Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Johdanto

Graduate School of Artsissa

Tämä tehtävälausunto heijastaa kahta muuta tapaa, jolla tutkijakoulu on ainutlaatuinen. Ensinnäkin tiedemiehet ja Georgetownin yliopiston kaikkien koulujen opiskelijat muodostavat yhden ainoan keskustelevan elimen, joka toimii yhteistyössä varmistaakseen jokaisen jatko-opiskelun korkean laadun. Siksi käytämme yhteisön kollektiivista viisautta, ei ylhäältä alas -mekanismeja, ohjaamaan valintojamme jatko-opinnoissa. Meidän on jatko-ohjelmien yhteisö, ei eristettyjä siiloja.

Lisäksi tarjoamme monenlaisia ​​monialaisia ​​ja kaksoistutkintoja. Nämä ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden käyttää resursseja omien älyllisten etujensa ja urasuunnitelmiensa toteuttamiseen. Vielä tärkeämpää on, että yhteisömme ymmärtää, että tärkeät ja kiireelliset sosiaaliset ongelmat ovat monimutkaisia ​​ja vaativat siten monien eri alojen kumppanuuden puuttumista. Näin ollen tutkijakoulu on kehittänyt erityisesti suunniteltuja jatko-ohjelmia, joiden ansiosta eri koulujen ja tieteenalojen tiedekunta voi osallistua näiden ongelmien ratkaisemiseen. Nämä ohjelmat myös kouluttavat uuden sukupolven johtajia, jotka voivat ymmärtää monimutkaisia ​​kysymyksiä monista näkökulmista.

Monien jatko-ohjelmien toinen etu on Georgetownin yliopiston sijainti Washington DC: ssä. Tämä sijainti on erityisen tärkeä, koska monet valmistuneista tekevät merkittävää panosta tutkimukseen ja käytäntöön yhteiskunnallis-poliittis-taloudellisilla alueilla. Näihin aloihin kuuluvat hallinto, terveys, kehitys, yritys, viestintä, terveydenhuolto, kotimainen ja kansainvälinen politiikka. Lisäksi harvoista paikoista maailmassa tarjotaan niin monta tilaisuutta ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita palvelemaan yhteiskuntaa kuin Washington.

Näistä syistä tutkijakoulutus on Georgetownin yliopiston kannalta erittäin tärkeää. Niinpä jatko-opiskelijoiden läsnäolo meidän kampuksissamme on keskeinen identiteettimme. Näemme nämä opiskelijat yhteistyökumppaneina ja haluamme liittyä niihin nuoriksi kollegoiksi, jotka voivat vahvistaa yhteisymmärrystä heidän panoksillaan ja esimerkillään.

Suhtaudumme myönteisesti kiinnostumaan Georgetownin yliopistosta ja sen ohjelmista ja toivomme, että löydät jotain, joka innostaa sinua.

66870_66839_IMG_4149-21.jpg

Tehtävänanto

Edistää yhteistoimintaa ja monitieteellistä lähestymistapaa tutkijakoulutukseen ja tutkimukseen yhteiskunnan palveluksessa

  • Valmistamme korkeasti koulutettuja tutkijoita ja ammattilaisia ​​tohtori- ja maisteriohjelmien kautta.

  • Meillä on ohjelmia sekä vakiintuneista tieteenaloista että uusista tieteellisistä aloista.

  • Vietämme edistynyttä koulutusta ja tutkimusta tavalla, jolla voimme valjastaa ihmisiä.

  • Kehitämme uusia poikkitieteellisiä ohjelmia, jotka keskittyvät kiireellisten sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseen.

Sijainnit

  • Washington

    Car Barn, Suite 400 3520 Prospect St NW, 20057, Washington

    Kysymyksiä