Keystone logo
© Ferrieres Paris
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Johdanto

Ferrières Hospitality & Ylellisyyden johtamiskoulu

Opiskelu Ferrières-koulussa merkitsee uran aloittamista jatkuvasti kasvavalla alalla, joka tarjoaa lukemattomia ammatillisia mahdollisuuksia kaikkialla maailmassa. Ferrières on vain 25 kilometrin päässä Pariisin valokaupungin sydämestä ja yhtä lähellä Pariisin molempia suuria kansainvälisiä lentokenttiä (Orly ja Roissy Charles de Gaulle), ja sinne pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä Pariisin keskustasta. Ferrièresissä uskomme, että menestys tulee vankasta teoreettisesta ja käytännön koulutuksesta yhdistettynä henkilökohtaiseen kehitykseen.

Ferrièresin tavoitteena on kehittää huippuosaajia, jotka ovat päteviä, monipuolisia ja kykeneviä toimimaan ylemmissä johtotehtävissä ja määrittelemään alan tulevaisuuden tarpeita.

Varmistaaksemme, että opetetut taidot ja asiantuntemus vastaavat Hospitality-, Gastronomy- ja Luxury-alojen nykyisiä ja tulevia tarpeita, kehitimme ohjelman tiiviissä yhteistyössä arvostettujen kumppaniyritystemme sekä parhaiden kauppakorkeakoulujen neuvonantajien kanssa.

MONIA TOIMIALAA KOSKEVA LÄHESTYMISTAPA:

Ferrièresin keskeisiä arvoja ovat perinteet ja innovaatiot, nöyryys, työ ja avoin näkemys, ja sillä on kolme tehtävää:

 • Kouluta tulevia ammattilaisia ympäri maailmaa useiden ohjelmien avulla, jotka vastaavat alan vaatimuksia gastronomian, vieraanvaraisuuden ja luksusalan vaatimuksiin: kandidaatin, MSc:n ja kulinaarisen pätevyysohjelmat
 • Osallistu tiedon ja käytäntöjen edistämiseen kolmella ulottuvuudella: ruokakulttuuri, vieraanvaraisuuden hallinta, ylellisyys ja tapahtumasuunnittelu.
 • Vahvistaa Ranskan vaikutusvaltaa ja houkuttelevuutta näillä huippuosaamisen alueilla.

FERRIERESIN AINUTLAATUINEN EKOSYSTEEMI:

Ferrièresin kattava ekosysteemi tarjoaa opiskelijoille poikkeuksellisen ammattikokemuksen ja tarjoaa heille välittömästi "ranskalaisen huippuosaamisen" useiden ravintoloiden, pitopalvelun, kahden 4*-hotellin ja Chateau du Ferrieresin ansiosta. Näitä majoitusliikkeitä, jotka eivät ole harjoittelua vaan ammatillisia yksiköitä, johtaa kokeneiden hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisten ryhmä, joista osa on saanut "Meilleur Ouvrier de France" -palkinnon. Ne tarjoavat korkealuokkaista ruokaa ja maailmanluokan palvelua vaativalle asiakaskunnalle.

Kapasiteetin kasvaessa opiskelijat siirtyvät vähitellen erilaisiin tehtäviin keittiössä, ruokailussa, ostossa, sommelier-osastolla, baarissa, front officessa, vierassuhteissa, taloudenhoidossa, myynnissä, varauksissa, ylläpidossa, markkinoinnissa, rahoituksessa, verkkomarkkinoinnissa ja tapahtumasuunnittelussa. Tämä käytännön kokemus kohtaa akateemisen oppimisen.

Sijainnit

 • Ferrières-en-Brie

  Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

 • Paris

  Paris, Ranska

  Kysymyksiä