Keystone logo
Five Branches University

Five Branches University

Five Branches University

Johdanto

Points of Excellence

Yli 30 vuotta, Viisi oksat University, Graduate School of Traditional Chinese Medicine on asettanut standardit huippuosaamisen perinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM) koulutus ja terveydenhuolto.

Kunnioitettava University

Tunnustettu yhdeksi kansakunnan alkuun TCM koulut, viisi oksat yliopisto tarjoaa korkeimman tason ammatillisen koulutuksen ja terveydenhoidon perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja lääketieteeseen Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti.

Kaksi California Campuses

Voit valita meidän kaksi kaunista kampuksilla Santa Cruz ja San Jose, Kalifornia tai osallistua opetukseen sekä henkeäsalpaavat rannikon näkymiä tai ainutlaatuisia kulttuurikaupunkina kokemuksia. Molemmat kampukset tarjoavat paljon aurinkoa ja monipuolinen ja progressiivinen ympäristö, jossa elää.

Health Centers

Viisi oksat University Health Centers sijaitsee Santa Cruz ja San Jose, Kalifornia tarjoavat parhaan TCM terveydenhuollon. Hoitoon yli 160 potilasta päivittäin, meidän terveyskeskukset ovat ihanteellinen paikka opiskelijoille saada kokemusta kliinisessä ympäristössä ja TCM lääkärit ja lääkärit poikkeuksellisen terveydenhuollon potilailleen. Henkilökuntamme käsittää asiantuntijoita neurologian, sisätautien, gynekologia, Pediatrics, onkologia, ihotaudit, immuuni-puutos, silmätautien, kivunhoito, gastroenterologian ja kardiologian.

Mestarin, Jatko ja Certificate ohjelmat

Meidän kansallisesti akkreditoitu Master of Traditional Chinese Medicine (MTCM) ja tohtori Akupunktio ja Oriental Medicine (DAOM) ohjelmat tarjoavat vahvan perustan TCM diagnoosi, akupunktio ja Kiinan kasviperäisten lääkeaineiden, viimeisin TCM tutkimusta, laajaa kliinistä koulutusta, ja kattava lääketieteeseen koulutus. Aasian hieronta ja Kori varmentaminen ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada sekä Kaliforniassa ja kansallisten hieronta sertifiointi.

Kokenut tiedekunnan ja kliininen asiantuntijat

Opi kaikkein ansioitunut tiedekunnan TCM koulutukseen. Monet lääkärit ja opettajat on vuosikymmenten kokemus opetuksen ja harjoitella TCM tunnettu sairaaloissa ja lääketieteellisissä tiedekunnissa Kiinassa ja Yhdysvalloissa

Lääketieteeseen parhaimmillaan

Koko MTCM ohjelma, opit antiikin ja syvällinen periaatteita TCM diagnosointiin ja hoitoon, akupunktio ja kiinalainen kasviperäisten lääkeaineiden, yhdessä parhaan länsimaisen lääketieteen. Koska DAOM opiskelija voit vahvistaa TCM tietojen ja taitojen oppiminen kehittyneitä perinteisen kiinalaisen ja länsimaisen lääketieteen diagnoosi, lääketieteen erikoisalojen, rajat lähetteet ja tehokas käytäntö tieteidenvälistä lääkettä.

Laaja Herbology Training

Viisi oksat University noudatetaan joukossa TCM korkeakoulujen erinomaisesta Herbology osasto. Keskuudessa ohjaajien on Dr. Jeffrey Pang, jälkeläinen kuuluisa kiinalainen herbalist. Meidän yrtti apteekki on yli 400 raaka yrttejä, luetteloitu ja tallennettu perinteiset puiset laatikot, ja yli 350 patenttia kaavoja.

Specialty Certificate Options

Koska MTCM opiskelija, voit saada erikoisuus sertifiointi Sports Medicine, Medical Qigong, Five Element ja Tuina hieronta parantaa ja erottavat TCM käytännössä. DAOM ohjelma tarjoaa jatkokoulutus johtamalla TCM asiantuntijat, lääkärit ja kasvattajat antaa ammattilaisten tietoja ja taitoja edelleen erikoistua niiden TCM käytäntö: Naisten terveys, Neuromuskulaariset lääketieteen ja perhe lääke.

Study Kiinassa, Taiwanissa ja Koreassa

Meidän Opiskelu ulkomailla ohjelma on yksi parhaista tavoista kokea aitoja käytännön TCM integroitu nykyaikaisen länsimaisen lääketieteen. Matkustaa Aasiaan oppimaan TCM alkaen hyvin perehtyneitä lääkäreitä ja opettajia sekä saada laaja harjoittelu sairaalassa, kuten ansaita Ph.D. sisarhotellissamme kouluissa Hangzhou, Tianjin ja Shenyang, Kiina.

