Keystone logo
Future University in Egypt

Future University in Egypt

Future University in Egypt

Johdanto

Tulevaisuuden yliopisto Egyptissä on yksi lupaavimmista yksityisten yliopistojen Egyptissä. FUE kampus sijaitsee kätevästi keskellä New Kairo. Kautta opetuksen, tutkimuksen ja palvelu, Future yliopisto pyrkii tarjoamaan kattavan, laadukasta koulutusta, joka valmistelee valmistuneista olla tulevia johtajia. Kampuksella tarjoaa luova, huolenpitoa ympäristö, jossa opiskelijat voivat hyödyntää kykyjään samalla oppia lahjakas, erittäin pätevä tiedekunta. Tulevaisuuden yliopisto tarjoaa runsaan ja palkitseva opettavainen kokemus.

TULEVAISUUDEN YLIOPISTON kuudessa tiedekunnassa

Tulevaisuuden yliopiston kuudessa tiedekunnassa on täysin akkreditoitu korkeimman neuvoston yliopistojen Tiedekunta on jossa opiskelijat jatkavat merkittävä tutkimuskohde. He kokevat oppituntien (luennot), laboratorioiden ja opetusohjelmia. FUE kampus parhaillaan koostuu seuraavista kuusi tiedekuntaa. Kaikissa tiedekunnissa on täysin akkreditoitu korkeimman neuvoston yliopistot.

 • Tiedekunta Suun ja hammaslääketieteen
 • Faculty of Pharmaceutical Sciences ja lääketeollisuuden
 • Tiedekunta Tekniikka ja
 • Taloustieteiden tiedekunta Politiikan tutkimuksen
 • Tiedekunta Commerce and Business Administration
 • Tiedekunta Tietokoneet ja tietotekniikka

Jokaisella toimialalla on riippumaton toimielin, jolla on oma omaisuus ja laitteita. Tiedekunnat ovat vastuussa opiskelijava- mukaisesti johtosäännössä. Tutkinnot ovat myöntäneet yliopiston.

TULEVAISUUDEN yliopiston henkilökunnan

Samalla kun varmistetaan tilamme ovat parhaita Egyptissä, Future yliopiston johdolle tietää, että ihmiset ovat avain akateemista huippuosaamista. Se on meidän henkilökunta, joka todella luomaan vilkkaan älyllistä yhteisö opiskelijoille. Siksi FUE etsii monipuolista, korkeasti koulutettuja ja omistautunut tiedekunnan ja henkilökunnan ympäri maailmaa. Meillä on sekä paikallisia että kansainvälisiä henkilökunnan jäsentä; monet heistä ovat suorittaneet jatko-opintoja ulkomailla ja tuovat mukanaan laajan näkökulman heidän erikoisalaansa.

Missiomme

Tulevaisuuden yliopisto Egyptissä (FUE) on oppilaitos sitoutunut eroa, innovaation ja laatuvaatimukset. FUE painopisteenä on pysyä ajan tasalla kansallisten, alueellisten ja kansainvälisten muutosten tapahtuvat toisiinsa koulutuksen, tieteellisen tutkimuksen ja yhteisön kehitystä, kun taas yhdistämällä arvot ja ammattietiikka.

Visiomme

Tulevaisuuden yliopisto Egyptissä (FUE) pyrkii kehittynyt, maailmanlaajuinen ranking yliopistojen ja tulossa roolimalli muille.

Esittelyssä FUE

Ajatuksen Tulevaisuuden yliopisto Egyptissä (FUE) vahvistaa sitoutuminen ”ilmapiiri arvostaa älyllinen uteliaisuus ja harjoittamisesta tiedon säilyttäen akateemista vapautta ja rehellisyyttä”. FUE on siis sitoutunut luomaan ympäristöjä, joissa vapaan kyselyn tapahtuu ilmapiirissä osallisuutta ja kohteliaasti. Keskeistä tässä sitoutuminen on periaate hoitoon kunkin jäsenen yliopistoyhteisön oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Kannustaa tällaista käyttäytymistä, FUE kielletään syrjintä, halveksuntaa, ja häirintä ja tarjoaa yhdenvertaiset mahdollisuudet kaikille yhteisön jäsenille riippumatta rodun, ihonvärin, uskonnon, etnisen alkuperän, syntyperä, sairaus, siviilisääty, sukupuolen tai iän. Jossa toimia totesi, että tätä standardia rikota, Yliopisto toimia nopeasti lopettaa rikkomisen, estää sen toistuminen, tarjota korjaavia koulutusta, ja tarvittaessa kuria syylliset.

Sijainnit

 • Cairo

  Al Tagamoa El Khames , Main Center of Town , End of 90th street , 11835, Cairo

  Kysymyksiä