Keystone logo
© Domus Academy
Ferrari Fashion School

Ferrari Fashion School

Ferrari Fashion School

JohdantoTule katsomaan, millainen tulevaisuutesi muotimaailmassa on! Liity Ferrari Fashion School ja luo ammatillinen tulevaisuutesi kanssamme. Valitse itsellesi räätälöity kurssi ja testaa lahjakkuutesi ja luovuutesi. Ferrari Fashion School on muotiakatemia, joka luo muodin uusia päähenkilöitä erikoistuneen koulutuksen kautta, joka antaa opiskelijoilleen tietoa ja osaamista. Ferrari Fashion School on muotiakatemia, jossa intohimo on jatkuva energian ja inspiraation lähde nuorille kaikkialta maailmasta, jotta heistä tulisi tulevaisuuden parhaita ammattilaisia. Ferrari Fashion School ylläpitää kumppanuussuhteita monien muotimaailman yritysten ja sekä nykyisten että valmistuneiden opiskelijoiden kanssa tarjotakseen heille työ-, kehitys- ja kasvumahdollisuuksia uransa kaikissa vaiheissa. Liittyminen tähän muotikouluun tarkoittaa, että olet osa korkean tason koulutuspolkua ja kuulut ainutlaatuiseen ryhmään arvostettuja ja arvostettuja ammattilaisia.

Katso verkkosivustoltamme tietoa ammatillisista kursseista ja mestareista: stylisti, muotokuvitus, suunnittelija, räätälöinti, muotivalokuvaus, cad -suunnittelija, 2D- ja 3D -taiteilija ja monet muut! Milanossa, joka on aina tunnettu muotipääkaupungina, tyyli- ja huippuosaamisen kuvakkeena, Ferrari Fashion School sen uusi pääkonttori sijaitsee osoitteessa Via Savona 97, kaupungin uuden muotialueen sydämessä. tärkeitä kansainvälisiä muotitaloja ja näyttelytiloja, joista Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi ja monet muut. Se on vain muutaman askeleen päässä näistä tärkeistä tosiasioista, joissa Ferrari Fashion School suorittaa työnsä, määrittelee uusia tyylejä ja suuntauksia, ja se on myös vaihe suurimpiin muotiin liittyviin kansainvälisiin tapahtumiin.

Ei vain koulu, vaan todellinen "muotifirma", joka luo muotimaailman tulevia ammattilaisia.

Muotimaailma on jatkuvassa kehityksessä ja muutoksessa, ja se etsii aina nuoria, jotka ovat saavuttaneet koulutuksensa aikana korkeatasoisia teknisiä taitoja ja tekniikoita, mutta myös lähestymistavan ja työmenetelmän, joka on lähempänä työmaailmaa ja yritykset.

Kurssien oppimisnopeus ja laatu takaavat monet tekijät:

 • Yksilölliset luokat: Opettaja seuraa yksilöllisesti jokaista oppilasta kunnioittaen täysin hänen luovuuttaan ja henkilökohtaista makuaan.
 • Mukautetut opintosuunnitelmat: Opiskelijan tietotasosta riippuen on mahdollista laatia "mukautettu" opintosuunnitelma opettajan haastattelun jälkeen.
 • Opettajien hallitus: Valitaan alan parhaiden ammattilaisten joukosta, jotka haluavat jakaa kokemuksensa ja ammattitaitonsa antamalla oppilaillemme "tietoa" ja "osaamista".
 • Säännölliset kokeet ja kokeet : Arvioida opiskelijan parannuksia ja toimia nopeasti, jos opintosuunnitelmaan liittyy ongelmia tai myöhästymisiä.
 • Oppimateriaali: huippuluokkaa ja varustettu täydellisellä ja jatkuvasti ajantasaisella sisällöllä uusimpien kansainvälisten suuntausten ja menetelmien mukaisesti.
 • Tiimityö: Kehittää hyviä suhteitaitoja ja tarjota mielenkiintoisia mahdollisuuksia käsitellä alan ammattilaisia.
 • Luokkahuoneet: Luokat ovat varustettu nykyaikaisilla ja ammattimaisilla työkaluilla, joiden avulla opiskelijat voivat käyttää samoja laitteita, joita he löytävät tulevaisuudessa työelämästä.
 • Mahdollisuus liittyä työpajoihin, seminaareihin ja kilpailuihin: Kaikilla opiskelijoillamme on mahdollisuus käyttää syvällistä analyysiä tai erikoisaloja ja työskennellä läheisessä yhteydessä alan ammattilaisten kanssa.

Oppikirjat ja opetusmateriaali

Oppikirjoista, malleista ja neliöistä koostuva opetusmateriaali toimitetaan opiskelijoillemme ilmaiseksi. Sisältö on täydellistä ja aina ajan tasalla noudattaen uusimpia kansainvälisiä suuntauksia ja menetelmiä.
Lisäksi annamme kaikille oppilaillemme mahdollisuuden käyttää koulun kirjastoa, jossa he voivat tutustua kirjoihin ja materiaaleihin kehittääkseen useita hankkeita vuoden aikana.

Ferrari Fashion Lab

Luokkahuoneet on varustettu täydellisillä ja jatkuvasti uusimmilla laitteilla, jotka ovat täysin opiskelijoidemme käytettävissä ja joiden avulla he voivat käyttää työkaluja ja materiaaleja, joita he sitten löytävät työmaailmasta. Ei todellakaan tyypillisiä "luokkahuoneita", vaan monitoiminen ympäristö : Style -toimistosta , jossa stylistit ja muotoilijat kehittävät kokoelmiaan ja antavat ilmaa luovuudelleen, joka on vuorovaikutuksessa mallinnus- ja räätälöintilaboratorion kanssa , jossa suunnitellaan ja tuotetaan kokonaisia kokoelmia. Koulu, joka on suunniteltu varsinaiseksi muotiyritykseksi , jossa voit työskennellä tiimissä ja verrata itseäsi useisiin ammattihahmoihin, ja on mahdollista suunnitella ja kehittää todellinen brändin identiteetti koko mallin suunnittelun ja tuotannon aikana , suunnittelusta lopputuotteeseen .

Tapahtumat ja kiitotie -esitykset

Milano on aina tunnettu kiistämättömänä muotipääkaupunkina, ja sillä on kalenteri täynnä muotijärjestelmän maailmaan liittyviä tapahtumia ympäri vuoden. Ferrari Fashion School on muotiakatemia, joka antaa opiskelijoilleen mahdollisuuden liittyä tapahtumiin ja esityksiin Milanon muotiviikolla ja käydä näyttelyissä ja museoissa sekä kansainvälisen yleiskatsauksen tärkeimmissä muotialan messuissa.

Työpajoja ja seminaareja

Vuoden aikana opiskelijoillamme on mahdollisuus osallistua työpajoihin ja seminaareihin, jotka liittyvät muotimaailmaan, muotoiluun ja räätälöintiin liittyvistä aiheista, ja tavata alan ammattilaisia sekä olla osa tapahtumia, näyttelyitä ja kiitotie -esityksiä.

Sijainnit

 • Milan

  Via Savona 97, 20144, Milan

Kysymyksiä