Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano Master in Industrial Mechanical Engineering
Free University of Bozen-Bolzano

Master in Industrial Mechanical Engineering

Bolzano, Italia

2 Years

Englanti

Täysaikainen

07 May 2024

Sep 2024

EUR 1 350 / per year

Kampuksella

Johdanto

Kaksivuotinen maisteriohjelmamme antaa sinulle kone- ja tuotantotekniikan osaamisen, jota tarvitset nykyisessä teollisessa vallankumouksessa!

Tässä maisterintutkinnossa ("laurea magistrale") koulutetaan teollisia koneenrakennusinsinöörejä, jotka pystyvät työskentelemään monilla eri aloilla ja monialaisissa hankkeissa yhdistämällä mekaanisen ja digitaalisen valmistustekniikan taidot johtamiseen ja logistiikkaan liittyvään osaamiseen.

Kiinnittämällä erityistä huomiota uusimpiin tekniikan tekniikoihin ja tekoälyn kehitykseen teollisuudessa, joka alkoi teollisuus 4.0 -vallankumouksen myötä, opiskelijoilla on mahdollisuus mukauttaa osaamistaan pitkälle kehitettyjen kone- ja tuotantotekniikan aiheiden yhteisen koulutuksen lisäksi valitsemalla seuraavista opintokokonaisuuksista (ennalta määritellyt opintosuunnitelmat):

  • Laskennallinen mekaaninen suunnittelu
  • Digitaalinen valmistus ja automaatio
  • Digitaalinen valmistus ja hallinta
  • Logistiikka ja tuotanto (kaksoistutkinto OvGU Magdeburgin kanssa)

Kolme ensimmäistä tarjotaan kokonaan Bozen-Bolzanossa, ja niille on ominaista vahva yhteys yrityksiin. Neljäs koulutusohjelma on kaksoistutkinto-ohjelma Magdeburgin Otto von Guericke -yliopiston (OvGU, Saksa) kanssa, jossa opiskelijat viettävät yhdestä kahteen lukukautta ja saavat myös OvGU:n maisterin tutkinnon "Wirtschaftsingenieur in Logistik" (hallintotekniikka - logistiikka).

Ohjelma on perustunut Etelä-Tirolin alueelle, mutta siinä on vahva kansainvälinen ulottuvuus. Tämän takaa se, että opetusta annetaan täysin englanniksi, ja opetushenkilökunta sekä opiskelijat tulevat Italiasta, Euroopasta ja koko maailmasta.

Kursseilla yhdistetään teoriaa ja insinöörityön käytäntöä. Luentosalit on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, joka mahdollistaa hybridi- ja etäopetuksen, ja luentoja täydennetään ja tuetaan verkko-opiskeluvälineillä. Laboratorio- ja projektitoiminnot on integroitu saumattomasti ohjelman toimintaan, ja opiskelijoilla on käytössään uusimpia ohjelmistotyökaluja ja laitteita muun muassa Smart Mini Factoryssa ja mekaanisessa laboratoriossa. Kursseja opettavat unibzin johtavat tutkimusprofessorit, ja niitä tukevat alan asiantuntijat. Luokassa tapahtuvaa oppimista rikastuttavat lisäksi retket messuille sekä paikallisiin, alueellisiin ja kansainvälisiin yrityksiin.

Maisteriohjelma on kokopäiväinen, mutta nykyaikaisten opetusvälineiden ansiosta yhä useammat opiskelijat voivat työskennellä opintojensa aikana etelätirolilaisissa yrityksissä.

Valmistuttuaan opiskelijat voivat suorittaa Italian valtiollisen kokeen, jonka perusteella he voivat suorittaa teollisuus- ja koneenrakennusinsinöörin (Ingegnere Industriale Senior) ammatin ja kokeen läpäistyään liittyä Italian insinöörikamarin (Ordine degli Ingegneri) A-osastoon (Ordine degli Ingegneri).

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä