Keystone logo
Gdańsk University of Technology

Gdańsk University of Technology

Gdańsk University of Technology

Johdanto

Gdańsk University of Technology (puolalainen nimi: Politechnika Gdańska) on yksi Puolan vanhimmista yliopistoista ja Pohjois-Puolan suurin tekninen yliopisto.

Se perustettiin vuonna 1904, ja siitä lähtien se on kouluttanut maailmanluokan insinöörejä eri tieteen ja teknologian aloilla.

Sijaitsee Gdańskissa – kaupungissa, jolla on tuhatvuotinen perinne ja portti Puolan rannikolle – se on täydellinen paikka opiskella ja nauttia opiskelijaelämästä.

Euroopan korkeimmat standardit tutkimuksen suorittamiselle

Vuonna 2017 Euroopan komissio myönsi Gdańsk Techille oikeuden käyttää arvostettua HR Excellence in Research -logoa. Gdańsk University of Technology tunnustettiin siten laitokseksi, joka luo Euroopan parhaista työ- ja kehitysolosuhteista tutkijoille.

Yksi Puolan parhaista yliopistoista

Gdańsk University of Technology on Puolan toiseksi paras tutkimusyliopisto tiede- ja korkeakoulutusministeriön "Initiative of Excellence - Research University" -kilpailussa. Täällä syntyvät Puolassa ja ympäri maailmaa käytetyt keksinnöt – viestintä silmien käyttöön, ekologinen lääketiede osteoporoosiin, biohajoavat materiaalit ja paljon muuta.

Tilastot

Tärkeimmät vahvuudet Gdańsk University of Technology

 • Gdańsk University of Technology siitä tuli Puolan paras teknisen tutkimuksen yliopisto tiede- ja korkeakoulutusministeriön kilpailussa.
 • Yliopisto koostuu 8 tiedekunnasta, joissa on 37 opintoalaa.
 • Se työllistää yli 1000 akateemista opettajaa ja kouluttaa 13 tuhatta opiskelijaa.
 • Sen lisäksi, että valmistuneet löytävät työpaikan helposti valmistumisen jälkeen, he myös usein menestyksekkäästi perustavat ja pyörittävät omia yrityksiään.*
 • Potentiaalisille ehdokkaille on tärkeää tietää, että Gdańsk University of Technology on yksi suosituimmista yliopistoista nuorten keskuudessa.
 • Gdańsk Techin kansainväliset opiskelijat saavat ainutlaatuista tukea sekä valintaprosessin että opintojensa keston aikana Welcome Office** -yksiköstä, joka on omistautunut yliopiston kansainväliseen mainostamiseen, ehdokkaiden rekrytointiin ulkomailta ja uusien tulokkaiden tukemiseen.

*Valtakunnallisen tutkimuksen mukaan Gdańsk University of Technology valmistuneen ansiot ovat neljännellä sijalla valmistuneiden keskuudessa maassa.

** Welcome Office on osa Gdańsk University of Technology kansainvälisten suhteiden toimistoa, ja se perustettiin tarjoamaan tietoa ja neuvontaa kansainvälisille ehdokkaille ja opiskelijoille. Tukeva, monikielinen henkilökunta voi vastata kysymyksiin, jotka koskevat hakemuksia, yliopistoa, Puolassa oleskelun laillistamista, majoitusta ja apua mahdollisten ongelmien ratkaisemisessa.

  Kampuksen ominaisuudet

  Opiskelu ja koulutus kauniissa paikassa

  Gdańsk University of Technology kampus on ainutlaatuinen paikka, jota pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista. Paikat rentoutua viheralueilla, opiskelijaklubi, jolla on pitkät perinteet, ja paras "Juwenalia" (opiskelijaloma) Puolassa ovat vain muutamia mahdollisuuksia, jotka odottavat tulevia opiskelijoita. Kaikki tämä keskellä Tri-City-taajamaa - yksi parhaista paikoista asua Puolassa.

   Alumnitilastot

   Rankingit

   • Ensimmäinen sija vuonna 2018 ja toinen sija vuosina 2019, 2020, 2021 ja 2022 tiede- ja korkeakouluministeriön rankingissa, joka mittaa opintojen suosiota ehdokkaiden keskuudessa.
   • Gdańsk Tech luokiteltiin yhdeksi Euroopan 10 kauneimmasta yliopistosta Times Higher Education University Rankingsin mukaan.
   • Ensimmäinen Puolassa vihreiden yliopistojen UI Green Metric -luokituksessa
   • Luokiteltu THE World University Rankings, Eduniversal Best Masters, QS EECA ja Shanghai Ranking

   Maailman 1000 parhaan yliopiston joukossa

   Gdańsk University of Technology on yksi 8 puolalaisesta yliopistosta, jotka on luokiteltu arvostettuun maailman yliopistojen akateemiseen sijoitukseen (ARWU), joka tunnetaan myös nimellä Shanghai Ranking. ARWU luokittelee vuosittain yli 2 000 yliopistoa ja julkaisee luettelon 1 000 parhaasta yliopistosta. Gdańsk University of Technology luokiteltiin 801-900-alueelle vuonna 2020.

   Ohjelman pääsyvaatimukset

   Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

   Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

   Sijainnit

   • Gdańsk

    Gdańsk University of Technology 11/12 Gabriela Narutowicza Street 80-233 Gdańsk, 80, Gdańsk

   Kysymyksiä