Keystone logo
© EUR H2O'Lyon
Graduate School H2O'Lyon University Claude Bernard Lyon 1 (UCBL1)

Graduate School H2O'Lyon University Claude Bernard Lyon 1 (UCBL1)

Graduate School H2O'Lyon University Claude Bernard Lyon 1 (UCBL1)

Johdanto

EUR H2O'Lyon on kansainvälisesti tunnustettu tutkijakoulu, joka tarjoaa laajaa koulutustarjontaa vesitieteiden maisteri- ja tohtoritasoilla Lyonin ja Saint-Etiennen kampuksen yliopistojen ja insinöörikoulujen tarjoamassa rikkaassa ja monitieteisessä kontekstissa.

H2O'Lyon pyrkii rakentamaan tutkijakoulun:

 • Tieteidenvälisyys: se integroi humanistiset ja yhteiskuntatieteet, fysiikan ja tekniikan tieteet sekä biotieteet tutkimus- ja koulutusohjelmiinsa sekä tutkimuksen ja koulutuksen välisiä rajapintoja, jotta voidaan vastata kaikkiin vesialan nykyisiin ja tuleviin haasteisiin.
 • Kansainvälinen: sen tavoitteena on vahvistaa vaikuttavuutta ja kansainvälistä houkuttelevuutta kansainvälisten verkostojen ja laboratorioiden kautta, joihin H2O'Lyonin jäsenet kuuluvat, vastaanottamalla ulkomaisia luennoitsijoita ja rahoittamalla kansainvälisen mittakaavan tutkimus- ja koulutusohjelmia.
 • Ei-akateemisten kumppaneiden kanssa: se kannustaa yhteistyöhön sosioekonomisten toimijoiden kanssa edistämällä koulutus- ja tutkimustavoitteiden ja -toimien yhteisrakentamista.

H2O'Lyonin tavoitteena on tulla kansainväliseksi referenssiksi vesitieteiden ja vesijärjestelmien alalla. Sen tavoitteena on antaa uusille opiskelijoiden sukupolville mahdollisuus hyötyä korkeatasoisesta tieteidenvälisestä tiedosta ja osaamisesta edistääkseen heidän ammatillista integraatiotaan ja auttaakseen heitä kehittämään entistä innovatiivisempia visioita.

Sijainnit

 • Villeurbanne

  H2O'Lyon - Bâtiment CEI 1, 66 boulevard Niels Bohr, 69100, Villeurbanne

 • Lyon

  Lyon, Ranska

  Kysymyksiä