PhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Georgian Technical University Vesivarasto, vesivarojen hallinta ja järkevä käyttö sekä vesivarojen suojelu
Georgian Technical University

Vesivarasto, vesivarojen hallinta ja järkevä käyttö sekä vesivarojen suojelu

Tbilisi, Georgia

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Hakemuksen jättämisen määräaika

Pyydä aikaisinta alkamispäivää

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Lue lisää

Johdanto

Ohjelman tavoitteet

  • Vesi-, vesihuolto- ja järkevä käyttö sekä vesivarojen hallinnan ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille markkinoille vaaditut tiedot ja taidot, jotta he voivat itsenäisesti ja vapaasti aloittaa vesihuolto- ja viemäröintijärjestelmien rakentamisen kehittämisen ja hallinnoida rakentamisprosessia Kestävällä ja turvallisella tavalla.
  • Opeta tarjota järkevä käyttö ja vesivarojen suojeluun nykytilanteessa.
  • Opeta ratkaista monimutkaisia ​​suunnittelu ja ympäristöongelmia rakentamisessa vesihuollon järjestelmiä.
  • Opeta työskennellä itsenäisesti projektin liittyvä normatiivinen asiakirjat ja siirtää rakentamisen esine hyväksikäyttö suuntautunut laatuun.

Ohjelman kuvaus

Ohjelma on kehitetty ECTS-järjestelmän mukaan, 1 luotto on 27 tuntia, mikä on tarkoitettu yhteyshenkilölle sekä itsenäiselle työajalle. Opetussuunnitelman edustamien luottojen jakautuminen. Opetussuunnitelman edustamien luottojen jakautuminen. Ohjelman jatkaminen on 2 vuotta (4 lukukautta) ja kattaa 120 opintopistettä (Core) - 75 opintopistettä ja tutkimuskomponenttia - 45 opintopistettä.

Ensimmäisen vuoden oppimisprosessi (kaksi lukukautta 21-21 viikkoa) on ajoitettu seuraavasti: kaksi viikkoa, erityisesti VII ja XIV viikossa, suorittivat puolivälitarkastukset eli oppimisen kesto ja puolivälin tarkastukset ovat 17 viikkoa. XVIII- ja XXI-viikon aikana suoritetut tentit (pää- ja täydentävät kokeet). Tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla oppii 5 opintopistettä 1, 7 opintopistettä 1 ja 9 opintopistettä 2 oppia. Toisella lukukaudella Master oppii 5 opintopistettä 2 oppia, 7 opintopistettä 1, 8 opintopistettä 1 ja tutkijakoulu / prosessi, joka arvioi 5 opintopistettä.

Toisen vuoden oppimisprosessi kolmannella lukukaudella Master oppii 5 opintopistettä 1, 7 opintopistettä 1, 8 opintopistettä 1 ja tutkimus / kokeellinen osa, joka arvioi 10 opintopistettä. Neljännellä lukukaudella päällikkö suorittaa diplomityön. Diplomityön valmistuminen ja esittely sisältää 30 opintopistettä.

ohjelma Edellytykset

Opiskelijan oikeudet maisteriohjelmaan ovat oikeutettuja henkilöihin, joilla on vähintään kandidaatin tai vastaavan korkeakoulututkinto ja joilla on englanninkielinen taso B2.2, joka on hyväksyttävä asianmukaisella laitoksella, jolla on erityinen akkreditointi, tai testejä Yliopiston keskuksessa. Henkilö on ilmoittautunut mukaan tulokset Graduate Record Examination (perustuen Graduate Record tutkimukset ja testit erikoisuus toimitettu Englanti kielellä). Näytteiden testit julkaistaan ​​GTU: n opetusministeriön verkkosivuilla vähintään kuukautta ennen tutkimusten aloittamista http://gtu.ge/study/index.php. Opetus- ja tiedeministeriö voi päättää maisteriohjelmaan pääsemättä suorittamatta tutkintoa.

Osaamistavoitteet / osaaminen

Tietoa ja ymmärrystä

  • Sisältää syvällisen ja systemaattisen tiedon rakentamisen ja suunnittelun alalla.
  • On osaamista tunnistaa ja arvioida asianmukaisesti riskitekijöitä vesi- ja vesihuoltojärjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa.
  • Jolla on järkevä käyttövesi ja vesivarojen suojelu;
  • Onko taito ymmärtää, miten ratkaista vesi- ja vesihuoltojärjestelmien rakentamiseen ja projektisuunnitteluun liittyvät ongelmat.
  • Osaa ymmärtää välttämättömyyttä tehdä teknisesti laajennetut organisaatiomuutokset, joita tarvitaan nykyisten ongelmien ratkaisemiseksi.
  • Hänellä on taitoja ja asiantuntemusta tehdä kunnostustöitä asianmukaisesti ja hallinnoida vesihuolto- ja vesihuoltojärjestelmien rakennustöitä.
  • Jolla on taitoja ja tietoja itsenäisesti analysoida käyttövesien ja vesihuoltojärjestelmien olosuhteita ja tarvittaessa kehittää ja toteuttaa niiden vahvistamis- ja jälleenrakennustöitä.
  • Hänellä on perustavanlaatuinen ja järjestelmällinen tietämys rakentamisen normeista ja säännöistä sekä monimutkaisista kysymyksistä, jotka liittyvät teknisiin prosesseihin rakentamisen aikana.

Tiedon soveltaminen

  • Onko kyky löytää alkuperäisiä tapoja ratkaista monimutkainen ongelma rakentamisprosessissa.
  • Se kykenee itsenäisesti suunnittelemaan kokeita ja analyysitietoja uusimmilla menetelmillä ja lähestymistavoilla.
  • Onko kyky toimia vaatimusten mukaisesti rakentaa itsenäisesti vesihuolto- ja viemäröintijärjestelmiä.
  • Onko kyky järkiperäiseen käyttöön ja vesivarojen suojeluun;
  • Onko kyky suunnitella vesihuolto- ja viemäröintijärjestelmiä ja tarjota teknologisia prosesseja kestävällä ja luotettavalla tavalla.
  • Voi tarjota vesihuolto- ja viemäröintijärjestelmiä rakentamalla nykyaikaisia ​​rakennusmenetelmiä ja -tekniikoita.

Making tuomiot

  • Osaa etsiä monimutkaisia ​​ja puutteellisia tietoja tutkimuskirjallisuudesta ja Internetistä; Tehdä päätelmiä kriittisen analyysin perusteella.
  • Kykenee oikein ymmärtämään ja arvioimaan riskitekijöitä sekä tekemään päätöksiä, jotka perustuvat kriittiseen analyysiin vesi- ja vesihuoltojärjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa ja toiminnassa.

Kommunikointitaidot

  • Opiskelija pystyy kommunikoimaan johtopäätökset, argumentaatiot ja tutkimusmenetelmät korkeakoulujen ja ammattiyhteisöjen kanssa.
  • Pystyy antamaan itsenäisesti tietoa nykyisistä ongelmista, ideoista ja ratkaisuista kirjallisesti (yksityiskohtainen raportti) ja suullisesti akateemisille ja ammatillisille yhteisöille tarvittaessa ICT-työkalujen avulla.
  • Mahdollisuus osallistua keskusteluihin alan asiantuntijoiden kanssa. Hän kykenee kommunikoimaan selkeästi ja yksityiskohtaisesti hänen päätelmissään ja soveltavilla tutkimusmenetelmillä.

Oppimistaidot

  • Onko kyky suunnitella strategisesti hänen opiskeluaan ja tehdä kattavia arviointeja.
  • Opiskelija pystyy opiskelemaan itsenäisesti ja jatkamaan opintojaan jatkokoulutuksen avulla.
  • Hän kykenee arvioimaan kriittisesti hänen osaamistaan ​​ja kehittämään ammattitaitoa.

Arvot

  • Hän kykenee arvioimaan hänen ja muiden asenteita arvoihin ja osallistumaan uusien arvojen käyttöönottoon.
  • Tutkinnon suorittaneella on kyky toimia eettisten perusoikeuksien mukaisesti.
  • Mahdollisuus kunnioittaa ekologisia järjestelmiä ja vastata ympäristönsuojelusta.
  • Pystyy seuraamaan ammatillisia arvoja (rehellisyys, kansalaistotieto ja aktivismi, tarkkuus, täsmällisyys, objektiivisuus jne.).
  • Osallistuu uusien arvojen käyttöönottoon, joilla pyritään turvaamaan yleinen turvallisuus, terveys ja hyvinvointi.

