Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Johdanto

Gannon on katolinen hiippakunnan yliopisto, joka on omistettu erinomaiselle opetukselle, apurahalle ja palvelulle. Tiedekuntamme ja henkilökuntamme valmistavat opiskelijoita globaaleiksi kansalaisiksi ohjelmien pohjalta, jotka perustuvat vapaisiin taiteisiin ja tieteisiin sekä ammatillisiin erikoistumisiin. Katolisen älyllisen perinteen innoittamana tarjoamme kattavan, arvokeskeisen oppimiskokemuksen, joka korostaa uskoa, johtajuutta, osallisuutta ja sosiaalista vastuuta.

Gannonin loistava sijainti

Sijaitsemme Pennsylvanian neljänneksi suurimmassa kaupungissa ja yhdellä Suurten järvien vilkkaimmista satamista. Gannonin kaupunkikampus, keskellä Erien keskustaa, on kahden tunnin ajomatkan päässä Clevelandista, Buffalosta ja Pittsburghista. Ainutlaatuinen sijainti ja tilat luovat erityisen ilmapiirin, joka edistää oppimista, apurahaa, tutkimusta, palvelua ja henkilökohtaista kasvua.

Gannon -kokemus

Kysy oppilailta, milloin heillä on ollut hauskinta Gannonissa, niin saat monenlaisia vastauksia: uusien ystävien hankkimisen FYT -ryhmässä, hengailua The Commuter Cornerissa, keskustelua syvällisesti asuntosalissa tai tapahtumiin klo Knight Club. Jokaisella on erilainen vastaus. Tämä johtuu siitä, että Gannon tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja organisaatioita vastaamaan kaikkia etuja.

Ymmärrämme, että jokainen oppilas on ainutlaatuinen yksilö, jolla on erilaiset kiinnostuksen kohteet, vahvuudet ja unelmat. Tavoitteenamme on auttaa opiskelijoita luomaan yhteenkuuluvuuden tunne kampuksella tarjoamalla heille erilaisia mahdollisuuksia löytää sopivuus.

Ystävällinen ja ystävällinen ympäristömme on täydellinen paikka osallistua kampuksen tapahtumiin, liittyä johonkin yli 100 organisaatiostamme ja kokeilla jotain uutta.

Oppilaiden ylläpitämä Activities Programming Board järjestää hauskoja tapahtumia, kuten puhujia, konsertteja ja matkoja. Virkistys- ja hyvinvointikeskuksemme tarjoaa ryhmäliikuntatunteja, sisäisiä ja urheiluseuroja. Voit oppia lisää itsestäsi ja paikastasi maailmassa kampuksemme ministeriön toimiston ja sosiaalisten asioiden keskuksen kautta. On myös lukemattomia tapoja matkustaa ulkomailla tapahtuvan opiskelun, tiedekunnan johtamien matkojen, vaihtoehtoisten lomamatkojen ja TRAVEL-ohjelman kautta. Toimistomme johtajuuden kehittämisessä ja kampuksella sitoutumisessa tarjoaa kehitysohjelmia, jotka auttavat opiskelijoita ymmärtämään paremmin itseään ja johtamispotentiaaliaan parantaakseen ympäröivää maailmaa.

Riippumatta siitä, mihin haluat sitoutua, Gannon -perheessä on sinulle paikka.

Kampuksen ominaisuudet

Gannonin Erie, Pennsylvania kampus on keskeinen monille yrityksille ja organisaatioille, jotka tarjoavat opiskelijoille käytännön oppimismahdollisuuksia. Tämä urbaani kampus keskustan sydämessä on kävelyetäisyydellä ravintoloista, ostosmahdollisuuksista, viihteestä ja Lake Erie -rannoista lähellä, ja se on vain kahden tunnin ajomatkan päässä Clevelandista, Buffalosta ja Pittsburghista.

Erie, Pennsylvania on yliopistokaupunki, jossa opiskelee noin 20 000 opiskelijaa 20 mailin säteellä. Aivan Gannonin keskustan kampuksen naapurista löydät harjoittelumahdollisuuksia ja yhteistyötöitä valtion virastojen, paikallisten yritysten ja sairaaloiden kanssa. Kun koulupäiväsi on ohi, sinulla on myös paljon hauskaa. Tutustu museoihin, gallerioihin, teattereihin ja ravintoloihin aivan kaupungin sydämessä, kaikki askeleen päässä Gannonista ja seitsemän kilometrin päässä Lake Erie -rannoista.

    Sijainnit

    • Erie

      Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

      Kysymyksiä