Keystone logo
University of Applied Sciences Wiener Neustadt

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Johdanto

Portti menestykselliseen uraasi!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt perustettiin ensimmäisenä laatuaan vuonna 1994, ja se kuuluu Itävallan parhaimpiin oppilaitoksisiin. Tällä hetkellä yli 4000 opiskelijaa on ilmoittautunut kandidaatin tai maisterin ohjelmaan yhdessä kampuksissamme: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln ja Wien. Yli 12000 tutkinnon suorittaneesta suorittaa menestyvää uraa sekä Itävallassa että ulkomailla.

FHWN tarjoaa kansainvälisesti verkottuneita ja vahvasti alueellisesti ankkuroituja koulutus- ja tutkimusohjelmia. Tällä hetkellä tarjoamme 37 kandidaatin ja maisterin ohjelmaa viidestä tiedekunnasta: liiketalous, tekniikka, terveystieteet, turvallisuus ja urheilu. Yli 440 työntekijää ja 1300 luennoitsijaa tarjoavat nykyaikaisen ja tehokkaan käytännöllisen koulutuksen.

Toimimme uskontomme mukaan: perspektiivit soveltamalla oppimista . Käytännönläheisellä koulutuksellisella konseptilla opettajillemme tarjotaan laaja valikoima menestyksekästä ammattiuralla. Vuoden 2015 Universum Talent Research -tutkimuksessa erinomaiset työskentelynäkymät vahvistivat opiskelijat, jotka äänestivät FHWN ensimmäiseksi yliopistona, jolla on suurin "työllistyvyys" - osaaminen soveltaa hankittuja taitoja suoraan työhön.

Korkean käytännön merkityksen lisäksi keskitymme soveltavaan tutkimukseen . Monilla tutkimuslaboratorioilla, toiminnallisilla tiloilla ja seminaaritiloilla on ajan tasalla oleva tekniikka, joka takaa ensimmäisen luokan koulutuksen. Lisäksi FHWN : n tutkimus- ja kehityshankkeita tukevat FOTEC, FHWN : n oma tutkimusyhtiö.

Toinen FHWN : n FHWN on kansainvälisyys. Tällä hetkellä 100 partneriyliopistossa ympäri maailmaa opiskelijoillamme on monia mahdollisuuksia viettää lukukausi ulkomailla jatkaakseen opintojaan tai harjoitteluaan. FHWN : ssä vuorovaikutus ja verkottuminen liiketoiminnan, teollisuuden ja tutkimuksen kansainvälisten kumppaneiden kanssa tarjoaa arvokkaita yhteyksiä aloittaessaan uran.

Sijainnit

  • Wiener Neustadt

    Fachhochschule Wiener Neustadt City Campus, Schlögelgasse 22-26, 2700 , Wiener Neustadt

Kysymyksiä