Täydennyskoulutus

Sitoutumisemme huippuosaamista koulutuksessa jatkuu yli valmistumisen kanssa jatkokoulutusohjelmien. Tuominen asiantuntija opettajat ja luennoitsijat yhdessä, tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita kursseja kehittynyt perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja tarjoavat sertifiointi Aasian hieronta ja Kori ja Medical Qigong.

Opintotuki Ohjelmat

Viisi oksat yliopisto on akkreditoitu korkeakoulun hyväksytty mukaan liittovaltion taloudellista tukea ohjelmia MTCM, Mac- ja DAOM ohjelmia. Meidän rahoitusohjelmaa voi auttaa saavuttamaan taloudellisia kustannuksia oman koulutuksen, mukaan lukien sekä opetusta ja elinkustannukset.

Avoimet työpaikat

Ammattitaitoinen kumppanuuksia Stanfordin yliopiston, Comprehensive Cancer Center Alta Bates Summit Medical Center, Kaiser-Permanente, Zhejiang Kiinan Medical University, ja Tianjin University of Traditional Chinese Medicine on verrattoman koulutus- ja uramahdollisuuksista ympäri maailmaa. Ura alalla TCM kasvavat ja sisältävät: luoda oma käytäntö, ryhmään liittymisestä käytännön työskentelevät integroiva lääketieteen keskus, ja työmahdollisuuksista koulutuksessa, julkaisu tai tutkimus.

Mikä tahansa uran valinta, meidän urakehitys osasto ohjata ja tukea teitä jatkamaan optimaalisen uran, joka tarjoaa sinulle liike tiedot, taidot ja luotettavuustaso tarvitaan tulla menestyksekäs perinteisen kiinalaisen lääketieteen harjoittaja.

jatko Success

Meidän MTCM valmistuneet johdonmukaisesti saavuttaa korkeimman hyväksytty tulos sekä Kalifornian akupunktio lisensointi tentti ja kansallisten sertifiointitestit. Valmistuttuaan, sinun on pätevä ilmoittautua meidän tohtori ja PhD-ohjelman, hakea top-maksavat kannan hoitolaitoksen tai perustaa onnistunut TCM käytäntö kaikkialla maailmassa.

Viisi oksat on osoittautunut äärimmäisen aikaan alumnit jotka ovat johtajia kaikki näkökohdat TCM: toimijat, opettajat, kirjailijat, kansainvälinen luennoitsijat, konsultit, ja tutkijat. Pääsy näihin Alumneilta sinulle verkottumiseen mahdollisuudet urakehitys.

Toivomme liittymään meihin Viisi oksat yliopistossa todella erottuva oppimiskokemus sekä tutustua palkitseva uran perinteisen kiinalaisen lääketieteen.

Viisi oksat

Viisi oksat University saanut nimensä viidestä oksat perinteisen kiinalaisen lääketieteen, joka ylläpitää ja palauttaa yksilön sopusoinnussa luonnon: Akupunktio, Herbology, Tuina hieronta, Energetics, ja Kiinan Dietary lääketiede.

Akupunktio

Akupunktio käyttää hyvin ohuita neuloja säännellä Qi (Yang) ja Blood (Yin), tuottama sisäelimiin, jotka virtaavat tavallisessa kanavat ja ylimääräisiä meridians että tietenkin koko kehoon. Mukaan TCM teoriassa kaikki ihmisen fyysiset häiriöt tai sairaudet, jotka liittyvät toimintahäiriöstä Qi ja veren. Sijoittamalla akupunktioneulat oikeassa pistettä, me tonify Qi ja veren puutteita tai virkistää niiden pysähtyneisyyttä, mikä parantaa henkistä ja fyysistä terveyttä.

Herbology

Herbology on valmistusta ja käyttöä kasvien ja kivennäisaineiden reseptilääkkeiden. Kiinalainen lääkeoppi on monissa muodoissa, kuten jauhetta, pillereitä, teetä, ja voiteet. Nämä yrtit hoitoon häiriöitä ja sairauksia kautta sisäinen tai ulkoinen imeytymistä. Koska kiinalaiset yrtit on erilaisia ​​makuja, ominaisuudet, luonnon ja toiminnot, ja siksi ne tulevat eri kanavien, yrtit vaikuttavat virtaus Qi ja veren sekä kehon tasapainoa Yin ja Yang.

Tuina Massage

Tuina hieronta jossa käytetään perinteisen kiinalaisen hierontaa hoitoon vammojen jänteiden ja lihasten, ja urut häiriöt. Tuina soveltaa paineita kohtia, sekä soveltamalla erityisiä liikkeitä pitkin meridiaanit, säännellä ja yhdenmukaistaa virtaus Qi ja veren.

energiatalous

Energiatalous ovat harjoituksia, jotka parantua kautta rytmikäs hengitys ja kehon liikkeet. Energiatalous sisältää sisäisen paranemisen taiteen, kuten Five-eläinten Liikunta kehittämä Hua Tuo, meditaatio, Medical Qigong ja eri tyylejä Taijiquan, sisäinen kamppailulaji harjoitetaan maailmanlaajuisesti.

