Keystone logo
Flacso Argentina

Flacso Argentina

Flacso Argentina

Johdanto

Latinalaisen Amerikan yhteiskuntatieteellinen tiedekunta (FLACSO) on 18 jäsenvaltion muodostama kansainvälinen järjestö, joka kehittää parhaillaan akateemista toimintaa 13 maassa Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla.

FLACSO perustettiin vuonna 1957. Siitä lähtien se on vakiinnuttanut asemansa kansainvälisenä Latinalaisen Amerikan ja Karibian järjestönä, akateemisena, itsenäisenä, omistettuna yhteiskuntatieteiden edistämiselle, opetukselle, tutkimukselle ja yhteistyölle. FLACSO kehitettiin alun perin vain Chilessä (1957-1974). Vuodesta 1974 lähtien se aloitti maantieteellisen laajentumisensa, joka ilmenee tällä hetkellä seitsemässä päämajassa ja kuudessa akateemisessa ohjelmassa.

FLACSO on osallistunut merkittävästi yhteiskuntatieteiden kehittämiseen Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. Se on kouluttanut historiansa aikana noin 10 000 asiantuntijaa, professoria ja tutkijaa.

Sen perustamisesta lähtien sitä on pidetty itsenäisenä alueellisena alueena uuden tiedon tuottamiseen. kohtaamispaikkana, vuoropuheluna ja yhteistyönä korkeakoulujen ja julkisen politiikan maailman välillä ja etuoikeutettuna alueena Latinalaisen Amerikan ja Karibian yhdentymisen ja kehityksen edistämiselle.

Sijainnit

  • Balvanera

    Tucumán,1966 (C1026AAC, C1050, Balvanera

    Kysymyksiä