Oppimistulosten muodot ja menetelmät

Luento
Seminaari (työskentelee ryhmässä)
Käytännön luokat
Laboratorioluokat
tutkimus Component
kuulemiset
harjoitella
Itsenäinen työ
Opinnäytetyö Opetusmenetelmät opiskeluprosessin aikana käytetään seuraavia menetelmiä kurssin kurssien erityispiirteiden tutkimiseen;

  1. Yhteistyö ; Tämän menetelmän käyttäminen merkitsee opiskelijoiden jakamista erillisiin ryhmiin ja antaa jokaiselle ryhmälle oman tehtävänsä. Ryhmän jäsenet työskentelevät asioissaan erikseen ja samalla jakavat mielipiteensä ryhmänsä kanssa. Esitetyn ongelman mukaan toiminnot voidaan siirtää ryhmän jäsenten kesken tässä prosessissa. Tämä strategia takaa opiskelijoiden mahdollisen osallistumisen oppimisprosessiin.
  2. Esittelymenetelmä tarkoittaa tietojen esittämistä visuaalisten apuvälineiden avulla. Se on varsin tehokas tavoitellun tuloksen saavuttamiseen. On usein suositeltavaa esitellä materiaalia samanaikaisesti audio- ja visuaalisin keinoin. Aineistoa voi esittää sekä opettaja että opiskelija. Tämä menetelmä auttaa meitä tekemään eri vaiheita opettamateriaalin tuntemisesta selvemmin ja määrittele, mitä vaiheita oppilaiden pitäisi ottaa itsenäisesti; Samalla tämä strategia näyttää visuaalisesti ongelman / ongelman olemuksen. Esittely voi olla hyvin yksinkertainen.
  3. Suullinen tai suullinen menetelmä sisältää luennon, kerronnan, keskustelun jne. Prosessin aikana opettaja välittää, selittää materiaalia suullisesti, ja oppilaat ymmärtävät ja opettavat ymmärtämällä ja muistamalla.
  4. Kirjallisella menetelmällä tarkoitetaan seuraavia toimintamuotoja: kopiointi, muistiinpanot, kirjoittaminen, esseiden kirjoittaminen jne.
  5. Laboratoriomenetelmällä tarkoitetaan seuraavia toimintamuotoja: kokeiden suorittaminen, videomateriaalien näyttäminen jne.
  6. Käytännön menetelmät yhdistävät kaikki opetusmuodot, jotka stimuloivat opiskelijoiden käytännön taitojen kehittämistä. Tällöin opiskelija suorittaa itsenäisesti erilaisia ​​aktiviteetteja hankittujen tietojen perusteella esim. Kenttätutkimus, opetuskäytäntö, kenttätyö jne.
  7. Selittävä menetelmä perustuu keskusteluun tiettyyn kysymykseen. Materiaalin selittämisessä opettaja tuo konkreettisia esimerkkejä, joiden yksityiskohtainen analyysi tehdään tietyn aihepiirin puitteissa.
  8. Valmistuskäytäntö
  9. Projektin suunnittelu ja esittely. Projektin suunnittelussa opiskelija soveltaa hankkimaansa tietoa ja taitoja ongelman ratkaisemiseksi. Opetussuunnitelma lisää opiskelijoiden motivaatiota ja vastuuta. Projektin työskentely edellyttää suunnittelun, tutkimuksen, käytännön toiminnan vaiheita ja tulosten esittämistä valitun aiheen mukaan. Hankkeen katsotaan olevan valmis, jos sen tulokset esitetään selkeästi, vakuuttavasti ja oikein. Se voidaan suorittaa erikseen, pareittain tai ryhmissä; Myös yhden tai useamman aihepiirin puitteissa (oppiaineiden integrointi); Projektin päätyttyä hanke esitetään suurelle yleisölle.

Alalla Työllisyys

Ohjelman tutkinnon suorittaneet osaavat menestyksekkäästi työskennellä tällaisissa vesihuolto- ja jätevesijärjestelmäyrityksissä, kuten "Georgian vesi- ja voimayhtiö" ja "Georgian United Water Supply Company", "teolliset ja kaupalliset yritykset, kansalaisjärjestöt, valtion virastot, konsultointi Yritykset ja virastot, kansainväliset järjestöt, energiayhtiöt vastaavissa ministeriöissä ja niiden liitännäisvirastoissa; Kunnan kunta- ja arkkitehtipalvelu; Rakennusliikkeet, kuntayhtymät, vesihuoltoyhtiöt, alueelliset, kunnalliset ja kansalliset viemäröintiorganisaatiot ja muut organisaatiot.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • SINReM - Kansainvälinen kestävän ja innovatiivisen luonnonvarojen hallinnan maisteri
    • Freiberg, Saksa
    • Ghent, Belgia
    • + 5 lisää
  • Kansainvälinen maisteriohjelma kestävästä ja innovatiivisesta luonnonvarojen hallinnasta
    • Ghent, Belgia
  • Maisterin tutkinto suojeltavilta alueilta, luonnonvaroista ja biologisesta monimuotoisuudesta
    • Murcia, Espanja