Keystone logo
Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Johdanto

Historia

Tekniset koulutuspohjaa Souza Marques on perustettu vuonna 1966 seurauksena unelma ja professori José de Souza Marques työtä.

Sittemmin läpi suunnitellun kasvun, FTESM kerrotaan toimintaansa korkeakouluopetuksen alalla, jatkuva uudistusprosessi niiden opetussuunnitelmien ja -menetelmien.

Tänä aikana FTESM on muodostettu laatu ja omistautumista useiden sukupolvien Brasilian ja saatetaan vastavalmistuneiden työmarkkinoille ja jatko korkeimman osaamisen aloilla lääketieteen, tekniikan, Sairaanhoito, johtaminen, laskentatoimi, biologia, fysiikka, kemia, kirjeitä, Opetus ja opettajankoulutuksen.

Ansioiden Tämän pysyvän parannustöitä, FTESM tarjoaa opiskelijoille, ja akateeminen tausta menestystä ammattitoimintaa sosiaalisia valmisteluja kohti täysi kehitys velvollisuutensa kansalaisia.

Filosofia

Suurin haaste että valitsee tehtävän Colleges SOUZA MARQUES on jatkuva parantaminen opetuksen-oppimisprosessin keinona ihmisen ja henkisen muodostumista, jolloin meidän opiskelijat pystyä kohtaamaan henkistä työtä kasvattamalla koko ajatuksen, kritiikkiä, oikeudenmukaisuus, solidaarisuus ja etiikka.

Unelmoida huomenna avaa polkuja, ulottuu rajoja ja ylittää nykyiset, jolloin voidaan tuottaa uusia, joka olisi luotava hallinnan kautta tiedon kehitetty korkeakouluissa.

Tehtävä

"Edistää, koulutuksen, ihmisen Act par excellence, meidän opiskelijat kasvaa tiedot, asenteet, tavat, uskomukset ja kyvyt."

Sijainnit

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brasilia

Kysymyksiä