Keystone logo
Free International University of Moldova

Free International University of Moldova

Free International University of Moldova

Johdanto

Free International University of Moldova"}" />

Why ULIM
/ ©Free International University of Moldova

© Free International University of Moldova

Free International University of Moldova (ULIM) perustettiin vuonna 1992 hallituksen päätöksellä, ja sen on akkreditoinut Moldovan tasavallan kansallinen akateemisen arvioinnin ja akkreditoinnin neuvosto. "Voittoa tavoittelemattoman" periaatteen mukaisesti ULIM toimii perustuslain ja Moldovan tasavallan korkeakoulujärjestelmää sääntelevien lakien mukaisesti.

Sen yhteisöön kuuluu noin 6000 opiskelijaa ja yli 300 akateemista henkilökuntaa. Se on kattava yliopisto, joka sisältää 7 tiedekuntia ja niiden yksiköt.

ULIM: n puitteissa toimivat tiedekunnat (laki; taloustieteet; yhteiskuntatieteet ja kasvatustieteet; kirjeet; biolääketiede ja ekologia; kansainväliset suhteet, taloustieteet ja journalismi; tietotekniikka, tekniikka ja muotoilu) tarjoavat kansallisesti akkreditoituja opinto-ohjelmia kandidaatin, maisterin , ja tohtoritasolla.

Free International University of Moldova tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää teoreettinen ja käytännöllinen tieto moni- ja monitieteisessä ympäristössä valmistamalla heitä pääsemään globalisoituneille työmarkkinoille. Yli 30% opiskelijoista on kansainvälisiä. Yliopisto on intensiivisesti mukana kansainvälistymisprosessissa tiedekuntiemme kanssa, jotka tarjoavat 76 opinto-ohjelmaa neljällä kielellä (romania, venäjä, englanti ja ranska) kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla.

ULIM parantaa varmasti koulutusstandardeja, tutkimustaan ja innovaatiomoduulejaan. Se isännöi erilaisia ulkomaisia kulttuuri- ja kielikeskuksia (Konfutse-instituutti, Korean Se Jong, Ranskan keskus CRU, Brittiläinen keskus, Cervantesin espanjalainen keskus), ja asettaa siten prioriteetteja kansainvälisen näkökulmamme laajentamiseksi ja huippuosaamisen tarjoamiseksi tärkeimmille tieteenaloille. Free International University of Moldova on keskittynyt voimakkaasti opetussuunnitelmien Free International University of Moldova on yhä enemmän suuntautunut tutkinnon suorittumismahdollisuuksiin globalisoituneilla työmarkkinoilla.

Free International University of Moldova on tullut tärkeä toimija kansainvälisellä tasolla, koska se on alttiina maailmanlaajuiselle kilpailulle ja joutunut kohtaamaan tämä kilpailu. ULIM: llä on merkittävä aloite yrittää organisoidusti kansainvälisten eliittiyliopistojen liittymistä aktiivisen läsnäolonsa kautta kansainvälisissä rankingissa. Se on toteutettavissa oleva tavoite, johon sisältyy koko akateemisen yhteisön ponnisteluja, mutta joka vastaa yliopiston kokoa, pyrkimyksiä ja laatua. Sijoituksia, joissa Free International University of Moldova näkyy kansainvälisesti, ovat U-Multirank, Times Higher Education Rankings, UI GreenMetric World University Ranking, yliopistojen rangaistus (Webometrics), uniRank University Ranking (uniRank).

Kuten World University Ranking -julkaisun viimeisin painos (U-Multirank 2020) on todennut Free International University of Moldova on vahvin kansainvälisessä suunnassa. Sen kokonaisprofiili osoittaa huippusuorituskykyä eri indikaattoreiden välillä, ja siinä on 5 (erittäin hyvää) pistettä seuraaville ulottuvuuksille: vieraiden kielten kandidaatin ja maisterin ohjelmat, liikkuvuus, harjoittelujaksot, kansainväliset kumppanuudet ja kansainvälinen akateeminen henkilökunta.

ULIM on liittynyt suurimpiin yliopistoverkkoihin, kuten Euroopan yliopistojen liitto (EUA), kansainvälinen yliopistojen yhdistys (IAU), sekä moniin muihin kansainvälisiin elimiin ja yhdistyksiin (Agence Universitaire de la Francophonie, Euroopan oikeustieteellisten tiedekuntien yhdistys, Globaali innovaatioverkosto, Magna) Charta Universitatum, .etc).

Lisäksi Free International University of Moldova toteuttaa vuosittain yli 30 hanketta, joista on vahva kansainvälinen ulottuvuus. ULIMilla on yli 100 kahdenvälistä sopimusta, jotka edistävät vaihtoa Erasmus + -ohjelman puitteissa ja muita kahdenvälisiä sopimuksia korkeakoulujen kanssa maailmanlaajuisesti edistämällä monitieteellistä lähestymistapaa korkea-asteen koulutukseen ja tutkimukseen keskittyen selkeästi kansainvälistymiseen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, opiskelijakampus sijaitsee kaupungin sydämessä ja on sinänsä nähtävyys, jolla on monia mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon ja asumiseen.

Laitoksemme tarjoaa korkealaatuisia opiskelijapalveluita ja -tiloja (yliopistohotelli, moderni residenssisali, ruokalat, kahvilat, klubit, vapaa-ajan- ja urheilutilat, kirjasto, tietokone- / medialaboratoriot, oikeusklinikka jne.).

Sijainnit

  • Chisinau

    Strada Vlaicu Pârcălab,52, , Chisinau

    Kysymyksiä