Keystone logo
© Domus Academy
Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Johdanto

Venäläisen johtajan Molugova Nadezhdan ja akateemisten inspiraation pohjalta Firenzessä vuonna 2009 perustettu Akatemia sijaitsee strategisesti Firenzen italialaisessa kaupungissa; ihanteellinen paikka oppia ja kehittää taidetta ja elää elämää, jossa joka päivä silmä on jäänyt historiallisen italialaisen taiteen historiallisiin kauneuksiin, paikkaan, jossa elää ja kokee todellisen " dolce vita ".

75975_75958_IMG_4482.jpg

Paikka on tunnettu inspiraation lähde, joka varmasti hyödyttää taiteilijaa. Firenze tarjoaa rikkaan ja stimuloivan ympäristön taideteollisuudelle ja elämälle. Täällä olet suorassa yhteydessä monien suurten mestareiden teoksiin - muun muassa Michelangeloon , Leonardo da Vinciyn ja Botticelliin , jotka kaikki tekivät nimensä tässä hyvin kaupungissa. Monien taidegallerioiden ja museoiden joukossa on maailmankuuluja " Uffizi-galleria " ja " Pitti-palatsi ".

Kaupunki tarjoaa vilkasta ja turvallista yöelämää ja kaikki suunnittelijoiden muotiliikkeet, laajan valikoiman baareja ja ravintoloita. Meidän akatemiamme sijaitsee kauniilla paikalla noin 20 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta erittäin hyvillä alueilla.

Opetusmenetelmämme syntyi 300 vuotta sitten, kun venäläiset taiteilijat kehittivät sitä, ja ne ovat innoittaneet pääasiassa italialaisia ja ranskalaisia mestareita renessanssista ja myöhemmin . Tähän menetelmään vaikuttivat erilaiset kuuluisat taiteilijat, muun muassa Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov ja Kuindzhi .

Akatemian tehtävänä on rakentaa sellaisia ​​suuria perinteitä ja auttaa opiskelijoita tutkimaan uusia tapoja aivan kuten ensimmäiset " avant-garde " taiteilijat tekivät aikaansa. Tämä tarkoittaa ilmaista itseään uusilla tavoilla syvällisen tekniikan ymmärtämisen kautta, joka on saatu integroidun akateemisen lähestymistavan kautta.

Opettajamme ovat ammattitaitoisia taiteilijoita, jotka ovat valmistuneet venäläisistä huippuyksiköistä. Meillä on erittäin ystävällinen ympäristö, jossa opiskelijoiden on pakko työskennellä intensiivisesti, mutta professoriemme kanssa, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan, ohjaamaan ja kannustamaan.

Kokemuksensa ansiosta he pystyvät auttamaan opiskelijoita auttamalla heitä ilmaisemaan potentiaaliaan ja tulemaan ammattimaisiksi taiteilijoiksi, jotka työskentelevät maalauksessa , piirustuksessa , anatomiassa , kokoonpanossa , kromatoinnissa , perspektiivissä ja taiteen historiassa .

Sijainnit

  • Florence

    Via Giuseppe Galliano, 78, 50144, Florence

Kysymyksiä