Keystone logo
Fundació Vidal i Barraquer

Fundació Vidal i Barraquer

Fundació Vidal i Barraquer

Johdanto

Olemme vuonna 1964 perustettu instituutio, joka on omistautunut terveyden ja erityisesti mielenterveyden alalle. Yhdistämme mielenterveyden avun, opetuksen ja tutkimuksen psykologisesta, sosiaalisesta, biologisesta ja henkisestä näkökulmasta.

Yliopiston mielenterveysinstituutti

Vidal i Barraquer Mental Health Institute on osa Ramon Llull -yliopistoa. Sillä on kaksi päätoimintaa: opetus ja tutkimus . Lopullinen tavoite on siis myös kaksiosainen: luoda ja levittää tietoa mielenterveyden alalla.

Keskuksen eri tutkimusalueista kannattaa nostaa esiin psykologian ja henkisyyden alue, joka on kehitetty hengellisyyden ja psykologian yhteyksien tutkimuksen, opetuksen ja reflektoinnin tilaksi.

Kurssi 2022-23

Jatko-ohjelmat (maisteri, erikoistuminen ja kokemus) on tarkoitettu tarjoamaan jatkokoulutusta akateemisen ja/tai ammatillisen erikoistumisen saavuttamiseksi. Tämän tarkoituksen ja mielenterveysalan ammattilaisten erityistarpeiden mukaisesti ohjelmamme jäsentävät ammattimaisuutta ja tutkimusta sekä julkisissa että yksityisissä hoitopaikoissa. Tämä heijastuu teoreettiseen ja tekniseen sisältöön, opettajien ja ohjaajien kokemuksiin sekä yhteistyökeskusten kautta suoritettavaan harjoitteluohjelmaan.

Tällä hetkellä kaikki koulutusohjelmat on sovitettu eurooppalaiseen korkeakoulualueeseen, jossa arviointi on jatkuvaa ja kurssin kuormitus lasketaan opintopisteinä ( European Credit Transfer System ). Yksi opintopiste vastaa 25 työtuntia ja siihen lasketaan tunnit tunnissa läsnäoloa, työhön valmistautumista, opiskelua, harjoituksia, arviointikokeita ja ohjaamista opettajien kanssa.

Sijainnit

  • Barcelona

    C/ Sant Gervasi de Cassoles, 88-90, 08022, Barcelona

Kysymyksiä