Keystone logo
哈尔滨剑桥学院

哈尔滨剑桥学院

哈尔滨剑桥学院

Johdanto

Ryhmän perusti vuonna 1986 professori Yu Songling, Kiinan yksityiskoulutusyhdistyksen varapuheenjohtaja, kansallisen vallankumouksellisen komitean koulutus-, tiede-, kulttuuri- ja terveysvaliokunnan jäsen, Pekingin Guanghuan johtokunnan MBA-tutori. Yliopistossa ja Pekingin yliopiston yrittäjäklubin johtaja.

Ryhmän puheenjohtajana toimii tohtori Yu Yue, Pekingin yliopiston kunniajohtaja, 11. koko Kiinan nuorisoliiton jäsen ja Pekingin yliopiston yrittäjäklubin johtaja.

Eastern Cambridge Education Group on korkealaatuinen ja monipuolinen koulutuksen tarjoaja, joka kattaa koko koulukauden, ja se on yksityinen koulutusryhmä, jolla on Kiinan rikkain koulutustaso. Perustamisestaan lähtien vuonna 1986 ryhmä on laajentanut jatkuvasti koulutussektoriaan ja kattavuuttaan.Sillä on tällä hetkellä yli 170 yliopistoa, ammattikorkeakoulua, ala- ja keskiasteen koulua ja suoraan hoitamia päiväkoteja eri puolilla maata, kattaen 39 kaupunkia eri puolilla maata. yli 60 000 opiskelijaa ja tiedekunnan jäsentä. Lähes 10000 työntekijänsä ansiosta se on kouluttanut maalle sen perustamisesta lähtien yli 400 000 erinomaista kykyä.

Sijainnit

 • Harbin

  Ha Ping Lu,239, 150069, Harbin

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä