Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Johdanto

Keitä olemme

GW: n Columbian taiteen ja tieteen korkeakoulussa tutkimus menestyy, kriittinen ajattelu on endeemistä, yhteistyö on jatkuvaa ja reaalimaailman koulutus kulkee käsi kädessä oppimisen kanssa. Koska yliopisto on kadehdittavan sijaintinsa kansakunnan pääkaupungin sydämessä, aktiivinen sitoutuminen alkaa luokkahuoneessa ja jatkuu hallituksen hallissa, museoiden gallerioissa, NIH: n, NASA: n ja DOE: n laboratorioissa, kansainvälisten diplomaattien suurlähetystöissä ja Smithsonianin ja muiden kunnioitettavien instituutioiden takahuoneet.

Yliopisto on yliopiston älyllinen ja luova selkäranka, paikka, jossa taiteet, humanistiset, yhteiskuntatieteet ja luonnontieteet ovat yhdessä muodostaen ideoiden ja mahdollisuuksien yhteyden. Johtajana maan vapaiden taiteiden instituutioissa innovatiivisen opetussuunnitelman ansiosta, joka korostaa näkökulmia, analyysejä ja viestintää. Perustutkinto-opiskelijoilla on tarvittavat valmiudet olla tehokkaita ja vastuuntuntoisia 2000-luvun kansalaisia. Ammatillisella ja tohtoritasolla jatko-opiskelijat tekevät yhteistyötä tiedekunnan kanssa, joka sisältää Fulbrightin vastaanottajia, palkittuja koreografeja, julkaistuja tutkijoita ja kriitikoiden ylistämiä kirjoittajia edistämään tutkimuksen kirjoa aiheista aina kasvihuonekaasupäästöjen valvonnasta autismin syventämiseen. syyt, esiintyvyys ja hoito.

Tervetuloa Columbian College jatko-opintoihin

GW: n Columbian taide- ja tiedekorkeakoulun jatko-ohjelmat ovat magneetti huippututkijoille ja katalysaattori oppimiseen ja löytämiseen monilla taiteen, humanististen tieteiden sekä sosiaalisen ja kova tieteen aloilla. Tutkintomme ja todistuksemme integroivat korkeimman asteen koulutuksen maailmankuuluista ohjelmistamme aiheista, kuten historia, valtiotiede ja julkinen politiikka, uraauurtavaan työhömme taideterapiassa, oikeuslääketieteessä sekä LGBT-terveyspolitiikassa ja -käytännöissä. GW: n 82 taide- ja tiedeohjelman korkeakoulututkinto on erilainen kuin mikään muu tutkijakoulukokemus.

Olemme paitsi Washington DC: n vaikutusvaltaisimmista instituutioista, mutta tiedekuntamme ja alumni-verkostomme sisältävät poikkeuksellisen monenlaisia kansainvälisesti tunnustettuja johtajia. Columbian Collegessa sinulle annetaan työkalut menestyä sekä älyllisesti että ammatillisesti.

Tilastot

Kilpailukykyinen. Kytketty. Kattava.

 • 2800 jatko -opiskelijaa
 • 49 maisterin tutkintoa
 • 24 tohtorin tutkintoa
 • 15 tutkintotodistusta
 • 534 Kokopäiväinen tiedekunta
 • 80 000+ Columbian College -alumnia (asuu kaikissa 50 osavaltiossa ja 120+ maassa)

  Pääsymaksut

  Columbian Collegessa tohtori-, maisteri- ja jatkotodistusohjelmat tarjoavat mullistavan kokemuksen, joka yhdistää opiskelijat joidenkin vaikutusvaltaisimpien johtajien ja instituutioiden kanssa ja tekee yhteistyötä julkisten ja yksityisten organisaatioiden kanssa maan pääkaupungissa ja ympäri maailmaa.

  Jatko -opiskelijamme ovat valmiita akateemiseen ja ammatilliseen etenemiseen koulutuksen kautta, joka on täynnä tiukkoja apurahoja ja käytännön sovelluksia.

  Apurahat ja rahoitus

  Tiedämme, että jatko -opintoihin osallistuminen voi olla iso päätös varsinkin koulutuksen rahoittamisessa. Columbian College tarjoaa erilaisia rahoitusmahdollisuuksia, kuten ohjelmatason apurahoja ja ansioihin perustuvia palkintoja. Useat GW: n toimistot ovat myös omistautuneet auttamaan taloudellisella tuella, apurahoilla ja apurahoilla.

  Lukukausimaksut ja maksut GW: ssä ovat verrattavissa yksityisten yliopistojen kansalliseen keskiarvoon. Nämä GW: n johtokunnan asettamat kustannukset kasvavat yleensä vuosittain ja voivat vaihdella ohjelman ja sijainnin mukaan.

  Globaali johtajien apuraha

  GW arvostaa monimuotoisuutta ja sen perustan, jonka se tarjoaa rikkaan koulutuskokemuksen sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. Yhä globaalimmassa yhteiskunnassamme monikulttuurinen sujuvuus ja kokemus ovat välttämättömiä 2000 -luvun vaatimusten täyttämiseksi. Kun ihmiset eri uskonnoista, kulttuureista ja historioista opiskelevat ja oppivat yhdessä, saamme laajemman näkökulman ympäröivään maailmaan.

  Opiskelijat voivat saada lukukausipalkkion, joka on jopa 10 000 dollaria lukuvuodessa. Napsauta alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoja.

  Rahoitustyypit

  Opetus

  Lukukausipalkinnot ovat palkintoja, jotka kattavat vain opetuksen ja joita käytetään suoraan opiskelijalaskuusi. Lukukausipalkintojen koko vaihtelee noin 1 opintopisteestä tohtorikoulutettavien täyteen opetukseen. Lukukausipalkintoja ei pidetä verotettavina tuloina

  stipendi

  Stipendi on toimeentulotuki, joka maksetaan opiskelijoille opintojensa tukemiseksi. Apurahat eivät vaadi muuta työtä kuin opiskelijan oma akateeminen työ. Apurahat ovat verotettavaa tuloa ja ne ilmoitetaan IRS: lle. Apurahat eivät kuitenkaan ole ansiotuloja, joten GW ei pidätä tuloveroa apurahoista. Apurahat maksetaan kuukausittain kuukauden alussa.

  Palkka (avustaja)

  Palkka on kuukausimaksu, joka maksetaan suoritetuista palveluista, kuten jatko -assistentin tai tutkija -avustajan tehtävistä. Ne vaihtelevat kooltaan ja perustuvat työtunteihin. Tämä on verotettavaa ansiotuloa opiskelijalle, jollei liittovaltion, osavaltion ja FICA: n veronpidätys koske, kuten minkä tahansa palkkatyön yhteydessä. Uusien kansainvälisten opiskelijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, on oltava TOEFL -pisteet 100 (IELTS 7,0) voidakseen olla GA.

  Alumnitilastot

  Rankingit

  USA Today College Rankings

  • Yhdysvaltojen seitsemäs paras valtiotieteiden korkeakoulu

  Maailman yliopistojen akateeminen sijoitus 2018

  • Maailman 76-100 yhteiskuntatieteellistä korkeakoulua

  US News & World Report

  • Historia, 59. paras Yhdysvalloissa
  • Talous, 63. paras Yhdysvalloissa
  • Englanti, 67. paras Yhdysvalloissa

  Sijainnit

  • Washington

   22nd Street Northwest, 801, 20052, Washington

   Kysymyksiä