Keystone logo
Geumgang University

Geumgang University

Geumgang University

Johdanto

Korean buddhalaisuuden Tian Tai- Geumgang University loi ideaalisen toteutuksen, joka on täynnä viisautta ja myötätuntoa kaikille syrjimättä kehittämällä kykyjä todellisella ihmisyydellä, ammatillisella osaamisella ja luovalla kyvyllä täydentää itseään myötävaikuttaa maan ja maailman kehitykseen. Se on ideologisesti perustettu yliopisto.

Akateemisen ympäristön luomiseksi jäljittelemällä esi-isiemme viisautta olemme perustaneet korkean teknologian digitaalisen kampuksen Gyeryongsanin, kansakunnan hengellisen vuoren, alaisuuteen ja yritämme kutsua erinomaisia tiedekunnan jäseniä laajemmin. Täysi lukukausimaksu maksetaan stipendina uusille opiskelijoille, ja kaikille opiskelijoille tarjotaan modernit mukavuudet tarjoava makuusali.

Vaikka yliopistomme on pieni yliopisto, rekrytoimme eliittiopiskelijoita, tarjoamme korkealaatuista koulutusta ja kehitämme ja tuotamme kilpailukykyisiä tutkinnon suorittaneita osallistumalla aktiivisesti kansalliseen kehitykseen ja edelleen edistämällä maailmanrauhan rakentamista.

Sijainnit

  • Nonsan-si

    Nonsan-si, Etelä-Korea

    Kysymyksiä