Keystone logo
Gangneung-Wonju National University

Gangneung-Wonju National University

Gangneung-Wonju National University

Johdanto

Gangneung-Wonju National University , jolla on 73 vuoden perinteet, yhdistettiin vuonna 2007 vapauden, totuuden ja luomisen perustafilosofian alle, ja sillä on tällä hetkellä kampuksia Gangneungissa ja Wonjussa. Se on nousemassa keskeiseksi yliopistoksi Keski -alueella, jossa työskentelee yli 8100 työntekijää ja 8100 opiskelijaa.

Teemme edistyneen kansallisen yliopiston jatkuvan koulutusinnovaation kautta.

Jatkuvien rakenneuudistusten ja innovaatioiden kautta yliopistomme on viidenneksi huonokäännöksisissä kirjoissa kokopäiväistä tiedekuntaa kohti, 6. sijalla opiskelijoiden lukumäärässä kokopäiväistä tiedekuntaa kohti ja asuntola-asunnoissa vuoden 2019 tärkeimpien julkisesti ilmoitettujen 28 kansallisen ja julkisen indikaattorin joukossa. yliopistojen opetusneuvoston ilmoittamista yliopistoista. Se on 6. sijalla suhteessa, 6. sijalla kirjojen lukumäärää opiskelijaa kohti ja 8. sijalla kokopäiväisen tiedekunnan varmistamisessa.

Räätälöidyn teollisuus-yliopisto-yhteistyön avulla johdamme aluekehitystä ja henkilöresurssien kehittämistä.

Vuodesta 2012 lähtien olemme menestyksekkäästi toteuttaneet teollisuuden ja yliopistojen välisen yhteistyön johtavan yliopiston edistämishankkeen, joka on viides vuosi, ja vuodesta 2017 lähtien se on valittu sosiaalisesti räätälöityyn teollisuuden ja yliopiston välisen yhteistyön johtavaan yliopistohankkeeseen (LINC+) ja saanut rahoitusta tuki 10 vuodeksi vuodesta 2012. Vaihe Valittu luovan lähentymisen insinöörin lahjakkuutta tukevaksi tukiprojektiksi, kansallinen yliopistokehityshanke, joka valittiin parhaaksi yliopistoksi seitsemän peräkkäisen vuoden ajan ja valittiin itsensä parantavaksi yliopistoksi toisen syklin yliopistossa perustaitojen diagnoosiarviointi vuonna 2018. Taloudellista tukea saavan yliopiston innovaatiotukiprojektin kautta yliopistomme johtaa paikallista teollisuuden ja koulutusyhteistyötä vahvistamalla teollisuuden ja yliopistojen välistä yhteistyötä ja tarjoamalla optimoitu koulutusympäristö ja vaalimalla yhteiskunnan edellyttämiä räätälöityjä kykyjä

Sijainnit

  • Gangneung-si

    Gangneung-si, Etelä-Korea

    Kysymyksiä