Kiinalainen Dietary lääketiede

Kiinalainen Ruokavalion lääketiede on erittäin tehokas menetelmä itsehoidolla langetetut Kiinassa tuhansia vuosia. Kuten kaikki maatalouden yhteiskunnissa, Kiina ymmärtää elintärkeän yhteyden ruoan ja terveyden. Siten TCM lääkärit määrätä energeettisesti tasapainoinen ravinto hoitoon disharmonies että Qi, Blood, ja elintoiminnot käyttäen energinen profiilia elintarvikkeita.

Tällä Viisi oksat, uskomme TCM koulutus tarjoaa syvällistä näkymä ihmisen suhde luontoon-filosofinen näkymä ytimessä kaikki hyvin ihmisen sivilisaatioiden. Haluamme säilyttää tämän luontainen TCM viisaus.

Tehtävä

Viisi oksat University, Graduate School of Traditional Chinese Medicine, on omistettu kouluttaa opiskelijat voivat tulla poikkeuksellisen ammattilaisten, opettajien ja tutkijoiden.

Meidän tarkoitus

Viisi oksat University on omistettu:

 • Tarjota korkeatasoista ammatillista koulutusta perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja lääketieteeseen Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti.
 • Kehitetään ammattitaitoisille TCM kliinisen ammattilaisten, opettajien ja tutkijoiden.
 • Advance käytäntö TCM itsenäisenä lääketieteen toimintatavat kautta kliiniseen käytäntöön, koulutukseen ja tutkimukseen.
 • Kannusta ammatillinen välistä yhteistyötä TCM toimijat, tiedekunnan, potilaat ja muut terveydenhuollon tarjoajat muuttaa maailmankuvasta terveydenhuollon; tunnustaa TCM niin merkittävä osa maailman lääkettä.
 • Tukemaan kansainvälistä ja monipuolista kulttuuriyhteisö tarjoamalla ohjelmia kolmella kielellä ja tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ulkomailla.
 • Edistää ammatillisessa ympäristössä tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden joka edistää akateemista huippuosaamista sekä henkilökohtaista kasvua ja kehitystä.
 • Poikkeuksellisen TCM ja lääketieteeseen potilaiden hoitoa yhteisölle läpi viisi oksat yliopiston terveyskeskuksissa.
 • Valistustehtäväänsä siitä merkittäviä hyötyjä TCM terveydenhuollon täydennyskoulutuksen avulla ohjelmien ja yhteisön luentoja.

Visio ja arvot

Seuraavien 20 vuoden aikana viisi oksat yliopisto kehittyy kansainvälinen yliopisto, opetuksen korkean tason TCM koulutus Englanti, kiina ja korea ja tarjoamalla TCM terveydenhuollon käytettäessä lääketieteeseen ympäristö kaikkialla Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa.

TCM filosofian näkee lääketieteen myötätuntoinen vastauksena inhimillistä kärsimystä. Me omaksua tämän filosofian kannustamalla tukeva ja humanistinen akateemisen ja terveydenhuollon ympäristöissä. Meidän tiedekunnan jäsenet valitaan perustuu paitsi akateemista huippuosaamista, mutta myös intohimo ne ovat peräisin, kun opettaa ja mentorointi opiskelijoiden. Meidän valitaan opiskelijoita akateemisen osaamisen sekä niiden myötätunto ja sitoutuminen palvella muita.

Neljä suuntaukset vaikuttaa visiomme yli seuraavien 20 vuoden aikana: Yhä useammat potilaat pyrkii edelleen erittäin päteviä TCM ammattilaisten ensisijaisena terveydenhuollon tarjoajat. TCM koulut paranee edelleen ohjelmansa tarjota korkeasti koulutettuja TCM kliinisen ammattilaisten vastaamaan tähän kasvavaan kysyntään.

TCM yliopistojen Kiinassa ja lääketieteen asiantuntijoiden USA jatkaa yhteistyötä ja jakamaan asiantuntemustaan ​​TCM ja länsimaisen lääketieteen, elintärkeä komponentti jatkokehitysosastoa TCM tohtoriohjelmien ja tutkimusta.

Tutkijoiden ja hoitolaitosten jatkaa tutkia syvyyttä ja tehoa TCM, mikä lisää hyväksymistä kiinalaisen lääketieteen lääketieteen ammattilaisten keskuudessa ja lääketieteelliset koulut.

Suurempi kysyntä integroitujen terveydenhuollon kehittyvät niin terveydenhuollon ammattilaiset liittyä yhteen käsittelemään väestön koko terveystarpeista kouluttaa toisiaan työstään ja yhteistyötä antaa tehokasta hoitoa, ehkäistä sairauksia ja edistää optimaalista hyvinvointia potilaille.

Sijainnit

 • Santa Cruz

  200 7th Avenue Santa Cruz, CA 95062, , Santa Cruz

  • San Jose

   1885 Lundy Ave, Ste 108

   Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä