Keystone logo
The Global Campus of Human Rights

The Global Campus of Human Rights

The Global Campus of Human Rights

Johdanto

The Global Campus of Human Rights on EU:n tukema monitieteinen osaamiskeskus, jonka tavoitteena on jatkaa ihmisoikeuksien ja demokratisoitumisen edistämistä koulutuksen, erikoiskoulutuksen ja maailmanlaajuisen tutkimusyhteistyön kautta alueellisten kumppaneiden verkoston kautta. Sen pääkonttori sijaitsee Venetsiassa Italiassa ja alueellisen kumppanin pääkonttori Argentiinassa, Armeniassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Libanonissa, Etelä-Afrikassa ja Thaimaassa.

Tämä laaja verkosto, jonka kokoonpanoon kuuluu 100 arvostettua yliopistoa, on maailman suurin ihmisoikeus- ja demokratiakysymyksiin erikoistunut yliopistoverkosto. Sen yhteistyökumppanit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja johtavasta roolistaan koulutuksessa, tutkimuksessa sekä ihmisoikeuksien ja demokratisoinnin edistämisessä.

Tehtävä

Kampuksen GLOBAL tehtävänä on kehittyä strategiseksi keskukseksi keskeisten henkilöresurssien ja ihmisoikeusasiantuntemuksen edistämiseksi, yhteenliittämiseksi ja koordinoimiseksi kaikilla maailman alueilla työskennellen sidosryhmien kanssa hallitusten, hallituksen ja kansalaisyhteiskunnan tasoilla.

Yhteistyökumppanit

Akateemisten oppilaitosten lisäksi GLOBAL Campuksen tärkeimpiä kumppaneita ovat Euroopan unioni, paikalliset, alueelliset ja kansalliset viranomaiset, jotka tekevät yhteistyötä GLOBAL Campus -yliopistojen kanssa kyseisissä maissa sekä aktiiviset kansainväliset ja kansalaisjärjestöt. ihmisoikeuksien ja demokratisoinnin aloilla.

Sijainnit

  • Venice

    Global Campus of Human Rights Headquarters Monastery of San Nicolò Riviera San Nicolò 26, I-30126 , Venice

Kysymyksiä