Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Gratz College

Gratz College

Gratz College

Johdanto

Online ja henkilökohtaisesti

Keskittyminen innovaatioon ja joustavuuteen Gratz College tarjoaa tutkinto- ja todistusohjelmia verkossa. Ansaitse tutkinto kursseilla, jotka stimuloivat ajattelua, edistävät urasi ja tukevat arvoja. Kesäinstituutti kutsuu sinut kokeilemaan nopeampia kursseja kampuksella ja luokkahuoneessa.

Gratz College tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, joka on räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksesi mukaan. Nauti räätälöidystä opetussuunnitelmasta, joustavista oppimisvaihtoehdoista ja tukevasta, sitoutuneesta oppijoiden yhteisöstä.

Gratz College on valmistellut opiskelijoita tulemaan johtajiksi ammateissaan ja yhteisöissään yli vuosisadan ajan. Gratz käyttää tunnettuja tiedekunnia ympäri maailmaa ottamaan opiskelijat tiukkaan, ajatuksia herättävään tutkimukseen.

GRATZ - Adina1 SNIM: stä Vimeosta.

Historia ja Missio

Gratz College on nimeltään juutalainen perhe, jonka rikas historia yhdistyy Philadelphian ja tosiasiallisesti koko Yhdysvaltojen historiaan. Gratz-nimikkeen merkitys ulottuu yli kollegion seinät, takaisin Amerikan vallankumouksen aikaan. Gratzin perhehistoria on isänmaallisuus, taloudellinen menestys, hyväntekeväisyys ja juutalaisen koulutuksen tukeminen.

Rebecca Gratz (1781 - 1869) oli ehkä perheen merkittävin ja inspiroiva jäsen. Vuonna 1838 Rebecca loi Philadelphian heprean pyhäkouluyhdistyksen, joka tuli kaikkien juutalaisten seurakoulutuksen pohjois-Amerikassa. Hän oli myös syvästi huolissaan hänen päivänsa sosiaalisista kysymyksistä. Rebecca oli tärkeässä asemassa naisten heprealaisen hyväntahtoisen yhteiskunnan luomisessa, juutalaisessa kodissa, polttoaineyhdistyksessä, ompeluyhdistyksessä ja muissa. Niin monia saavutuksia hänen nimensä ei ole vaikea ymmärtää, miksi Rebecca Gratz on huhuttu on ollut malli Rebecca, sankaritar Sir Walter Scottin Ivanhoe.

Epäilemättä Rebeccan innoittamana hänen veljensä Hyman liittyi Philadelphian heprealaiseen koulutusyhdistykseen rahoittaakseen opettajien juutalaisen koulutuksen. Muodollisesti perustettu vuonna 1895 Pohjois-Amerikan juutalaistutkimuksen ensimmäinen itsenäinen korkeakoulu, Gratz College jatkaa tänään Gratz-perheen tehtävää sitoutumalla korkealaatuiseen koulutukseen ja juutalaiseen yhteisöön.

Mission Statement

Gratz College tarjoaa moniarvoista koulutusta ja harjoittaa aktiivista opiskelua opiskelijoille ammatilliseen kasvuun ja henkilökohtaiseen rikastumiseen. Gratz tarjoaa jatko- ja perustutkinto- ja todistusohjelmia sekä oppimismahdollisuuksia aikuisille ja teini-ikäisille. Kollegion tavoitteena on myös tuottavan kumppanuuden avulla ylläpitää ja laajentaa institutionaalisia ja akateemisia suhteitaan Philadelphiaan, Pohjois-Amerikkaan ja maailmanlaajuisesti.

Monet Gratzin ohjelmista heijastavat Collegen historiallista keskittymistä juutalaisiin opintoihin ja koulutukseen. Korkealla sitoutumisella erilaisten vaalipiirien älylliseen ja ammatilliseen kasvuun kollegion avulla opiskelijat pääsevät kaikkialle johtamaan ammattialaansa ja yhteisöjään.

Visio

Gratz College tunnetaan kansainvälisesti johtajana kehittää tehokkaita kouluttajia, ammattilaisia, johtajia ja tutkijoita sekä juutalaisyhteisön sisällä että sen ulkopuolella. innoittavat elinikäisiä oppijoita; ja auttaa rakentamaan tietoisia ja vahvoja yhteisöjä kouluttamalla juutalaisia ​​arvoja.

Perusarvot

1. Juutalaisyhteisön koulutus- ja muiden ammatillisten resurssien ylläpitäminen ja kehittäminen

2. Edistetään elinikäistä oppimista ja rakkautta tietoon

3. Inspiroiva tutkimus ja akateeminen huippuosaaminen

4. Kriittinen ajattelu

5. Eheyden ja etiikan tukeminen instituutin, sen henkilökunnan ja koulutuksen prosessin perustaksi

6. Ammatillisen kehityksen ja apurahojen edistäminen

7. Monimuotoisuuden ja yksilön kunnioittamisen edistäminen

8. Oppijoiden rakentaminen yhteistyössä

9. Juutalaisten näkökulman edistäminen ideoiden markkinoilla.

Sijainnit

  • Philadelphia

    7605 Old York Rd. Melrose Park, 19027, Philadelphia

    Kysymyksiä