Keystone logo
FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

FFHS Swiss Distance University of Applied Sciences

Johdanto

Swiss Distance University of Applied Sciences (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) on kansallisesti tunnustettu yliopisto. Vuodesta 1998 lähtien se on tarjonnut osa-aikaisia kandidaatin ja maisterin tutkintoja sekä täydennyskoulutusohjelmia. Yli 20 vuoden kokemuksella etäopiskelusta se on Sveitsin johtava verkko-oppimisyliopisto ja vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat yhdistää työn, perheen ja opiskelun.

FFHS:llä on neljä toimipistettä Zürichissä, Baselissa, Bernissä ja Brigissä. Sillä on 150 työntekijää ja yli 500 luennoitsijaa, jotka välittävät erikoisosaamistaan noin 2 900 opiskelijalle (status: 2021) käytännönläheisesti. FFHS tekee neljässä tutkimuslaitoksessaan sovelluslähtöistä tutkimusta verkkotieteen, johtamisen ja innovaation, terveyden ja verkko-oppimisen aloilla liittovaltion hallituksen antaman suoritusvaltuutuksen mukaisesti.

Vuodesta 2004 lähtien FFHS on ollut sidoksissa Etelä-Sveitsin ammattikorkeakouluun (Scuola Universitaria Professionale della Svizzera Italiana - SUPSI) ja osa sen yleistä strategiaa.

Vuodesta 2017 lähtien FFHS:llä on ollut Unescon henkilökohtaisen ja mukautuvan etäopetuksen johtaja.

Yhdistelmäoppimisen edelläkävijä

FFHS on tarjonnut "blended learning" -mallin mukaisia tutkintokursseja yli 20 vuoden ajan ja sitä pidetään etäopetuksen edelläkävijänä Sveitsissä. Sen malli perustuu noin 80 % itseopiskeluun tai verkko-opiskeluun ja 20 % luokkahuoneopetukseen. Innovatiivinen opiskelumuoto – verkko-oppimisen yhdistelmä perinteisen opetuksen ja välittömän käytännön relevanssin kanssa – sulkee aukon Sveitsin koulutusjärjestelmässä: FFHS kouluttaa korkeasti koulutettuja ammattilaisia poistamatta heitä työmarkkinoilta.

Sijainnit

 • Brig

  Schinerstrasse,18, 3900, Brig

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä