Keystone logo
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering Maisteri ravitsemus- ja elintarvikejärjestelmistä
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering

Maisteri ravitsemus- ja elintarvikejärjestelmistä

Ghent, Belgia

2 Years

Englanti

Täysaikainen

28 Feb 2025

Sep 2025

EUR 1 092 *

Kampuksella

* Eurooppalaiset opiskelijat (ETA-alue) ja opiskelijat OESO/DAC:n tunnustamista kehitysmaista (2 alinta luokkaa): 1 092 € | Muut opiskelijat: 6 540 €

Johdanto

Suuri väestö näkee nälkää ja aliravitsemusta, mutta ylipaino ja ruokavalioon liittyvät krooniset sairaudet ovat saaneet pandeemiset mittasuhteet. Lisäksi ihmisten ruokavaliolla on merkittävä vaikutus luonnonvaroihin ja ilmastoon. Enemmän kuin koskaan tarvitaan elintarvikejärjestelmän muutoksia ihmisten ruokavalion parantamiseksi, planeetan terveyden edistämiseksi ja kestävän kehityksen saavuttamiseksi.

MSc Nutrition and Food Systems -ohjelma keskittyy ihmisten ravitsemukseen ja ruokavalioon elintarvikejärjestelmän näkökulmasta. Tämän tutkinnon suorittamisen jälkeen saat:

  • Sinulla on vahva akateeminen tausta ihmisen ravitsemuksesta. Ohjelma sisältää kaikki tarvittavat kurssit, jotta voit työskennellä ravitsemusterapeuttina,
  • Ymmärtää, kuinka elintarvikejärjestelmät ohjaavat ihmisten ruokavalioita ja ravitsemusta elintarvikkeiden tuotannosta, sadonkorjuun jälkeisestä käsittelystä, muuntamisesta, varastoinnista ja markkinoinnista aina kuluttajien käyttäytymiseen,
  • Pystyy tunnistamaan ravitsemusongelmat ja niiden taustalla olevat syyt sekä kehittämään, hallitsemaan ja arvioimaan asiaankuuluvia toimenpiteitä,
  • Pystyy arvioimaan kriittisesti ravitsemustutkimuksen tuloksia ja osaamaan laatia näyttöön perustuvia suosituksia ja
  • Pystyy tekemään yhteistyötä, kommunikoimaan ja soveltamaan luovasti näitä kompetensseja kestävien elintarvikejärjestelmien muutoksen aloilla

Vuorovaikutuksessa monipuolisen ja kansainvälisen opiskelija- ja luennoitsijaryhmän kanssa hankit kansainvälistä ja kulttuurienvälistä osaamista. Aloitat ammatillisen urasi kansainvälisessä verkostossa.

MSc Nutrition and Food Systems -ohjelman juuret ovat MSc Nutrition and Rural Development, joka on toiminut kansainvälisenä maisteriohjelmana UGentissä vuodesta 1987. Vastauksena kasvavaan maailmanlaajuiseen elintarvikejärjestelmien kestävyyttä koskeviin huolenaiheisiin ohjelman painopiste muutettiin elintarvikejärjestelmiin. .

Uramahdollisuudet

Pääsymaksut

Opiskelijoiden suosittelut

Opetussuunnitelma

Rankingit

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä