Keystone logo
Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Johdanto

Fanhai International School of Finance, Fudan University (FISF) on kauppakorkeakoulu, joka on perustettu maailman johtavien kauppakorkeakoulujen johtamismallin ja -standardien mukaisesti. Koulu perustettiin loppuvuodesta 2016 ja avattiin virallisesti kesäkuussa 2017, ja tiedekunnan ydinryhmä koostuu erinomaisista tutkijoista ympäri maailmaa.

FISF pyrkii seuraavien 5–8 vuoden aikana nousemaan maailmanluokan kauppakorkeakoulujen liigaan, jolla on maailmanlaajuinen ja kotimainen vaikutusvalta. Tätä varten koulu on sitoutunut kouluttamaan tulevia johtajia innovatiivisen, luokkansa parhaan pedagogian avulla. Se on myös päättänyt johtaa huippututkimusta, joka parantaa ymmärrystämme Kiinan ja kansainvälisistä talouksista ja antaa tietoa julkisen ja yksityisen sektorin päätöksenteosta.

Hyvä koulu tarvitsee hienoja ihmisiä. Siksi FISF rakentaa ydinosaston, johon kuuluu yli 80 maailmankuulua tutkijaa vakituisina ja professoreina, joilla kaikilla on todistettu kokemus tutkimuksesta ja opetuksesta. Heihin liittyy joukko kliinisiä professoreita, jotka ovat avainasemassa kansainvälisissä järjestöissä, valtion virastoissa ja menestyvissä yrityksissä täydentämään luokkahuoneessa tapahtuvaa oppimista runsaalla todellisella kokemuksellaan.

Executive Education -ohjelman (EE) avoimet kurssit ja sisäiset koulutuskurssit ovat täydessä toiminnassa. Elite Master of Finance -ohjelma (EMF) on kirjoittanut ensimmäisen opiskelijaryhmänsä syyskuussa 2018. Syyskuussa 2019 Finance MBA -ohjelma (FMBA) ja Finance EMBA -ohjelma (FEMBA) toivottavat tervetulleeksi ensimmäisen erän opiskelijoita. Lisäksi Finance DBA -ohjelma, rahoituksen tohtoriohjelma, perustutkinto -ohjelma ja yhteinen koulutusohjelma käynnistetään lähitulevaisuudessa.

Kaikista ohjelmista EMF- ja FMBA -ohjelmien opetussuunnitelma sisältää sekä teoreettisia opintoja että kokemuksellista oppimista, mikä auttaa opiskelijoita muodostamaan yhteyksiä johtaviin kansainvälisiin ja kotimaisiin rahoituslaitoksiin, yrityksiin ja hallitukseen. Lisäksi opiskelijoilla on myös pääsy harjoittelumahdollisuuksiin yrityksissä, joissa rahoituksen DBA-, FEMBA- ja EE -johtajat työskentelevät.

Erinomaisten tiedekuntien ja maailmanluokan ohjelmien lisäksi FISF: n strategista etua vahvistavat entisestään kaksi etuoikeutettua kampusta-yksi satavuotisjuhlallisessa Fudan-yliopistossa Yangpun alueella, toinen Bundin äskettäin kehitetyssä Financial Innovation Pilot Zone -alueella. pääsy kaupungissa työskenteleville ammattilaisille.

Keskeisten sidosryhmien vahvalla tuella ja sitoutumisella akateemiseen huippuosaamiseen FISF pyrkii nousemaan yhdeksi maailman johtavista rahoitusalan kauppakorkeakouluista, joka palvelee yritysyhteisöjä Kiinassa ja sen ulkopuolella.

Sijainnit

 • Yangpu District

  Han Dan Lu,220, , Yangpu District

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä