Keystone logo
Georgia State University

Georgia State University

Georgia State University

Johdanto

Yrittäjä julkinen tutkimuslaitos Atlantan sydämessä

Georgia State University , joka perustettiin vuonna 1913, on opetuksen, tutkimuksen ja palvelun huippuosaamisen tehtävä. Tämä Atlantan keskustan sydämessä sijaitseva suuri tutkimusyliopisto yhdistää akateemisen kurinalaisuuden ja rikkaan yliopistokokemuksen, muuttaa opiskelijoiden elämän ja muotoilee tulevia johtajia. Georgia State University on yli 53 000 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa 11 korkeakoulusta ja koulusta, ja se on jatkuvasti arvostettu korkealle innovaationsa ja opetuksensa ansiosta.

Georgia State on osavaltion toiseksi suurin yliopisto, joka ilmoittautuu yhdelle maan monimuotoisimmista opiskelijayhteisöistä, ja opiskelijoita tulee kaikista Georgian maakunnista, jokaisesta osavaltiosta ja yli 145 maasta.

Kauppakorkeakoulu, joka näyttää muulta maailmalta

J. Mack Robinson College of Business Georgia State University

Etelän suurimmassa kauppakorkeakoulussa ja osana suurta tutkimuslaitosta, Georgia State University J. Mack Robinson College of Businessissa on 200 tiedekuntaa, 8 000 opiskelijaa ja 80 000 alumnia.

Yliopistossa on jatko-opiskelijoita lähes 70 maasta, joten se on maailmanluokan ja maailmanlaajuinen. Sen MBA-tutkinto on jatkuvasti parhaiden joukossa Bloomberg Businessweekin ja US News & World Reportin mukaan (20 parasta julkisten yliopistojen joukossa), ja sen Executive MBA on Financial Timesin maailman parhaiden ohjelmien listalla.

Atlantassa sijaitseva Robinson College of Business ja Georgia State ovat tuottaneet enemmän Georgian huippujohtajia, joilla on kauppatutkinnot, kuin mikään muu koulu kaakkoisosassa. Robinson College of Business on ylpeä monimuotoisesta yhteisöstään, jossa on yli 1500 opiskelijaa 18 jatko-opiskelijaohjelman salkussa, mukaan lukien MBA (STEM-keskittymä liiketoiminta-analyysissä), MBA-kaksoistutkinnot, 13 erikoistunutta maisteria (mukaan lukien 6 STEM-sertifioitua ohjelmaa) , Executive MBA, Executive Doctorate in Business Administration ja joustavat tutkinnon todistukset.

Olitpa uran käynnistäjä, urakehittäjä tai uran vaihtaja, joustava, omaan tahtiisi liikkuva MBA-ohjelmamme tarjoaa ajantasaisen, käytännönläheisen oppimiskokemuksen kirjallisiin upotuskokemuksiin ja kriittisiin elinikäisiin kokemuksiin. urataitotyöpajat, jotka on sisällytetty MBA-kokemukseen, jotta varmistetaan onnistunut seuraava askel urallasi.

220482_1366_front.jpg

Tilastot

  Pääsymaksut

  Valmista hakemus

  Sovelluskomponentit sisältävät:

  • Lähetä online -hakemuksesi
  • Yliopiston opintosuoritukset
  • Essee
  • Jatkaa
  • Tallennettu videohaastattelu (edellyttää suoraa MBA-haastattelua)
  • IELTS- tai TOEFL-koe (vain kansainväliset hakijat)
  • Lisämateriaalit (suosituskirjeet, valinnaiset esseet ja GRE/GMAT-testin tulokset - ei vaadita)

  Lisätietoja kiinnostavan ohjelman erityisistä kriteereistä on osoitteessa:

  Hae erikoistuneeseen maisteriohjelmaan - Georgia State Robinson College (gsu.edu)

  MBA-hakuprosessi - Georgia State's Robinson College (gsu.edu)

  Georgian osavaltioon hakijat luokitellaan "kansainvälisiksi", jos he täyttävät jonkin seuraavista kriteereistä:

  • Opiskelijat, jotka ovat Yhdysvalloissa ei-maahanmuuttoviisumilla (B-1, H-1, J-1 jne.)
  • Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat opiskelijat tarvitsevat F-1-viisumin opiskellakseen Yhdysvalloissa
  • Opiskelijat, jotka hakevat parhaillaan pysyvän oleskelulupaa, mutta eivät ole vielä saaneet pysyvän oleskeluluvan korttia
  • Opiskelijat, jotka ovat saaneet koulutuksen Yhdysvaltojen ulkopuolella

  Sen lisäksi, että täytät kaikki kiinnostavan jatko-oppilasohjelman pääsyvaatimukset, sinun on kansainvälisenä opiskelijana toimitettava myös seuraavat materiaalit sopivaan määräaikaan mennessä:

  Englannin kielen taito

  Sen lisäksi, että he täyttävät kaikki muut soveltuvat pääsyvaatimukset, muiden kuin äidinkielenään englannin puhujien on osoitettava riittävä englannin kielen taito. Todiste englannin kielen taidosta voidaan osoittaa jollakin seuraavista tavoista:

  • Todiste ylioppilastutkinnon tai jatkotutkinnon suorittamisesta (akkreditoidusta oppilaitoksesta) tai Yhdysvaltojen ulkopuolella, jossa englanti on maan virallinen kieli – katso luettelo Georgia State University hyväksymistä maista, jotka täyttävät tämän vaatimuksen.
  • TOEFL-pisteet (paperilla tai Internetissä)
  • IELTS-tulokset
  • Georgian yliopistojärjestelmän hyväksymän ESL-ohjelman loppuun saattaminen

  Englannin kielitaitovaatimusta ei sovelleta hakijoihin, joiden syntymämaa on englanninkielinen (kuten on mainittu GSU:n englannin kielitaidon poikkeusluettelossa ).

  Viisumivaatimukset

  Kun olet vastaanottanut I-20 tai DS-2019 Georgian osavaltiosta, on aika hakea viisumia. F-1- tai J-1-viisumillasi pääset Yhdysvaltoihin aloittaaksesi opinnot. Käytät Georgian osavaltion I-20- tai DS-2019-laitettasi näkymän hakemiseen tai uusimiseen seuraavasti:

  1. Maksa SEVIS I-901 -maksusi. Tarvitset tämän maksun suorittamiseen SEVIS-tunnuksesi, joka sijaitsee I-20- tai DS-2019-laitteessa.
  2. Täytä online nonimmigrant-viisumihakemus, lomake DS-160, ja tulosta hakemuslomakkeen vahvistussivu haastatteluusi mukaan.
  3. Varaa viisumiaika lähimpään Yhdysvaltain konsulaattiin tai suurlähetystöön käyttämällä I-20- tai DS-2019- ja I-901-maksukuittia.
  4. Viisumi myönnetään vasta 120 päivää ennen aloituspäivää I-20- tai DS-2019-lomakkeellasi. Voit osallistua viisumiaikaan ennen viisumin myöntämispäivää, mutta muista, että joudut odottamaan viisumin myöntämistä.
  5. Hanki viisumi ja tee matkasuunnitelmasi ennen kuin luokat alkavat Georgian osavaltiossa. Älä osta lentolippua ennen kuin saat viisumin.

  Apurahat ja rahoitus

  Ymmärrämme, että tutkijakoulu vaatii merkittäviä investointeja. Tarjoamme tutkinnon suorittaneiden assistenttien (GA) mahdollisuuksia tukea erinomaisia opiskelijoita akateemisten tavoitteidensa saavuttamisessa.

  Hakijat, jotka jättävät täytetyt hakemukset, otetaan automaattisesti huomioon Graduate Assistantship (GA) -palkintojen saamisessa.

  • GA-palkinnot vaihtelevat ohjelman mukaan, mutta kriteerejä ovat erinomaiset akateemiset ja urasuoritukset, monipuoliset ja merkitykselliset henkilökohtaiset kokemukset, vahvat ihmissuhdetaidot ja johtamispotentiaali.
  • GA-paikat ovat erittäin valikoivia.
  • Jos sinut valitaan GA-palkinnon saajaksi, sinulle ilmoitetaan pääsystä.

