trindade

    Kysymyksiä