  Mitä Graduate Assistantship sisältää?

  Valmistuneiden assistenttien työt jakautuvat kahteen pääluokkaan:

  • Akateeminen - Akateemiset jatko-avustajat työskentelevät tiiviissä tiedekunnan kanssa tutkimusprojekteissa ja aloitteissa.
  • Hallinnollinen - Hallinnolliset jatko-avustajat tarjoavat tukea korkeakoulun liiketalousosastoille.

  Valmistuneiden assistenttien työsitoumukset vaihtelevat 12-16 tuntia viikossa GA-palkinnosta riippuen.

  Etkö saanut GA-todistusta sisäänpääsyn yhteydessä? Vielä ehdit hakea yhden!

  Saatat silti olla oikeutettu ja voit hakea mahdollisuuksia Robinsonissa ja Georgian osavaltion kampuksella. Kun olet lähettänyt ilmoittautumismaksusi, voit käyttää Handshake-sivustoamme nähdäksesi muita Graduate Assistant -mahdollisuuksia Georgian osavaltiossa.

  Apurahamahdollisuudet

  Graduate Assistantships -ohjelman ulkopuolella on rajoitettuja stipendimahdollisuuksia tiettyjen kriteerien perusteella.

  Georgian osavaltion jatko-opiskelijoille tarkoitettuja apurahamahdollisuuksia voi tarkastella ja hakea täältä: Kaikki mahdollisuudet - Georgia State University -stipendit (academicworks.com)

  Rankingit

  Georgia State University J. Mack Robinson College of Business Rankings

  Meidän on aika purkaa konfettikanuunat ja alkaa harjoitella voittotanssiamme, sillä Georgia State University palaa asiaan! Lue alta, mitä juhlimme , ja osallistu hauskuuteen.

  Georgia State University nappasi neljäntenä vuonna peräkkäin arvonimen "No. 1 Public University for Undergraduate Teaching”, ja jos se ei ollut tarpeeksi vaikuttava, olemme myös ”Ei. 2 for Innovation” jo kolmatta vuotta peräkkäin. Se on yksinkertaista, johdonmukaisuus on avainasemassa!

  Nyt tiedämme mitä ajattelet. "Toinen yliopiston sijoitus, iso juttu." Mutta tässä on kicker, ystävät: Georgian osavaltio ei ole vain lyhytikäisellä huippuosaamisen aallolla. Ei, olemme olleet Innovationin neljän parhaan joukossa seitsemän kokonaista vuotta! Ja viiden vuoden ajan olemme olleet kaupungin toiseksi parhaita innovoijia.

  Ei siinä kaikki! Georgian osavaltion J. Mack Robinson College of Business tekee myös aaltoja. Valmistunut yritysohjelmamme ovat erittäin tunnustettuja ja hyvin arvostettuja, mukaan lukien:

  • Tärkeimmät sijoitukset Yhdysvaltain julkisten yliopistojen joukossa:

  ‒ 20 parasta osa-aikaista MBA-ohjelmaa US News & WR (huhtikuu 2023)

  ‒ #7 MS Information Systems US News & WR (huhtikuu 2023)

  ‒ #7 MS Marketing TFE Times (helmikuu 2023)

  ‒ #6 MS Real Estate US News & WR (huhtikuu 2023)

  ‒ #6 Executive MBA CEO Magazine (huhtikuu 2023)

  ‒ #5 MS Analytics TFE Times (helmikuu 2023)

  ‒ #5 MS Financial Engineering (QRAM) TFE Times (helmikuu 2023)

  ‒ #2 MS Finance TFE Times (helmikuu 2023)

  Lopuksi Georgia State University ei ole vain yhden osuman ihme; olemme innovaation, opetuksen ja yrityskoulutuksen voimanpesä. Meillä tämä on tieteessä ja teemme jatkuvasti loistoa joka vuosi.

  Sijainnit

  • Buckhead

   Tower 200, 3348 Peachtree Rd NE, Atlanta, 30625, Buckhead

  Kysymyksiä